Gravidutze si mamici de Cluj-94

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

Alex erau ceva cizmulitze cred ca 1-2 perechi am vazut.
Anca ce baiat mare si frumos ai il pupam si abia astept sa va vad live

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

adab-ai o fata suuuuper figurina, tare mult imi place de ea, sincer. si ochii,hm, superbi.dar are asa o mutrisoara parca pusa pe nazbatii, hihi, sotul meu zuce ca e cea mai simpatica bebelina pe care a vazut-o.

Gabi-apropo, ca tot vroiam sa zic si uitam, m-am uitat si la pozele voastre, vai ce mult a crescut Sara si ce frumoasa este. finuta, ca o adevarata printesa, e slabiciunea mea!

Ioana-mami de Sara-cred ca tu ma intrebai si inca cineva de albit dintii.se numeste white kiss produsul, il gasesti la magazine de specialitate, adica pe motilor sau strada care leaga motilor cu clinicilor, cred ca se numeste strada muzeului. nu-s sigura. dar atentie mare cum folosesti, trebe respectat prospectul! si rau nu face daca dupa albire sugi niste zymaflour dupa. eu nu sunt pt albire, am mai zis-o. nu face ceva super rau, dar nici bine. in afara de dinti frumosi, intradevar,hihi.

nu mai stiu cine imi mai zicea de albire si ca dintii superiori sunt mai galbeni decat cei inferiori, ciudat, nu prea am vazut asa, mai mult pe grupe de dinti, dar diferenta intre arcade nu prea.e important sai ca in timpul albirii si dupa sa nu se consume vin rosu, cafea, cola tigari pe cat posibil o perioada. ideal e sa nu consumi deloc ca iti coloreaza dintii, dar....na, fiecare are vicii, hihi.

elenutza,alex-ma faceti sa ma simt nasol, hihi,cica eu antrenoare.incercati 50 de abdomene in fiecare zi si daca le faceti seara, sa nu mai mancati dupa. daca va este foame, mai bine apa.si mai faceti si o serie de 30 de exercitii pt fund si coapse si 30 pt maini, semi-flotari. pt prima saptaman. sa vedeti ce bine o sa va simtiti.

eu pe la casuca, mi-am dus mandra la buni, ca maine plecam in budapesta, sunt pe la calc, mai trec pe aici si va citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Vazut 2 copii frumosi foc: Sara si Stefan!!!

HELP: mi-a dat dr sa-i dau Alexiei niste picaturi, a zis ea ca se pun in nas, se numesc BETABIOPTAL. Farmacista mi-a zis sa le pun in ureche. Iar pe prospect spune ca sunt pentru ochi. Nu mai inteleg nimic? Oare e gresit medicamentul si mi-a dat de la farmacie altceva?
Continuam tratamentul cu Cexyl inca 4 zile.Mare prostie e in Romania cu medicamentele astea. La 10 farmacii am fost ca sa gasesc medicamente. Nu mai sunt aprovizionate de depozite.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare

acum am ajuns acasa ma fost pe la cumparaturi , cadouri... tot , iar pe dragos l=am pus la somnik , clau s-a dus la meci CFR - DINAMO

HAIDE CFR!!!!

ALEX hotarata tare tare pe miscare vroiam de saptamana asta dar am amanat-o pe ceallalta si tot asa insa acuma is motivata si voi face cu siguranta

melideja iti iei in serios noua profesie, mersi de sfaturi si o sa facem si alta exercitii, ne mai ppoti spune ce sa facem k doar esti antrenoarea noastra
iar in legatura cu albirea dintilor eu te intrebam si ziceam k cei superiori is mai colorati decat cei de jos, ms de sfat o sa imi iau sa incerc , insa am nevoie si de ceva mulaje???

adriananu am auzit de acel medicament, cred k treci prin ceva......... multa putere mami si sanatate mamarutei

Elena si Dragos Stefan

Fericirea este pauza dintre doua necazuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_alexia

HELP: mi-a dat dr sa-i dau Alexiei niste picaturi, a zis ea ca se pun in nas, se numesc BETABIOPTAL. Farmacista mi-a zis sa le pun in ureche. Iar pe prospect spune ca sunt pentru ochi. Nu mai inteleg nimic? Oare e gresit medicamentul si mi-a dat de la farmacie altceva?
Continuam tratamentul cu Cexyl inca 4 zile.Mare prostie e in Romania cu medicamentele astea. La 10 farmacii am fost ca sa gasesc medicamente. Nu mai sunt aprovizionate de depozite.

POZE ALEXIA

OFFF,ce chestie!Nu ai nr doctoritei sa o intrebi?Sa stii ca si eu am auzit ca e ceva greva la depozite!Au inebunit!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

nu am citit nimik din ce sa scris saptamana asta....am mai zis cand e sotul meu de dupamasa nu am acces la calculator din lipsa de timp.

mami_alexia,sanatate multa ...am primit si eu betaboptal si se pune 2 picuri(cate una in fiacare nara) ...vezi ca sunt foooarte amari .farmaciile nu au medicamente pt ca sunt in greva depozitele si importatorii!uitasem sa scriu ce era mai important se pot pune in NAS!!!!!!!A CONFIRMAT SI DELIA !

mai citesc din urma si revin...am spicuit ceva de un chef...cu bebeii???? sus la Big deja se fac rezervari pt ianuarie-feb 2009!

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andree27

Citat:
citat din mesajul lui mami_alexia

POZE ALEXIA

OFFF,ce chestie!Nu ai nr doctoritei sa o intrebi?Sa stii ca si eu am auzit ca e ceva greva la depozite!Au inebunit!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

SUNT PICATURI PT. OCHI, LA ORIGINE, DAR MERG SUPER PT. NASUC. DA DOZELE RECOMANDATE DE DR. CA VA FI OK.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

elenutza-da, ai nevoie de mulaje sus-jos, dar asta merge repede, 10 minute tot, dupa care in cateva zile ai gutierele. sunt niste chestii din plastic, pe care-i pui pe dinti si in care pui gelul pt albit. daca vrei iti iau amprenta oricand.ma mai intreba cieva, cred ca Ioana-mami de Sara, daca sunt alea din aiicon,pai nu-s de silicon, ci din plastic, se trag pe dinti si ii tii cateva minute. pt florizare poti tine mai mult, dar pt albire tii numai cateva minute, nu toata nopatea, Doamne fereste, hihi,toata noaptea se tin gutierele pt bruxism(cand scrasnesti din dinti).

mami-alexia-si noi tot picaturile astea le-am prmit cand piti avea canalele infundate. cica contine antibiotic, ma gandesc ca daca a zis s-o dai in ureche, stia de ce. nu poti s-o suni pe doctorita? stii eu ce fac de multe ori? sun la salvare si intreb, ca iti fac legatura cu un medic de specialitate. asta imi zicea fosta soacra ca oamenii nu stiu, dar ca ar trebui sa sune de fiecare data cand au ceva probleme, chiar si daca au ceva de intrebat ca acolo sunt medici care te pot ajuta cu orice. si eu asta fac. ea lucra pe ambulanta, dar la gine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

mami alexia eu stiu ca in ureche nu e voie picaturi la varsta asa mica

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna fetelor.
Eu intru mai rar pe-aici, mai mult doar cand am intrebari la voi.Ca sa nu va suparati .
Am vazut ca magduta a fost la expo. Sunt chestii legate de alimentatie: scaun de masa, bavetici, lingurite, etc? Ca sa nu mergem degeaba pana acolo. Sau daca stiti pe unde se gasesc scaune de masa? (in afara de Miniblu ca alea mi se par cam scumpe si nu stiu daca renteaza). Merci mult.

Ce frumos ca faceti intalnire cu bebici. Noi suntem cam mici anul asta, asa ca asteptam intalnirea de anul viitor.

Poze
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput