Gravidutze si mamici de Cluj-94
Raspunsuri - Pagina 6
eladea2005 spune:
LA MULTI ANISORI VLADUT! SA CRESTI MARE, SANATOS SI SA FII NOROCOS!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Raluca spune:
Diana, Kidex-ul e la prima editie la cluj, restul au fost expo materna...insa exista riscul sa fie la fel de penibil, ai dreptate...
Morgano spune:
Dau paste de la ce am scris acum 3 zile la mamicile de nov 2005, ca sa invatati si voi ce sa nu faceti cu bona:
Amu vine faza cu bona.
1. S-A PURTAT FRUMOS CU FETELE, MAI ALES CU ANA, CARE A FOST FTE DIFICILA CATEVA LUNI. Asta nu o contest niciodata.
DAR, vine lista neagra:
1. Invidioasa
2. Lenesa
3. Nesimtita
4. Smechera
5. Hoata
1. Niciodata nu a putut suporta ideea ca noi ne descurcam financiar, ca am schimbat 2 masini intr-un an (desi stia ca pe leasing, rate, complicatii). Nu suporta ca mi-am luat haine mai multe, pantofi - ce conta ca de la reduceri (ma rog, la Debenhams ), ca avem tot ce ne trebuie, ca am un sot bun si frumos si o viata buna si o casa mare. Suntem in datorii si rate pana peste gat. Nu e vina mea ca nu a facut scoala, ca s-a maritat cu un taran prost pt ca a ramas gravida, etc. ca e nemultumita de tot ce are, de viata ei, de insuccese. Dar turba la fiecare plasa pe care o vedea cand ajungeam acasa, statea geana pe mine sa vada ce am cumparat, ca era de mancare sau altceva.
2. Facea totul la limita minimei suportabilitati. Daca scapa pe jos ceva, acolo statea 3 zile, ca era un copan sub scaunul de masa al Anei, ca era o pata imensa de mancare, ca era gunoiul plin de scutece si chistoace (ale ei) si nu cobora 10 scari cand dormea Ana sa duca sacii de gunoi. Mentiune: dimineata era gunoiul dus si sacul nou, cand venea.
3. Nesimtita pt. ca a plecat de la noi cu saci de haine bune, pantofi (ca dc s-au demodat si erau bune, le-a cerut textual), mancare, ciorapi (cerea pe fata cand imi cumparam 3 perechi de sosete ca vrea si ea), paturi, asternuturi (ca ne-am luat plapuma dubla si aveam seturi nefolosite), borcane, creme, cosmetice, parfumuri, fixative.... numai lucruri bune, majoritatea nefolosite. Camasi purtate de Marius de 2 ori si apoi ramase stramte la guler, sacouri, geci, costume..... Credea ca i se cuvin, a multumit 1 data, in rest nici mergeti naibii nu a zis. Ba si cerea chestii de genul: covorul antiderapant din baie e deteriorat, nu va luati altul, ca a alunecat sotul aseara si mi-l dati mie pe asta? (cel "vechi" avea 2 sapt si costa 60 lei).
4. Smechera: a venit acum 1 an la 7 mil, pret fte bun pt. Cluj, chiar mare. Dupa 2 luni, in care a fost fte ok m-a asteptat calcand hainele fetelor si cu fierul in mana m-a santajat sa-i dau 8 mil ca asta e pretul pietei, altfel ea pleaca. Ca ea merita mai mult, ca se apreciaza.... bla bla bla. I-am dat, ce dracu era sa fac? Am prins-o de 3 ori cu anunturi in ziar, cica sa "testeze" piata ca are dreptul.
5. Au disparut multe din casa, maruntisuri, dar eu par habauca si nu sunt. Fusta noua, care a reaparut subit dupa ce am facut scandal, vopsea de par care e acum in capul ei, 2 tuburi l'oreal de 75 lei. Si in 99% din cazuri s-a dat singura de gol. Ciorapi. Chiloti. Sapunuri. Rujuri, Dermatografe. Toate de firma. Am suspectat menajera, dar aia nu are tupeu sa fure altceva decat detergent, un sapun, sa se rujeze si parfumeze cu ale mele. Cum comentam 2 sapt ca nu gasesc ceva, cum aparea. Daca era ceva mai mare ca dimensiuni.
Carcotasa. M-a barfit prin parc, cu menajera, mi-a facut pb. cu prietenii pt ca barfea cu menajera si aia turna prietenilor ce as fi spus eu.
Am gasit-o dormind de vreo 5 ori. Dormea dusa, fara baby phone langa ea, in cea mai indepartata camera din casa.
Pleaca cu Ana de acasa si lasa 6 becuri de 100 in camera fetelor, 3 becuri de `100 in baie, 2 de 100 in hol. Aprinse, evident.
Fuma in bucatarie si pe terasa. Treaca de la mine, dar sa-i golesc eu scrumierele pline?
