Copiluti de mai-iunie 2005 (88)
Raspunsuri - Pagina 12
Mercedes spune:
onixone- ce fain ca aveti sedinte lunare, tare as vrea si eu.As vrea sa vad avantajul mersului la gradi la gr. mica ca pana acum am primit doar laude ca bia stie sa faca aia, aialalata si restul copilasilor mai putin.
Azi dimineata am vrut sa o trimit pe bia cu bona sa i se ia un exudat la policlinica dar bia a inceput sa se crizeze ca ,,bia vrea gadi,,. Va merge probabil luni ca incepe oricum vacanta .
andutzy- de regula febra mare tine 2-3 zile dar cred ca voi ati depasit deja aceste zile asai? sanatate si sa scapati cat mai repede.
beatrice- m-am uitat pe site, sunt f. faine operele tale, iti voi scrie pe mess.
danelutza- mersi de intrebare e spre bine. Voi sti exact in momentul in care se va putea ridica din pat, deocamdata e mobilizat la pat cu perfuzii...
elisor-unde ai disparut ca nu te am mai vazut de cateva zile...
Tdi spune:
Salutari la toata lumea si multumesc pentru urari!

Cum bine zicea Ioana, noi tot timpul sarbatorim cate ceva
.
Am mai scris ieri un mesaj si a picat netul apoi dus a fost si mesajul si netul
, vad ca azi e ok.
Vreau sa transmit multa sanatate la copilasii bolnavi, precum si mamei Danelutzei si tatalui Gabrielei (mercedes), sa dea D-zeu sa treaca toti cu bine peste probleme!
Andutzy, daca febra oscileaza asa inseamna ca organismul lupta, eu nu i-as mai da antitermic decat daca ajunge la 39...la noi la viroza dura cam 5 zile febra, dupa care tragea o mega-transpiratie si gata. Zici ca e vioi in rest, foarte bine, stiu ca ti-e greu sa-l vezi bolnav dar gandeste-te ca toti trebuie sa treaca prin asta ca sa-si faca imunitate, e normal.
Loreen, chiar ca aveti "saga" cu gradinita...si cu neamurile!
Ioana, noi stam acasa de Revelion pentru ca mie asa imi place si am noroc ca si sotului, urasc deplasarile in perioadele "de varf" si ma obosesc ingrozitor aglomeratia si harababura...io vreau liniste!![]()
Aurasa, mi-a placut mult Fulger
, ma intrebam daca ai putea sa faci o comanda cu pisicile aristocrate (mitza alba)?
Danelutza, si io am intrebari existentiale cu gradinita, de ce fata mea iese la 10.45 si toti ceilalti la 16.00?
Cum deja nu mai plange (sau doar putin din cand in cand) mi-a zis educatoarea sa incercam s-o las la masa de joia viitoare, deci va sta pana la 12...sunt tare curioasa
. Sa stii ca m-am enervat la un moment dat ca a zis una ceva de genul "nu-i bai ca nu sta Alyssa mai mult la gradi, oricum tu esti acasa si nu lucrezi!" la care io am luat foc "pai de aia sunt acasa ca ea nu sta la gradi!". Ma seaca de mor ca astia o lungesc pe considerentul ca io-s casnica si frec morcovul, o sa stea fata mea la program intreg la vara
...pe de o parte mi-e mila de ea s-o las prea multe ore acolo, pe cealalata parte mi-e mila si de mine ca o iau razna in stilul asta si gaura din buget creste din ce in ce mai mult.
Lili, n-am poza cu tortul ca ne era prea foame
...oricum de data asta l-am cumparat.
Gata deocamdata, ma duc s-o culc pe atomika si sa continui curatenia. Va pup!
andutzy spune:
Buna! Multumim de raspunsuri, azi e mai bine, de 12 ore nu mai facuse febra dar acum la pranz a facut 38. E clar o viroza care va trece desi e disperant sa il vezi in halul asta. Ma oftic insa am ramas mult in urma cu comenzile, trebuia sa termin o esarfa de 2.5 m, sa incep rapid un set caciulitza+fluar si un pulover gros, de zapada, cu winnie Pooh. Cred ca voi incepe sa lucrez in loc sa dorm
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...![]()
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
MAMI TRICOTEAZA PT PITICI SI MAMICI...
nelia spune:
Buna dimineata! Incep prin a ura sanatate la toti cei care au nevoie! Noi nu am mai luat nimic... inca! Sper sa ma lase macar sa termin temele... ca apoi vin examenele de sfirsit de sesiune... Sa se imbolnaveasca si ei in vacanta.
Am vazut poze cu lucruri tare frumoase. Eu ador lucrurile facute de mina, daca as sti sa fac, cred ca numai asa ne-am imbraca si numai asa as aranja casa. Dar nu ma pricep, adica stiu sa fac de toate, ca le-am incercat macar o data in viata, dar nu am rabdare si nici nu-mi place. Dar de purtat as purta... si mai ales mi-as imbraca fetele cu lucruri tricotate sau crosetate. Mi-ar placea si mie niste pardesie pentru fete, din lina adevarata, nu prea groase, de primavara-toamna asa, cu captuseala ca sa nu le intepe, lungi, cu berete (asa cum se purtau pe vremuri, fulare, manusi asortate... Si niste caciulite sau ceva de pus pe cap mai mult pentru design si manusi asortate crosetate din macrame. Mi-ar mai placea si palariute de soare sau niste pelerine colorate, ca tot se poarta acum. Se baga careva!?!
De fapt, mi-ar placea si mie un pardesiu cu accesoriile de rigoare... am si avut unul odata, era absolut superb. Dar avea doua probleme, era prea greu, lina era prea groasa si atirna pe mine atit de greu ca am renuntat sa-l mai port si nu avea captuseala si ma intepa peste tot. Deci as vrea de data asta, pentru fete in primul rind, sa fie dintr-o lina cu fir mai subtire si mai putin intepacioasa si sa aiba o captuseala ca pardesiile, poate asa e mai acceptabil. Stiu ca e prea mult ce cer, dar ma gindesc ca poate cineva se baga si i-ar placea sa faca asa ceva. Bineinteles ca nu l-am uitat nici pe Lisandru, pentru ca re mi-ar placea un hanorac cu gluga si o caciulita asortata, asa cum am vazut la cineva in poze, dar nu mai stiu la cine... simpla, sa vina pina la baza urechilor.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Danelutza spune:
Buna seara si sanatate la toti bolnaviorii.
Astazi am avut o zi minunata
. Dimineata m-am luptat cu curatenia generala, iar la prinz am pus rufe la spalat. Si ca si cum nu mi-as fi rupt suficient spatele frecind dimineata, am dormit o tira la prinz, iar cind m-am trezit m-am dus sa vad ce fac rufele in masina. Era inundat tot parterul
, s-a desfacut/rupt tubul pe unde iese apa din masina si a ajuns apa in toata casa
. Asa ca acum, ma simt ca noua 
De astazi sintem in vacanta o saptamina
, iar de pe 2 noiembrie o sa stea Isabella pina la ora 15.30 la gradinita
, deci o sa am mai mult timp sa ma destrabalez cu...
. Eu ma dusesem la gradinita cu gindul sa o intreb pe educatoare, de ce doar Isabella va sta pina la ora 13, la care ea: e vreo problema daca Isabella ramine sa si doarma, de pe 2 nov, adica pina la 15.30 ? Eu, nu, nici o problema, tocmai vroiam sa intreb daca se poate ![]()
Teddy
am rezolvat, ca altfel ii explicam dupa o saptamina de gradi, ca toti platim aceeasi suma pe factura
. Bafta multa si voua.
Beatrice vezi ca miine ma prezint la tine
, sa pregatesti ceva bun 
NewMami multumesc de comentariile la poze 
Gata, ma duc sa ma intind pe pat, sa-mi odihnesc frumusete de corp ![]()
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 

