Copiluti de mai-iunie 2005 (88)
Raspunsuri - Pagina 14
patriciaRO spune:
Sarutmana la fete de urari. Sa aveti si voi viata lunga si fericita.
Ieri, am fost la un castel meserias. Am ramas interzisa. Asa de mare ca nu-l terminai de vizionat 2 ore. Cred ca stateam o zi si nu apucam sa vedem tot...
poze:
http://piticii2003.multiply.com/photos/album/64/Frederisborg_castel
Azi ploua de numa, asa ca vom sta in casa ca ai mei sunt muciosi.
Beatrice, mamic de Alex pifos
andutzy spune:
hello!
in sfarsit am terminat de prestat esarfa de 2.5 m si caciulita capsunica cu siretel pt o fetita din grupa de bb-ici a lui Horia. le vedeti AICI.
Danelutza, Onixone super fain, de acum tot vor curge perlele!
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...![]()
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
MAMI TRICOTEAZA PT PITICI SI MAMICI...
andutzy spune:
Am omis sa urez si eu LA MULTI ANI celor care isi aniverseaza un numar de ani de casnicie!
Dragos e in prima zi fara febra...Am uitat sa va zic ca am avut parte de o odisee intreaga, am ajuns iar la ORL, ca nu mai auzea aproape deloc, se pare ca e o hipoacuzie temporara data de Klacid. ORL-istul a ajuns la concluzia ca trebuie operat de polipi dar noi am zis ca mergem in continuare pe mana homeopatei care considera ca il poate pune pe picioare ca imunitate cu remedii de gen. Pana una alta pe viroza asta a fcaut treaba buna si nu am mai ajuns la alte tratamente agresive...asa ca ii dam credit in continuare!
Cristina sa va distrati frumos la zoo si sa ne spuneti cum mai e pe acolo!
Gabitza, am vazut pozele cu baietii, sunt deliciosi! Tine patutul lui Raducu pe amandoi? ![]()
Azi vreau sa bag o prajitura cum am facut-o pe cea de saptamana trecuta dar de data asta cu dovleac, mie nu-mi place dar le-o fac baietilor mei, mari amatori de dulce!
andutzy spune:
bea ce frumuseti ati vazut voi acolo! Si ca de obicei ce frumosi sunteit toti 3! Maaai si ce cuminte va urmeaza Pifos peste tot!
gabitzam spune:
Andra, la cat tzopaie Andrei in patutul ala, ma mir ca n-a cazut fundul pina acum :) Faine lucrusoarele facute de tine.
De unde iti cumperi materiale? Poate ma prinde si pe mine microbul iar, sa le fac baietilor cate ceva. Dar habar n-am unde se mai gasesc sculuri de diverse materiale.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
andutzy spune:
Gabitza, la Armeneasca e o mercerie unde au materiale taaare frumusele! Eu am mai luat cateva si am niste chestii tare dragutze in cap sa fac din ele dar momentan am inca comenzi pe ce am lucrat si expus pana acum.
nelia spune:
Gabitzam, tare frumoasa poza in care se uita baietii unul la altul!
Andutzy, foarte frumos ce ai lucrat... la pardesiile fetelor mele nu te bagi?![]()
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
gabitzam spune:
Iar prajituresc, am o tava de muffins la cuptor, reteta asta. Daca ies bune, mai incerc si alte variante.
Beatrice, superb castelul !!!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
andutzy spune:
Si eu am deja gata o tava de placinta cu dovleac+gutui dupa reteta de saptamana trecuta! Dar din a mea deja s-a mancat aproape jumate ![]()
Nelia, hai sa vb pe mess sa-mi zici exact despre ce pardesie e vorba! Sa vad, poate ma bag
Stiu ca ai scris la un moment dat dar eram cu Dragos cu febra si nu am avut timp sa stau sa citesc cu atentie, scuza-ma...
Danelutza spune:
Si eu am in plan miine, reteta asta
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/20436/Prajitura-mea-cu-mere-si-bezea-/ 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 

Elvetia in miniatura