Gravidutze si mamici de Cluj-94

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Valdut, LA MULTI ANI!!!
sa cresti mare si sanatos!
saptamana asta abia acuma am ajuns si pe forum. AM fost tare stresata si suparata ca Sara nu mai vroia lapte praf deloc. Incercam sa-i fac tot felul de combinatii (cu cereale sau ceai care ii plac) dar tot nu vroia. Ieri am luat un al treilea tip de lapte praf si a baut din el (cam jumate de portie dar tot e bine). SI azi dimineata a baut la fel. Deci sa speram ca il va accepta. Peste zi papa mancarea chiar bine. S-a descurcat si tati foarte bine cu ea cat eu eram la servici. De saptamana viitoare ne vine in ajutor si socrela. AM cam ramas in urma cu curatzenia dar recuperez eu. Le vine randu si la geamuri ca-s dezastru.
Sapt. viitoare avem si o nunta in familie, cumnatul meu se insoara. Azi am reusit sa-mi completez costumatia de nunta ...gentutza si un bolero .....ca se va raci vremea. De fapt se si simte de azi.
A mai ramas s-o echipez pe Sara. Daca ar fi fost mai clad as fi avut o rochita, dar asa trebuie sa caut ceva dragutz si mai calduros. A fost cineva la Kidex? Ce este pe acolo??
Gabi, daca mai este loc, ne inscriem si noi la party. E super faina ideea. Cred ca tare i-ar placea Sarei cu atatzia prichindei in jur.

Mergi la inceput

Poze noi....cu noi...
http://good-times.webshots.com/album/568083507eQFtSx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Diana, nici nu concepeam sa vii fara Irinuca!

Adab, te trec pe listuta!Te asteptam cu drag!Daca nu om incapea, schimbam locatia.Foarte dulce Sara mica.

Eu sunt cam necajita, Sara are mucisori si stranuta de zor, aveam planuri mari in weekendul asta...dar cred ca vom hiberna pe acasa! Sa speram ca scapam fara febra.

Ar fi bine daca am finaliza lista. Asta inseamna sa confirme fiecare cu cine vine. As vrea ca luni sa fac rezervarea. Multumesc!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ancace mare a crescut prichindelu si ce frumosi dintisori are

adace mare a crescut sara, dar si ce ochi areeee

alex normal k nu o sa trisam k ne pacalim pe noi atunci, ficare face 100 pe zi sau daca poate mai multe iar seara spunem fiecare ce a facut , adica va fi raportul pt dna profesoara

Elena si Dragos Stefan

Fericirea este pauza dintre doua necazuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Gabriela era doar mailul care il aratam Andreei ce le-am scris!Si chiar daca le-as terfeli imaginea ar fi prea putin in comparatie cu ce mi-au facut ei mie. Sau ti se pare putin de indata ce se apropia termenul sa intru in maternitate au venit sa ma oblige sa imi scriu demisia,si cum nu am vrut au inceput zilele negre pt mine,sau ca lucram 12 ore pe zi in loc de cele 6 de care beneficiaza gravidele?Si multe ,multe altele care sunt chiar problemele mele!Scuze pt deranjul cauzat!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adab

Poze noi....cu noi...
http://good-times.webshots.com/album/568083507eQFtSx

Ada si Sara-Denisa (27.02.2008)
http://community.webshots.com/user/adabutus

uauuuuuuuuuu ce ochi are... da cu cine seamana???

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

salutare
Ada ai o minunatie de fetita o dulce dulce
am fost la Expo nu e mare lucru,haine destul de multe dar noi nu aveam nevoie eu vroiam jucari.
Delia naspa faza cu bona,eu tranteam cu ea de nu se vedea

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

multumim fetelor pt. complimente...ochisorii sunt mostenire de la mama mea.
Gabi, vin eu cu Sara la party.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

MAGDA ai vazut cumva si cizmulitze ?
ANDREEA imi pare f rau pt ce ti au facut oamenii pt care ai lucrat:((
sa le fie rusine
ELENA vad ca esti pusa serios pe treaba ,,,si eu pe luni ,nu uita
ADA da fetitza ta e chiar ca o papusa cu ochisorii aia mari si albastri e superba
am vazut niste geci de toamna superbeeeeee la Polus ,sunt pt o tzinuta eleganta ,numai acolo ma gandesc asa ca musai sa mi iau si eu una crem ,nu mai stiu cum ii spune magazinului ,dar e aproape de solar

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ANCA puiule da ai un voinic de baietzel nu gluma e tare tare frumos si scump ,cred ca toata ziua papi la el
si bravo mamico ,ai mai slabit
ADRIANA super tare filmuletzul iti dai seama sa stie atatea capitale la 2 ani jum

GABI puiule noi o sa venim cu tati (90%)si multumim mult mult
multa sanatate puiului sper sa nu fie racita si sa fie ceva trecator

am fost dupa analizele puiului si totul e ok

astazi am facut spaghete cu sos alb si puiu meu m a speriat cat a papat ,i au placut f mult ,asa ca o sa i mai dau si sapt viitoare

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput