Gravidutze si mamici de Cluj-94
Raspunsuri - Pagina 12
magdutza24 spune:
Lily ai o fetitza superba sa va traiasca pupici
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
elenuta23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nrl Mai Alex, Elenuta voi vorbiti serios cu 100 de abdomene de la inceput ??? ![]() Adriana, multa sanatate Alexiei Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007) http://community.webshots.com/user/nicoletarl http://community.webshots.com/user/mamicidecluj |
dna antrenoare meli zicea sa incepem cu 50 dar zic k is putina avand in vedere k tre sa ajungem la 500

lilicum sa fiti mici, vino si tu cu bb , sa ne mai aducem aminte cum era la cateva luni

Elena si Dragos Stefan
Fericirea este pauza dintre doua necazuri.
elenuta23 spune:
antrenoarea nostra e [pe faza 

si in 3 luni sa ajungem si noi la 500 de abdomene si un fizic 

Elena si Dragos Stefan
ALEX29 spune:
MAGDA mersi mult
MELI cred ca sapt viitoare o sa primeasca cizmulitze la magazinul de pe Calea Floresti
iar legat de albirea dintilor ,imi amintesc ca acum 3 ani am facut un tratament pt dinti mai albi ,mi s a facut un suport si am primit un fel de gel ,am fost dezamagita pt ca o perioada destul de lunga am avut o sensibilitate destul de mare la rece ,la cald ,la acru brrrrrrr aiurea
in State mi am mai cumparat niste suporturi cu gel pt dinti si sincer n am observat nici un rezultat :(
sunt convnsa ca exista si alte tratamente ce albesc dintii f bine
NICO 50 dimi si 50 seara si gata abdomenele 
ANCA bravo puiutzului pt bulinutza rosie 
LILY ar trebui sa te hotarasti cat mai repede 
VICTO cam ai dreptate ca toate is asa de scumpe si cu 10-20 ron nu prea avem ce cumpara
oricum nici sa nu depasim mai mult de 30 ron
NOAPTE BUNA 
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
elenuta23 spune:
in sfrasit am terminat de trimis poze pe net , mai este pana in 19 oferta cu pozele la carffour.ro , daca cumva va mai intereseaza , 0.19 lei poza.
va doresc un week placut , distractie placuta la nunta nu mai stiu cine zicea k merge si va pupik ne auzim luni, mergem la tara pana duminika
alex, nico faceti-va poftele k de luni incepem maratonul burtilor![]()

Elena si Dragos Stefan
antoni spune:
Alex-majoritatea asa patesc dupa albire, hipersensibilitate.din pacate.deci....nu e foarte indicat, eu zic sa nu faceti daca nu-i musai. din pacate la noi a devenit si o "moda", asta e.
va pupic pe toate, noapte buna, ma duc la nani.sa aveti un weekend frumos
Meli+
Timea-Larisa
ALEX29 spune:
NEATZA
MELI cand eram in State te rog sa ma crezi ca un american n am vazut cu dintii "aiurea" toata lumea avea dintii albi si f frumosi
stiu ca ei pun aparate copiilor de cand sunt mici dar cum reuseau sa aiba toti albul ala impecabil![]()
ELENA
esti hotarata nu gluma
puiu meu si acuma doarme cu tati ,s a trezit pe la 7 si am pus o cu noi in pat asa ca a adormit ca un ingerash
ADRIANA am tot vrut sa te intreb ,tu cum faci borsul ?sau il folos pe cel la pliculetz ?
si mie imi plac f mult ciorbele cu bors 
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
mami_alexia spune:
Neatza!
Alex, folosesc borsul de la plic pentru ca nu am altfel cum sa il fac. Stiu ca se face cu tarate, dar habar n-am cum, bunicii faceau. Cand eram acasa, cumparam bors din piata, facut de o babuta, acru si fffff bun. Dar in Cluj..de unde? Parca am vazut la Cora, sunt la sticle, dar nu am luat niciodata.
Cateva evenimente in aceasta perioada, poate va intereseaza:
- 24 OCTOMBRIE - SE DESCHIDE CINEMA CITY, LA IULIUS!!!!
- targul Kilipirim, tot la Iulius, a inceput ieri parca si tine toata saptamana viitoare.
- s-a deschis noul corp de cladire de la Central.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
adab spune:
buna dimineatza...ce zi frumoasa se arata...
Meli, merci de complimente....intr-adevar de pe acuma piticutza mea e tare smecherutza si parca vad ce de nazbatii o sa-mi faca....da e super cu ea. Nici nu-mi imaginam cat de frumoasa poate fi viata cu un asa copilas. Se pare ca suntem din aceeasi breasla....iti doresc mult succes in profesia pe care ti-ai ales-o, e frumoasa, dar nu e usoara. SI eu sunt printre mamicile care au inceput lucrul inainte de 2 ani. EU o las cu sotul meu pe Sara si iti dai seama ca am cea mai mare incredere pe care o pot avea in cineva. Dar tot timpul il innebunesc cu intrebari: ai facut aia, cealalta, cum o papat si cat, a facut kk... EL doar ca nu are chiar atata rabdare ca si mine. SI sunt doar 4-5 ore in lipsa mea. Eu zic ca nu ar trebui sa avem mustrari de constiintza. Oricum 100% sa stea copii cu noi i-am invatza prea dependednti si nu se mai pot dezlipi de noi apoi....sau va fi mult mai greu. Eu vad deja la Sara...daca suntem mai multi prin preajma ei, totul e ok cu ceilalti, rade , e vesela, dar de multe ori cum ma vede pe mine incepe sa ridice mainile la mine si sa maraie sa o iau in bratze.(desi eu chiar nu o prea invatz sa-mi stea in bratze).
Lily, eu am luat scaun de masa mai ieftin si foarte bun din spate de la SOra, de pe str. David Ferentz...Babyland ii spune la mag. si sunt f. multumita de el.
soanso spune:
salutare
am pus haine la spalat,am calcat-aranjat altele,tb sa fac salata de vinete sa iesim putin afara zic putin pt ca e cu nasucul infundat
,porma somnic deamiaz toata gasca,dupamasa am pofta de un pui la rotisor
...nu am chef sa stau la cratita weekendul asta![]()
adab,meli,eu cand am mers la serv avea Sorana 1 an 9 luni , 80% din zi a stat doar cu mine in toata acea perioada ,am simtit atunci ca mi-am "abandonat" puiutul ,un sentiment foarte ciudat parca nu eram in largul meu imi lipsea enorm,mi-au trebuit cateva luni sa ma obisnuiesc.
E firesc sa ne reulam activitatile de dinainte(sau sa ne reorientam), unele mai repede altele mai tarziu fiecare dupa cum considera ca e mai bine pt ia si familia ei,e important ca timpul ramas de petrecut alaturi de familie sa fie fructificat la maxim.
mami-alexia,zi te rog mai multe despre targul asta Klipirin??
bors am vazut pe vremuri in Bila(tot asa la sticla),dar e foarte bun de acrit cel la plic(mama foloseste la ciorbe)
pupici
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA