Copiluti de mai-iunie 2005 (88)
Raspunsuri - Pagina 11
ioanailincam spune:
Aoleu, ma bucuram eu ca maine e vineri (la noi vinerea e super lejera, fara sefi, de obicei venim tarziu si plecam devreme); tocmai am aflat ca nu pleaca seful azi si mai mult, s-ar putea sa facem sedinta saptamanala maine la 10 dimineata
. Vai, ce soc, sunt tare suparata
.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
loreen spune:
Buna ziua ...
Ioana ma bucur ca v-a dumirit o persoana avizata ca nu-i o problema somatica serioasa ... siropelul ala se gaseste si la farmaciile normale si pare-mi-se este facut de Plant Extract ...
Daniela nu stiu care au fost problemele cu parintii tai, insa cunosc sentimentul inutilitatii si sa vrei sa faci ceva pentru ei si sa nu poti , dar sa le dea Dumnezeu sanatate...
Si noi avem vacanta saptamana viitoare , dar nu ma obosesc sa-i fac program ca eu sunt la munca si se descurca mamaia ... eu dupa 4 sunt la manete ...
Gabi daca ai vedea picturile lui fiica-mea lesini de ras ... e antitalent momentan si cred ca nici nu are timp sa se concetreze la ceva ocupata fiind sa faca pe nebuna ...
Si-acuma sa va mai dau un exemplu din saga gradinitei ...de dimineata eram in genunchi in fata Giocondei sa-i o echipez de clasa si cum ne giugiuleam noi acolo vine fina-mea cu barba-su si ala micu'.Dam noi bunadimineata si nu primit raspuns ... ei puii mei sa fie sanatosi de mogaldani ... si ce zici ca se infoaie fina-mea la Delia, de fatza cu mine, ca de ce ii smulge lui Alex jucariile din mana si apoi rade cu ceilalti copii de el ... eu ma uit la ea peste ochelari si tac ... ea continua sa se ia de fii-mea iar eu nu mai tac si ma iau de ea...auzi draga dar care-i problema ta zic ... pai cum ca Delia face si drege ... bun zic dar de unde stii ca-i asa ... pai mi-a zis baiatu' ... aha deci fii-tu are un simt al realitatii si al discernamantului si poate spune ca este asa ... nu neaparat zice ea ... pai si -atunci ...la care eu o intreb pe Delia daca e adevarat ce zice fina-mea ... fata speriata se uita la mine si neaga... Pai tu-i mamicuta ta de femeie proasta tu de fata cu mine te iei de un copil de 3 ani plecand de la spusele altuia de 4 ani fara sa treci prin filtrul tau de adult.
Intre timp a venit si educatoarea si ca sa puna paie pe foc a zis ca de fapt fina-miu este cel care refuza copii, iar cand delia il ia de manuta la joaca se smuceste si o imbranceste, ceea ce facuse de fatza cu noi .Si plec invingatoarea si ma iau de ea ... ca sa duca copilul la psiholog ...mai bine te duci tu ii zic pentru ca baiatul nu are nici o problema dar repercursiunile crescutului in globul de sticla isi spun cuvantul ... iar Delia este un copil cu bune si cu rele ,dar care se simte bine in orice mediu unde simte afectiune si dragoste ca asa am crescut-o ...
hait ca s-a facut ora de plecare acasa ... yupiiii ...azi am avut un chef deloc de munca
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
buna
ma putere sa va salut sa zic ca am citit rapid ultienle 2 pag. si sa fug la fete care usnt ceva mai binemaine e vineri si abia astept we.
Danelutza spune:
Mercedes cum se mai simte tatal tau ?
Laura si eu am gasit-o astazi pe Isabella cu o zgirietura zdravana pe obraz, cica a zgiriat-o un baietel. Imi imaginez ce-ar fi facut fina ta, probabil si-ar fi scos unghiile ![]()
Oana lu'Alex pentru tine http://family.webshots.com/photo/2176774290080132939WoMoch 
Monule sanatate multa, ma bucur ca sint fetele mai bine 
Andutzy nu mai spui nimic ? 
Ioana da_i sa manince kiwi dar nu verzi, sa fie molcute, ca ajuta la burtica.
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 

Elvetia in miniatura
gabitzam spune:
Daniela, e frumoasa foc buburuza ta 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
NewMami spune:
OlgaM, gata cu vacanta studentilor ?
Laura, ce sa-I faci finutei tale – unde nu e nici Dumnezeu nu cere.
Multumesc de complimente, da e costumul la Halloween si-a scos toti bani. E indragostit de el. Cum se trezeste dimineata, dupa ce se echipeaza si se spala – zdup in costum si devine LightingMcQueen . Venim de la daycare acelasi lucru. Nu mai are rabdare sa vina odata party-ul de la daycare sa poata merge in costum. In fiecare zi ma intreaba cand e .
Danelutza, e mortala gargarita ta. E atat de dulceeee. Ma omori cu bunatatile tale ce le faci. Oare de ce nu locuim mai aproape – imi lasa gura apa.
Ma bucur ca mamica ta e mai bine. Multa sanatate.
Clara, ce mai face Teodora? Cum se mai simte?
Elisor, tu nimic, nimic ? Chiar asa – nu mai pleaca sefa aia de pe la birou?
NewMami spune:
Lili, ce face Iulia dar Sergiu? Mai spune-ne despre voi.
Cum se numesc prafurile acelea naturiste care ajuta la kk mai usor. Si noi in aceiasi oala.
Ioana, multumesc ca ai dat detalii despre intalnirea cu psihologul. Dupa cum sti si noi in aceiasi oala. I-am cumparat una alta ca recompensa, i-am luat din ce avea drept pedeapsa, nu au mai venit copii, am incercat tot posibilul si imposibilul - deocamdata fara success. pipi face fara nici un accident de la inceputul anului. Dar kk - e teroare de cand s-a constipat si am ajuns in spital. Cand i-o trece frica sa faca la WC - habar n-am - dar nici la clisma nu mai vreau sa ajunga.
onixone spune:
Multumesc din suflet pentru poza Daneluta.E scumpa foc.MA bucur mult daca ii place.
Azi am fost la sedinta cu parintii unde educatoarea de grupa vorbeste cu fiecare parinte in parte.Copii au un caiet mare cu progresele lor , cu poze cu ei in timpul gradiniteila diferinte acativitati.La fiecare poza iti spune la ce e bun copilul.Al meu avea in caiet un desen cica autoportret.Nu vi-l pot descrie cum arata noroc ca scria acolo, par, fatza si altele.Ce era desenat...hmmm...cu totul altceva.Mi-a spus educatoarea ca ii place foarte mult afara, ca se joaca cu toti copiii, nu are pe nimeni preferat.Am fost cu copilul dupa mine ca multi alti parinti.Alex al meu il tot striga pe alt copil care plecase deja.Si ma tot intreba unde e Eli.Eu i-am tot zis ca o fi plecat(eu nestiind copilul) dar mi-a trecut prin cap sa ii arat poza copilului de pe caietul de progrese.Si il intreb cine este in poza...si el zice Eli.deci copilul stia pe cine cauta.
In rest mi s-a spus ca la inceput desi cand il lasam era bine copilul, la o ora se cam supara si ii cam dadeau lacrimile dar cu putina afectiune ii trecea.Dar acum e foarte bine si s-a acomodat bine, nu mai e suparat deloc pe tot parcusul orelor.
Intr-adevar primele doua sapatamani de cate ori il luam, desi inainte sa ma vada era cu zambetul pe buze, cum ma vedea se bosumfla si imi zicea ca e suparat si ca vrea playstation.Eu am pus-o pe seama faptului ce vrea sa joace playstation acasa si sa ma faca sa il las.Cumva ma santaja zic eu, dar de fapt el avea accesele alea de suparare.La fel din cand in cand imi spunea ca a plans dar mai mult nu scoteam de la el.
Este bun la story time...cica asculta si interactioneaza.
Mi s-a spus ca au un grup de copii carora le place sa alerge in sus si jos si Alex li se alatura cu bucurie.
Am fost intrebata ce inclinatii are copilul.Cu rusine i-am spus ca calculatorul si sportul in rest la art and craft ca sa zic asa e ciubota, nu face nimic cu lipici si hartiute, nu picteaza si nu deseneaza.Si atlceva? Habar nu am avut ce sa zic, i-am zis ca e prea mic ca sa imi dau seama.Face orice dar pentru scurt timp.
Am intrebat din punct de vedere al limbii cum se descurca.MI s-a spus ca nu are probleme.Nu povesteste nu stiu ce in engleza dar stie sa intrebe cand vrea ceva.I-am spus ca nici in romana nu se omoara.Mai vedem in decembrie la urmatoarea sedinta.
In rest toate bune si frumoase
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
andutzy spune:
Buna sera! La noi inca nu e buna!
Azi noapte nu a avut febra, azi insa a facut inca 3 pusee, nu a mai ajuns la 40 ci doar la max 39. Acum doarme si geme, se zvarcoleste si parca are nasul infundat(parca se sufoca) desi l-am curatat si nu are nimic secretii
. Suntem in stand-by cu supozitorul pregatit deoarece ii tot iau in ureche temperatura si are cand 38.1 cand 38.6 cand 38.3 si am zis ca daca nu se apropie de 39 il mai lasam fara. Sincer nu stiu cat poate tine o viroza de-asta si aici va lansez voua intrebarea: cat tine vaza de febra la o viroza din asta nenorocita? Deja la Dragos maine ar fi a 3-a zi. am zis ca daca si maine e la fel mergem dupa amiaza cu el in Medlife cat inca mai sunt medici de toate specializarile pe acolo, ca noaptea sunt doar cei din camera de garda. Nici nu stiu, probabil ii vor recolta si sange sa vada daca nu e ceva infectios in loc de viorza de care tot vorbim noi. Desi citisem pe aici pe la voi parca ca nu e infectios daca atunci cand ii scade febra se comporta normal. Dragos cum ii scade devine super activ, nazdravan de-mi ies okii ca de obicei, danseaza prin casa si cere de mancare. Nu mai stiu ce sa mai zic, decat ca ma simt sfarsita, ma termina sa-l vad cu okii blegiti si cazut in letargie. Nu e nimic mai groaznic pe lumea asta decat sa ai copilul bolnavior.
Sanatate tuturor!
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...![]()
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
MAMI TRICOTEAZA PT PITICI SI MAMICI...
patriciaRO spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mercedes beatrice-foarte frumos ai lucrat, le faci pentru tine sau sunt pentru vanzare? |
sunt pentru ai da. Sunt pe site.
Beatrice, mamic de Alex pifos