Gravidutze si mamici de Cluj-94
Raspunsuri - Pagina 8
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andree27 Anca ma uit imediat si la poze,promit!Acum nu am timp,fac mncare,curatenie si mai dau si fuga la net sa vad daca mi-au trimis mail nebunii astia!! Dpop eu sunt de parere sa nu te lasi nici tu!Eu una nici nu mai vreau sa ma intorc la asemenea oameni si am timp 2 ani de zile sa imi caut ceva si mai bun!Eu am avut atata de suferit la ei de numa,sunt niste nemernici si nu ma voi lasa,daca e dreptul meu ,de ce sa nu ma lupt?SI sincer asa te sfatuiesc si pe tine,ca ei ca angajatori isi cer drepturile,dar tu ca angajat sa nu le ceri?Nesimtitii!!! Andreea merci din suflet.Acum astept sa vad ce raspuns imi dau,daca nu luni trimit sus cererea!Da-o o bere cu/fara alcool! Si mii de scuze fetelor care nu sunt interesate!!! Poze Andreea , de un Bondarel !!!! |
Andreea, cu placere... si curaj... faci ceea ce trebuie si e dreptul tau... si asa n-avem prea multe drepturi in fata patronilor, macar asta sa fie...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui dpop gabi poi si eu daca viu viu cu irina. si probabil si cu sotul andreea contractul colectiv de munca e musai sa fie respectat, din cate stiu eu se suprascrie numai cu drepturi noi, nu au voie sa-ti ia din drepturile respective. in alta ordine de idei, nici eu nu am primit absolut nimic din drepturile mele (salarul bonus, compensarea de 100% pe minim 6 saptamani) dar eu nu m-am luptat cu ei pentru ca n-am vrut sa ma dea afara ![]() delia apoi asa o nesimtita, cum ai putut-o accepta atata timp? nu trebuia sa-i dai nimic de la inceput, mai bine donezi lucrurile unor oameni cu adevarat sarmani, decat unor asemenea specimene. ce tupeu pe ea! asa fac insa multe, ca daca te vad mai instarit, direct le sare gandul la cum sa profite. de aia am zis ca nu ma mai bag la bona decat daca vine prin cineva de incredere. si inca noi nici nu suntem asa bine situati financiar, pentru noi ar fi mai naspa sa ne dispara lucruri, etc. co ![]() raluca io am tot uitat sa te mai rog da in capitolul trecut ai zis ca-mi trimiti pm |
irina, imi pare rau ca n-ai primit nimik... eu am primit atat bonusul cat si compensarea cu 100% pe o perioada de 6 saptamani in timpul concediului post-natal..
nu e normal sa te dea afara pt ca ceri ceea ce e drept si corect sa-ti dea, rusine lor atunci... ce sa zic... din pacate asa e in Romania...

ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui anca.b Andreea, cred ca acum fac brain-storming, de asta nu au raspuns inca. ![]() Am pus citeva pozici noi la semnatura, pt cine are vreme si dispozitie. Anca si Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan Povestea Nasterii |
Anca, e mortal dovlecelul...
toate pozele sunt faine, e tare vesel... imi plac adidasii..
vad ca avem scaune de masa la fel...

ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
Gabriela77 spune:
Andreea, fara suparare, eu n-as da copy-paste unor astfel de mesaje aici pe forum. Nu mi se pare nici safe, nici etic.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Andreea, fara suparare, eu n-as da copy-paste unor astfel de mesaje aici pe forum. Nu mi se pare nici safe, nici etic. Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) |
Gabi intr-adevar nu aici trebuia postat, ci la probleme legislative, pe acest forum... acolo se discuta muult pe tema asta... o sa le sterg,sper sa pot... am vrut doar s-o ajut pe andreea....sorry...
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
Andree27 spune:
Andreea la mine s-a referit Gabi!!!
AM vrut doar sa va arat ce fel de oameni sunt!
Scuze si imi pare rau ca v-am bagat in problemele mele!
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
Andree27 spune:
Anca e tare dragut Stefan!!
Imi place cum zambeste si i se vad dintisorii!!Dragul de el!!Sa-ti traiasca!!
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
Andree27 spune:
Gabriela si tot asa fara suparare, cat de safe este chiar putin iumi pasa cine citeste sau nu,iar despre etic-ceea ce fac ei cu mine este etic?Sunt multe lucruri pe care tu sau altii nu le stiu ca sa fie in masura sa vorbeasca despre ce este sau nu etic!Oricum le-am sters ca sa nu deranjeze pe nimeni!!
Andreea merci mult ca ai vrut sa ma ajuti!
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
Gabriela77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
Gabi intr-adevar nu aici trebuia postat, ci la probleme legislative, pe acest forum... acolo se discuta muult pe tema asta... o sa le sterg,sper sa pot... am vrut doar s-o ajut pe andreea....sorry... Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC pui de morosan... prima mea vacanta... http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png |
Scuze, nu la tine ma refeream!!Dar si-a dat seama Andreea. NU era vorba ca ne-ai suparat, nu ai facut-o, crede-ma, a fost doar un sfat prietenesc. Iti imaginezi ce ar fi daca ne-am terfeli toate pe aici angajatorii?

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
RAMONELLA spune:
La multi ani,Vladut!!!Sa fi sanatos ai sa cresti mare!!!
Si pe mami o asteptam sa ne mai scrie.![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)

Stefan (13.01.2008)