De o obraznicie si un tupeu de nedescris: desfacea 3 pachete de unt, 2 altmette, tot casul vidat, salamuri, etc. Evident alea se mucegaiau ca nu stiam ca sunt desfacute, Cand ma plangea de risipa: lasati ca are balta peste. How nice, nu?
II placeau icrele, i-am luat non-stop, noi nu mancam. I-au placut vinetele bulgaresti murate la 9 lei borcanul, le avea la disipozitie, mi-a stricat zeci de rebusuri, desi i-am zis sa nu se mai atinga de ele. A lasat dupa ea mizerie, miezi de paine, a spart chestii si nu mi-a zis, am gasit biberonele unse si vasele copiilor murdare la loc, asa clatite cu apa. I-a dat Anei borcanele de fructe toata vara, cand se stricau fructe de zeci de lei in frigider si camara.
A vb urat cu mama care i-a zis sa prepare fructe zicand ca mama nu e sefa ei.
A vb urat cu mine de n ori, de sus, m-a santajat efectiv sttind ca e greu sa gasesti bona.
S-a gandit ca de la 1 sept Ana e la gradi, ea sta cu Iris, care doarme din 9 ore 3 jumate, a fost racita, a stat prin casa, cerea sa faca ceva, eu nu i-am cerut veci menaj, nimic. S-a enervat cumplit cand s-a racit Ana de 2 ori si a venit mama la Iris si ea a ramas cu Ana.
Mentiune, niciodata nu a stat cu amandoua fetele. Mama cu Iris, ea cu Ana. Sau Ana la gradi, ea cu Iris. S-a oferit de n ori sa stea cu fetele cand ieseam seara ( de 2 ori pe luna). Era si mama aici, primea 50 lei pt. 2-3 ore.
Vineri a facut urat, circ cu mainile in sold, ca ea nu face fata pretentiilor, ca e supra-incarcata de noi, ca sta cu ambele fete de 1 sapt (ce minicuni ordinare, ma vedeti sa-mi las fetele bolnave si pe o straina cu ele????), ca ea isi da demisia.... voia iar santaj sa-i cresc pretul. Eu eram bagata in oale, meniuri etc. Si am simtit ca fac infarct, ca NU mai pot, nu o mai suport. Am coborat jos la mama, m-am calmat relativ si am urcat si i-a zis ca are 3 minsa-si ia lucrurile, sa lase cheile si sa iasa din casa. M-a jignit cumplit, m-a umilit, de parca ea ma platea pe mine..... Ma rog.
Are sa ne dea 16 mil. pe un aragaza semi-nou sin un tv sony pe care i le-am dat in rate de luni de zile, nu ca nu erau bune, dar am facut schimbari in casa. Sa vad cand oi recupera banii.
Cam asta fu, si ce am scris e varianta light a povestii.
Am vb intotdeauna cu ea cu dvs. cu tanti, nu am criticat, rar am comentat aluziv, nu am reprosat, eram multumita ca nu facea urat cu ana si pt. mine era ok, pana nu a sarit calul si a facut cele de mai sus. Tot mai des. Tot mai mult tupeu. Tot mai multe pretentii. 9 mil. sunt totusi salar de profesor cu grade si vechime, ea are liceul la seral si atat. Ce as fi putut sa fac mai mult sau mai bine? Ca sa-mi strice ziua Irisucai de 1 an cu circul ei, sa ma lase balta cu ambele fete bolnave si cu party de 25 de persoane de pregatit.... De cate ori s-a imbolnavit Ana 2 zile, ea a lipsit 1 sapt de bolnava ce era. In primele luni, cand era Iris bb si reuseam sa stau acsa pleca la 1-2 cand adormea Ana, sa nu o tin dc sunt acasa. Daca era vreme urata o ducea Marius acasa sa nu o bata vantul si [ploaia 3 min pana la tramvai. A avut liber zile in sir de sarbatori, toate zilele in care a lipsit au fost platite, trebuia sa vina la 8.40 venea la 9.10 si eu stateam la usa sa pot merge la birou si nu mai gaseam parcare, intarziam, clientii in fata usii, nu i-am zis veci nimic.
Pt. ca bona e stapana cand te simte oarecum dependent. Si intodeauna a mizat pe faptul ca nu pot fara ea. Ma bucur ca a plecat, desi a ales un moment idiot complet, dar pot fara ea, incepusem deja sa caut relativ pt. ca imi sarise orice limita.
DAR NU E DREPT, ONEST, CORECT sa faca asa ceva, dupa 1 an la noi, de ziua Irisucai
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
Gabriela77 spune:
“Neata si de la noi!!!
Adriana, imi pare rau de patanie, urata situatie, uite de-aia detest eu spitalele…Halal sistem!
Nico, imi pare rau de gafa, sigur ca nu se pune problema sa coincida data cu ziua unui copilas.
Raluca, trebuie sa povestim sa vedem cum facem pt un cadou si pt Ilinca.
Meli, multumesc
Elenuta, ce haioase sunteti cu antrenamentul….Si cum faceti? Executati online?hiihi![]()
Alex? CE mai face mamaruta? Cum e cu lapticul?
Co
La Multi Ani, Vlad!!!!!!!
UNde e Kidex? Imi ziceti si mie? Si altceva…unde gasesc pantofiori pt Sara mai eleganti, pt nunta?
Fetele, puneti voi pe prima pagina, nu maa pricep la deschis capitole si din astea…
Petrecere pitici
Data:propunere 28 noiembrie(vineri)
Ora propusa: 17.00 sau 17.30(2-3 ore)
Participanti: bebei, mamici, tatici(daca doresc)
Valoare estimativa cadou: 30 Ron(?)-jucarie
1.Gabi+ Sara + tati
2.Alex
3.Meli
4.Elenuta
5.Ioana, mami de Sara
6.Co
7.Victo
8.Raluca+ MIhai +Ilinca
9.Andreea, mami de Eric cel mare
10.Oanaalina?
11.Loredana
12.Magduta
13.Anamica+ Ana + tati
14.Nico
15.Adriana
16.Diana
17.AncaB
18.Delia + Iris
19. Ani
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
eladea2005 spune:
uauuuuuuuuuuu, Delia.... eu as fi dat-o afara din casa in prima luna, daca faceam chestii de-astea.... chit ca aveam bataie de cap cu gasitul altei persoane, etc... nu pot sa cred ca exista atata nesimtire in unele dintre femeile astea care-si zic 'bone'... mamaaaaaaaaa...cine se cred ele??? nasoala experienta, ce sa zic... pacat ca nu exista si in cluj o firma care sa recruteze bone, stiti, un fel de agentie care sa aiba un portofoliu...
gabi kidexul incepe azi la 10 la Expo ... noi mergem sa vedem ce gasim frumos...![]()
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
bex spune:
Neata 
Adriana, multa sanatate Alexiei
...am avut si eu cele mai oribile experioente cu serviciul de urgenta cj, respectiv pediatrie 1, asa ca nici nu mai comentez...sa fie bine puiutii!!!!
Magduta cred ca era 20, nu 200 ron, nu? Dar ma gandesc oare putem lua ceva in suma asta? sa nu fie vreo 30?
In alta oridine de idei...zic si eu ca 8 nu e chiar ok si pentru ca e luni. Ar fi vineri, 28...asta daca nu ne horatam pentru 4-5 dec... ca oricum doar 3 ore se sta, asta insemna de pe la 5-8, deci seara ar fi in familie oricum, nu? oricum votati, noi venim.:P
LA MULTI ANI!!! Vladic!!!!Sa cresti mare si sanator si sa o pupi tare tare pe mami cea frumoasa!!!!
va imbratisam si o zi deschisa...ca deocamdata e intunecat rau..:(
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
elenuta23 spune:
LA MULTI ANI !!!!!!!!!VALAD , SA CRESTI MARE SI VOINIC SANATOS SI FERICIT
Deliada cum ai putut sa o accepti atata timp????
adriananasoala facza cu dr astia, pana nu le bagi bani in buzunar nu te baga in seam poti sa mori de 10 ori, sanatatea mamarutei
si noi am patit atunci cu hinta, cand ne-au trimis la otmograf si ne-au purtat de launu la altu k bla blea dar daca era ceva grav lasau sa moara un copil??/

horor
va doresc o zi frumosa si sper sa iasa soarele k ii tare mohorat
sa ne ziceti si noua ce gasiti la expo???

Elena si Dragos Stefan
Fericirea este pauza dintre doua necazuri.
anca.b spune:
neata si de la noi!
stefan e miriit din cauza vremii, ii e somn, dar nu vrea sa doarma...afara nu putem iesi ca s-a pus pe ploaie...poate se opreste si dau o fuga la expo.
adriana, sanatate multa alexiei. eu cred ca o lipeam de un perete pe dr aia. nesimtita!
delia, nasol cu bona, ce sa zic...din pacate e riscant cu ele, oricit de bine te-ai purta tu si oricit de bine le-ai plati.
nico, ar fi dragut sa-l sarbatorim cu totii pe andrei!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
fetelor, ati comandat vreuna lenjerie de la quelle?
am vazut niste sutiene faine, insa sint in ceata cu masurile alea ale lor. m-am masurat si mi-a iesit 90b...la astea din comert am 75b...oare ce sa fac? sa comand 90? mi-e ca o sa-mi fie foarte larg...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
anca.b spune:

LA MULTI ANI, VLADUTZ!!!
pentru cei doi anisori de cind esti bucuria lui mami!!

Anca si
Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii