Gravidutze si mamici de Cluj-94
Raspunsuri - Pagina 11
antoni spune:
Lilly-de aia poti veni sa te relaxezi daca crezi putintel. poate i-ar placea.nu?hihi, ce ne chinuim sa ne tinem caputul suuuuus, parca am si uitat cum e cu bebe asa mic, si mi-e dooooor!
mami_alexia spune:
Multumesc Anca si Delia. Eram nelamurita pentru ca in prospect nu zice absolut nimic de nas sau urechi, spune doar de ochi. Da, e de groaza cu medicamentele, din cauza grevei furnizorilor parca s-au golit farmaciile. Si trebuia sa iau picaturile astea si cu Cexylul pe o singura reteta pentru ca erau compensate. In fine, la a 10-a farmacie am gasit.
Nico, probabil ca nu sunt indicate picaturile in urechi dar dr mi-a dat sa-i pun SOLUTIE AURICULARA. Are otita.
S-a uitat in ureche,nu mai e rosu, e doar galben, sunt secretii.Ea zice sa-i mai dau antibiotic inca vreo 5 zile, mi se pare mult dar asta e. Ea e plina de viata si a revenit la normal, sunt vreo 24 de ore de cand n-a mai durut-o urechea.
Si ca sa nu uit..are copilul meu o memorie...Cand ne apropiam astazi de cabinet, a vazut cladirea , s-a intors la mine, a inceput sa planga si mi-a aratat urechea. (adica stie ca acolo e de rau). Cand a vazut-o pe dr a inceput circul, vroia sa fuga din cabinet.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
Lilly79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui antoni Lilly-de aia poti veni sa te relaxezi daca crezi putintel. poate i-ar placea.nu?hihi, ce ne chinuim sa ne tinem caputul suuuuus, parca am si uitat cum e cu bebe asa mic, si mi-e dooooor! |
Ma mai gandesc daca venim sau nu.Pana cand se definitiveaza lista?
Poze
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
mami_alexia spune:
Anca, ai apucat sa mergi la targ? Daca nu , mergem maine? Azi am plecat la 15 din casa si am ajuns inapoi la 19.
Noapte buna , tuturor!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
antoni spune:
fetelor care v-ati reapucat de lucru, voi nu aveti mustrari de constiinta ca va lasati piticii? bine, stiu ca e pe maini bune, dar totusi, nu ma pot obisnui ca nu controlex eu totul sa fie perfect. offff.
mami-alexia-am uitat sa-ti zic ca e tare baietelul de 2 ani de pe you tube,hihi, dar sicer n-as vrea asa un copil. sa fie normal, nu geniu, sa aiba copilarie, parca astia nici copilarie nu au,asa vad eu cel putin.
soanso spune:
Mam dumirit cu intalnirea ..sa ma treceti pe listuta Anca si Sorana(tata nu stim cum va lucra atunci)......cu tombola ...cred ca cel mai bine e ca fiecare sa cumpere cate o jucarioara de plus(asa ca pt ia) in caz ca nu poate veni sa-i ramana
.
vreau sa va spun ca Sorana de cand e la gradi e intruna cu muci!nu mai scapam de ei nicicum!offfffff
aaaaa si sa ma lauud putin...a primit fiimea BULINA ROSIE!
Delia,hooooooror povestea cu bona,mai nus cum faci da numa peste desatea dai(asta a intrecut orice masura),deja cred ca ai ghinion la bone !tin pumnii sa gasesti una calumea!ma bucur ca vii cu noi la intalnire
va urez o seara placuta,eu am avut o saptamana grea ..mult de munca la servici,acasa dumpamasa singura cu Sorana...sper sa-mi revin putin in weekendul asta.
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
Victo spune:
eu vin la intalnire cu bebelusul din dotare.legat de suma..ma tot gandeam si eu pe drum..dc s-a zis 10-20 ron sau 100-200 ron, caci sincer, ce sa cumperi cu 10 lei?..vin si eu si zic ca vreo 30 de lei ar fi mai indicat, caci pt bb mai maircei nu gasesti ceva asa ieftin.
adriana, la otita tratamentul dureaza, chiar dc nu o mai doare. stiu pt ca ani de zile m-am tratat de asa ceva..am avut niste probleme teribile, am luat toti orelistii la rand..si nu pot spune nici acum ca-s super in regula cu urechile.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
nrl spune:
Mai Alex, Elenuta voi vorbiti serios cu 100 de abdomene de la inceput ???
Adriana, multa sanatate Alexiei
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
magdutza24 spune:
Lily sa stii ca aveau chestii de care intrebi tu si erau de la diferite firme si mai scumpe si mai acceptabile
Victoras a adormit si eu ma duc la dush si la somnic
va pup si somn usor
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
antoni spune:
fetelor, si pe mine ma intereseaza cizmulite, ati vazut careva pe undeva?
Nico-fa 50, daca vrei in 2 reprize, dimineata si seara.hm?