Copiluti de mai-iunie 2005 (88)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani, NewMami!

Casa de piatra, Beatrice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

LA MULTI ANI, ANCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Un update la pozele de octombrie si la albumul cu Raducu si Andrei.

In albumul unde sunt amandoi, vedeti cum se uita Raducu la Andrei. E topit dupa el, nu-l scapa din ochi.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... bau, sa nu va sperii

Daca sarbatoritele nu dau de baut, va servesc eu cu un paharel , ca pe vremea cind Beatrice spunea "da" la ofiterul starii civile, eu spuneam in fata preotului .

Beatrice baga si tu o feliuta de tort, ca al meu e de la pravalie cumparat si are prea multe E-uri

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Azi au implinit si parintii mei 55 de ani de casatorie.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Woau! Ce de sarbatoriti pe aici!

La multi, Newmami!

La multi ani fericiti,
Beatrice, Danelutza si parinti de Gabitzam!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

La multi ani Anca!!!!
casa de piatra Beatrice si danelutza
Gabitzam multa sanatate la parinti!

la multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!Dumitru,Dumitra,Mitica si variatiuni pe aceeasi tema. multa sanatate si petrecere frumoasa.
azi se pare ca in bucuresti o sa fie o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

'Neata si LA MULTI ANI sarbatoritelor lunii octombrie Eli, Corni, New Mami .

Noi azi am terminat antibioticul, acum sper eu ca mergem spre bine (inca are muci si tuseste). Am luat pauza de gradi o saptamana, si nici saptamana asta nu cred ca vom merge.

Astazi ne-am decis sa facem o vizita Gradinii Zoologice, ca tot e soare si frumos afara.

Multa sanatate copilutilor bolnaviori, si aniversari fericite Bea, Danelutza.

...cu scuzele de rigoare daca omit pe cineva... citesc din 2 in 14.

Sa aveti o duminica frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineata si o cafeluta calda sa va treziti
In primul rind, multa, multa sanatate la bolnaviori

Iar acum sa va povestesc din ciclul "ce-a mai facut, ce-a mai spus Isabella"
Am cumparat zilele astea un salamior, la care ea, l-a luat de pe masa si l-a pus intre picioare, si ii arata lui tat'su ca ea face pipi ... I-am explicat ca daca face pipi cu ala, nu-l mai poate papa . Iar de vreo citeva zile imi cinta "dimmi la verita", cica sa-i spun adevarul , dar cum ea in loc de v spune b si in loc de r spune l, a iesit "dimmi la belita"

La multi ani, sarbatoritilor de astazi !

Va doresc o zi minunata si cu mult soare, ca la noi

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Daneluta super tare.

Si fii-miu imi spunea ieri in pat sa fac din gura p_ _ a.Adica sa scot zgomote din gura.Nu are nici o legatura dar zgomotul din gura l-a asociat cu cuvantul asta.Poate asa i-o fi sunat lui.Nici nu l-am bagat de seama ce zice ca sa nu ii dau importanta.Am facut zgomotul din gura si am lasat-o moarta.Hmmm...sunt curioasa daca mai zice cuvantul asta ca sa vad daca il are in momerie atunci ii explic ca nu-i frumos ce zice.Nu vroiam sa fac tambalau ca mai mult il atzatzam.

de cand e la gradinita si are flatulente ca sa zic asa rade...si trebuie sa il intreb eu ce spune, dupa care zice pardon.Inainte nu radea si zicea pardon.Na... cica invata lucruri bune la gradinta.Si cand ragaie..rade si zice partz pe gura.Poftim la el...si eu ma lupt cu el sa zica pardon me!!!!cate o data rade cu gura pana la urechi ca ma si enerveaza,am impresia ca am stat degeaba 3 ani acasa.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput