Gravidutze si mamici de Cluj-94
Raspunsuri - Pagina 13
anca.b spune:
Andreele,
. Stefan are 11 kile acum…si 74 cm…e indesat bine. Adidasii I-am primit de la niste prieteni din anglia…
Elena, 
Alex, iti dai seama ca toata ziua il pupacesc…profit, pina e mic si ma mai lasa…ma bucur ca sint bine analizele.
Adriana, naspa cu medicamentele…asa am patit si eu in vara…si e tratament pentru bolnavi cronici…abia cu pile am reusit…n-am mai ajuns la tirg. La 4 am plecat la scoala. Merg azi…in functie de programul lui Stefan. Care e complet dat peste cap mai nou….
Lilly, scaune de masa gasesti in Carrefour, Cora, etc. la preturi bune. Si sint si ok. Eu am de la primii pasi si l-am luat din cora…sint multumita.
Soanso, bravo pentru bulinutza rosie!!!!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Adriana, merg la tirg acum, ca nu vrea sa doarma "inamicu'". poate ne vedem. eu cred ca stau vreo ora si ceva.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
Gabriela77 spune:
Meli, multumim
Alex, esti o dulce
Lilly, ar fi bine sa te hotarasti azi sau maine, luni ne inchisa listuta ca merg sa fac rezervarea.
Anca, ti-au zis ei ca sunt deja facute rezervarile la Big pana in ianuarie? Sa se fi ocupat toate locurile in mai putin de o saptamana? Ca pe mine tipa m-a abordat si mi-a zis ca sunt locuri libere. Oricum, luni voi fi acolo si voi vedea.
Chiar in cazul ca nu mai gasim locuri libere, eu zic ca nu ar trebui sa renuntam la idée, putem gasi alta locatie, chiar daca se plateste, deja numarul participantilor e mare, asa ca impartit nu cred ca ar iesi o suma considerabila. Asta, desigur daca se doreste. Dar intai sa vedem luni.
Legat de suma, eu de-aia am propus 30 ron, mi s-a parut cam putin 10-20 ron pt o jucarie draguta. Acum sigur ca nu e nimik batut in cuie si daca gasim ceva dragut la 40 ron sau 20 ron e superok. Voi cum ziceti?
NOi nu suntem bine, plina de mucisori e Sara, abia sta la aspirat, macar febra nu a facut! Azi noapte insa s-a trezit plangand si nu m-a lasat sa ma uit in gurita ei asa tare o durea. S-a calmat putin de la Dentinox si MTV.
O zi frumoasa tuturor!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Gabriela77 spune:
Petrecere pitici
Data:propunere 28 noiembrie(vineri)
Ora propusa: 17.30
Participanti: bebei, mamici, tatici(daca doresc)
Valoare estimativa cadou: 30 Ron(?)-jucarie
1.Gabi+ Sara + tati
2.Alex+Tiadris+tati
3.Meli+piti
4.Elenuta+Dragos
5.Ioana, mami de Sara+ Sara
6.Co+ Cari
7.Victo+Stefanut
8.Raluca+ MIhai +Ilinca
9.Andreea, mami de Eric cel mare+ Eric
10.Oanaalina+ Maria
11.Loredana+ David
12.Magduta+Victoras
13.Anamica+ Ana + tati
14.Nico+ Andrei
15.Adriana+Alexia
16.Diana+ Irina + tati
17.AncaB+ Stefan
18.Delia + Iris
19.Ani+ Stefana
20.Monica+ Daniel + Cristian
21.Adab +Sara
22.Anca+Sorana
Va rog sa atragi atentia daca s-au comis greseli.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
soanso spune:
gabi, eu ieri am vrut sa merg la spatiul de joaca sus in Big,am intalnit o tipa la et 1 care lucreaza acolo si ia mia spus ca este petrecere (vinerea,sambata,Dunicica) si ca deja se fac programari pe ian-feb 2009 ... .mergi tu luni sa vezi ce si cum!!!
sanatate Sarei!
eu inca nu iam sarbatorit ziua Soanei cu copii ...iam sarbatorit in familie (mama,fratemeu cu familia,nasii)-acasa la mama la Zalau in seara de Craciun,cu cadouri sub brad,tortulet...si anul acesta vom proceda la fel
!
intrebare:pt petrecere nu cumparam ceva pt parinti???suc,apa,ceva de rontait??
am fost afara...e foarte placut!
nu stiti despre targul Kilipirim care scria mami_alexia?merita mers ??despre ce e vb?
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
mami_alexia spune:
Anca, uite aici informatii despre Kilipirim:http://www.informatiacluj.ro/A-treia-editie-Kilipirim-targ-de-carte-cu-discount~10940
Anca, (cealalta Anca
), se pare ca am ajuns dupa ce ai plecat tu, ce sa fac daca Alexia s-a trezit la 11:30?!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
anca.b spune:
Adriana, nu-i nimic! Eu mai merg si dupa masa...adica pe la 5.30-6.00, daca se treseste stefan, ca acum e la tura a doua de somn.
i-am luat la pitic decoratiuni pt perete...winny the pooh si donald duck...sa-l vedeti cum povesteste si cum striga la ele...e tare haios...
am vazut si incaltaminte si imbracaminte si carti si ceva jucarii...noua nu ne trebuie nimic, asa ca nu am luat decit decoratiunile. e si loc de joaca pt cei mai marisori, cu chestii gonflabile...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
Victo spune:
fetelor, nu aveti un nr de telefon al unui instalator? e jale la mine acasa, mi-e defect dusul din baia mica, curge ca la nebuni si trebuie sa opresc apa in toata casa...ioi..imi vine sa mor..
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
ALEX29 spune:
VICTO am nr de telef al instalatorului nostru ,daca n ai gasit pe nimeni poti sa l suni ,iti trim un pm
am fost si noi la Kidex si i am luat puiului un costumas tar dragutz ,o caciulitza ,un body ,am vrut sa i cump papucei de casa dar au fost f scumpi 80 ron
cizmulitze n am gasit
ne am intalnit cu doua feitze minunate ,frumoase si tare tare dragalase Sara (Gabi) si Alexia(Adriana) 

TU fetelor daca nu mai sunt locuri la Big trebuie sa gasim altceva ,ar fi pacat sa nu mai organizam nimic ,ne am strans o gramada 
pt noi propun sa comandam pizza de la Elite si sa cumparam sucuri
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
Victo spune:
alex, trimite-mi te rog nr...e nasol ca e si week-end..si uite-asa..:(:(
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)