Gravidutze si mamici de Cluj-94

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Ceau fetelor vrem si noi la party .F bine ar fi in noiembrie . Cu ora 17,30 e ok .mai vdem ca mai e 1 luna cine stie ce va fi pana atunci.
Delia gresala a fost a ta cu bona, mult prea permisiva si prea mult ai cadorisit-o. Nu cred ca o tineam pe a mea atata amar de vreme si cu fazele alea....Doamne ce nesimitita >>>>Eu am noroc de o DOAMNA intr-adevar doamna ..mai exista si persoane din astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

SALUTARE FETELOR

IOANA
DELIA draga da zau cum ai putut so ti atata ?tampita femeie si aia si cate figuri in cap

SUPERRRRRRR de abea astept petrecerea si zic sa ramana pe 28 ,asa cum zicea si Nico pe 8 e ziua ingerashului nostru Andrei si face 1 anisor si nu vom putea veni

ANCA draga lenjeria prefer sa o probez cand o cumpar ,nu mi am comandat de pe net niciodata ,desi ma tenteaza f mult sa mi iau ceva de la V.SECRET dar ma mai gandesc

ADRIANA ce face puiutzu ?

MELI bravo tie ,mamaaaa da 500 de abdomene
mie si 100 mi se par multe

deci fetelor ne apucam de treaba de luni si nu trisam 100 de abdomene /zi

RAMO bine ca aproape totul e ok cu puiutzu

GABI multumim din suflet pt idee

CO ma duc sa mi fac si eu un cafei

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

LA MULTI ANISORI VLAD

O ZI MINUNATA

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Scuze ca sunt asa de nervoasa ca am uitat sa ii urez La multi ani Vladut!!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

. fara cuvinte!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Andreea, cred ca acum fac brain-storming, de asta nu au raspuns inca.

Am pus citeva pozici noi la semnatura, pt cine are vreme si dispozitie.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

gabi poi si eu daca viu viu cu irina. si probabil si cu sotul

andreea contractul colectiv de munca e musai sa fie respectat, din cate stiu eu se suprascrie numai cu drepturi noi, nu au voie sa-ti ia din drepturile respective. in alta ordine de idei, nici eu nu am primit absolut nimic din drepturile mele (salarul bonus, compensarea de 100% pe minim 6 saptamani) dar eu nu m-am luptat cu ei pentru ca n-am vrut sa ma dea afara

delia apoi asa o nesimtita, cum ai putut-o accepta atata timp? nu trebuia sa-i dai nimic de la inceput, mai bine donezi lucrurile unor oameni cu adevarat sarmani, decat unor asemenea specimene. ce tupeu pe ea! asa fac insa multe, ca daca te vad mai instarit, direct le sare gandul la cum sa profite. de aia am zis ca nu ma mai bag la bona decat daca vine prin cineva de incredere. si inca noi nici nu suntem asa bine situati financiar, pentru noi ar fi mai naspa sa ne dispara lucruri, etc.

co

raluca io am tot uitat sa te mai rog da in capitolul trecut ai zis ca-mi trimiti pm despre dr homeopata. multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andree27

Buna, Tot asa cum firma a respectat limita salarului minim pe economie prevazut in CCMNN,fara ca sa existe contract colectiv de munca la nivel de unitate ,tot asa unitatea este obligata sa respecte prevederile art.51!Credeti ca e cazul sa ma adresez ITM cluj in aceasta problema?Multumesc.
PS: Iar referitor la relatiile dintre angajat si angajator prevederile contractului individual de munca se completeaza cu dispozitiile legii nr53/2003-Codul muncii si ale contractului colectiv de munca la nivel national !

Si asta i-am treimis eu inapoi ,de azi dimineata astept raspuns si nimic!!!

Poze

andreea, nu te lasa... nici la noi la firma nu exista contract colevtic, doar individuale...

dar, acolo unde nu exista, SE RESPECTA RPEVEDERILE CCMNN!!!!!!!!!!spune-le ca-i dai in judecata, caci e dreptul tau!!!!!!!!!!!!!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Anca ma uit imediat si la poze,promit!Acum nu am timp,fac mncare,curatenie si mai dau si fuga la net sa vad daca mi-au trimis mail nebunii astia!!

Dpop eu sunt de parere sa nu te lasi nici tu!Eu una nici nu mai vreau sa ma intorc la asemenea oameni si am timp 2 ani de zile sa imi caut ceva si mai bun!Eu am avut atata de suferit la ei de numa,sunt niste nemernici si nu ma voi lasa,daca e dreptul meu ,de ce sa nu ma lupt?SI sincer asa te sfatuiesc si pe tine,ca ei ca angajatori isi cer drepturile,dar tu ca angajat sa nu le ceri?Nesimtitii!!!

Andreea merci din suflet.Acum astept sa vad ce raspuns imi dau,daca nu luni trimit sus cererea!Da-o o bere cu/fara alcool!Merci multpt ajutor!!

Si mii de scuze fetelor care nu sunt interesate!!!

Poze

Mergi la inceput