Elvetia in miniatura
loreen spune:
Buna seara ...
Ma bucur sa citesc ca cei mici suntt mai bine ...sa fie we asta ultimul cu febre si mucisori ca trebuie sa se puna pe picioare ca acusi vine vremea scrisorilor pentru Mosu'
Eu abia astept noaptea de maine cand voi dormi cu o ora mai mult ... am o pofta nebuna de somn ca sa nu mai zic ca de luni ajung si eu ca omu normal la servici si nu mai intarzii zilnic si arat de zici ca-s fugita de-acasa...
Tdi saga la gradinita voi avea pana termina facultatea dar fina-mea nu mi-e ruda ... vorba Ancai atata poate din cauza limitei biologice insa nu tolerez sa se dea la Gioconda ...
Cu spatele ce-ai facut sau mai bine zis ce-ai mai rezolvat?
Daniela faci meditatii la aerobic?! Ca banuiesc ca indeletnici gen cenusareasa sunt luate ca meditatii ca sa-ti tii muschi in priza...
Gabitza tu nu mai zici nika?!Ai terminat serviciul cu promovarea asteptata?!
Elisor gata ...avem o saptamana de liniste ...eu ma mentin totusi in tonus cu niste probleme la fizica ...dar am scapat de invatat poezii
Onixone bune tare sedintele astea ... te ajuta pe tine ca parintii sa vezi evolutia copilului ca membru cu drepturi depline ca cetatean ... aici din pacate nu -ti spune nimeni nimic ...au mapele cu ce-au lucrat puse la vedere dar nu-ti dai seama din ele daca copilul are vreo aptitudine mai deosebita, daca are dexteritate sau abilitate ... eu am aflat ca fii-mea vrea sa faca muzica dar asta ca-i place de profesor ...
cand am auzit azi ca s-a promulgat legea cu majorarea la profesori mi s-a stricat toata ziua ... macar de-ar avea bunul simt acuma acesti profesori pentru banii care ii vor lua sa depuna si putina pasiune in ceea ce ar trebui sa faca ca doar vor avea stomacul cu 50% mai plin din octombrie ...
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Danelutza spune:
Buna dimineata si o zi buna la toata lumea. Poftiti la o cafeluta calda 
La multi ani, NewMami !
Sanatate, fericire, bucurii si tot ce-ti doresti, alaturi de cei dragi !
La multi ani si casa de piatra, Beatrice !
Sa fiti fericiti pina la adinci batrinete, sa va iubiti mult si sa aveti multe bucurii alaturi de Pifos !
Laura pai daca-i vacanta, martea viitoare e liber si la aerobic, asa ca m-am antrenat ieri cu strinsul apei de prin casa 
Andutzy cum ati mai petrecut noaptea, tot cu febra, sau e spre bine ?
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 

Elvetia in miniatura
gusta spune:
Neatza.
New Mami la multi ani multa sanatate si sa ai parte numai de lucruri bune.
Beatrice casa de piatra si la cat mai multi ani impreuna.
Marilena si Mara Augusta
onixone spune:
LA MULTI ANI NEW MAMI
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
gabitzam spune:
Anca, la multi ani si multa fericire impreuna cu baietii tai! 
Laura, da, am terminat demult zilele acelea de servici, am capatat si promovarea, astept sa vad cand mi-or intra banii pe card, ce inseamna. La fel ca si la Andrei, mie imi dau de la servici salariul de baza intreg, de aia am tinut sa obtin promovarea acum.
Ai rezolvat cumva cu Anca cu comanda aceea? Eu astept doua pachete, probabil saptamana viitoare.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla