Gravidutze si mamici de Cluj-94
Raspunsuri - Pagina 14
Lilly79 spune:
adab, anca.b si magduta merci de informatii. Pana la urma am fost la Kidex si-am cumparat scaun de masa; poate nu cel mai ieftin din lume, dar eu sper sa ne fie bun.
La expo ne-am intalnit cu Andree27 si cu Eric cel mic. Eric dormea cuminte in carucior, Julia mea a inceput sa urle in marsupiu catre sfarsitul turei la expo.
Gabriela77 nu venim la intalnire, ca nu stiu niciodata ce va face Julia a doua zi la ora H
si daca poate sta cuminte 15 minute.
Weekend placut.
Poze
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lilly79 adab, anca.b si magduta merci de informatii. Pana la urma am fost la Kidex si-am cumparat scaun de masa; poate nu cel mai ieftin din lume, dar eu sper sa ne fie bun. La expo ne-am intalnit cu Andree27 si cu Eric cel mic. Eric dormea cuminte in carucior, Julia mea a inceput sa urle in marsupiu catre sfarsitul turei la expo. Gabriela77 nu venim la intalnire, ca nu stiu niciodata ce va face Julia a doua zi la ora H Weekend placut. Poze Lilly, mami de Julia (30.05.2008) |
neata!
noi venim singurei...tati lucreaza....
pusic!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
eladea2005 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ripley
SUNT PICATURI PT. OCHI, LA ORIGINE, DAR MERG SUPER PT. NASUC. DA DOZELE RECOMANDATE DE DR. CA VA FI OK. Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007) |
si noi pt ochi le-am folosit...
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo eu vin la intalnire cu bebelusul din dotare.legat de suma..ma tot gandeam si eu pe drum..dc s-a zis 10-20 ron sau 100-200 ron, caci sincer, ce sa cumperi cu 10 lei?..vin si eu si zic ca vreo 30 de lei ar fi mai indicat, caci pt bb mai maircei nu gasesti ceva asa ieftin. adriana, la otita tratamentul dureaza, chiar dc nu o mai doare. stiu pt ca ani de zile m-am tratat de asa ceva..am avut niste probleme teribile, am luat toti orelistii la rand..si nu pot spune nici acum ca-s super in regula cu urechile. mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |
victo, eu am zis asa, ca exemplu... sigur, poate fi orice suma, eu n-am nimic impotriva.... daca ziceti 30 ron asa sa fie...
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
eladea2005 spune:
neata fetele!
am fost si noi la targ... am cheltuit ceva banuti.....
i-am luat lui eric un elicopter cu telecomanda si o masina cu telecomanda... un dispozitiv de facut baloane de sapun si un mickey care zboara ....
e fascinat de toate....
aaa si ceva hainute...
cam atat...
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
eladea2005 spune:
vreau cizmulite imblanite pt eric... unde gasesc????????
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
soanso spune:
neata,
ieri am iesit cu o prietena si baietelul ei in Polus sunt spatii amenajate si pt pititci si gonflabile pt cei mai marisori(in zona food),m-am intalnit cu anamica- Ana o scumpa de fetita care a crescut mult.a fost foarte bine pt copii probabil vom merge si azi.
mami_alexia,mersi , tb sa merg sa-i mai cumpar ceva carticele dupa care e inebunita ,poate gasesc mai ieftine -am luat de jos de la Big o singura povestioara (cei trei purcelusi)si a fost 9 lei. as mai vrea cu Pinochio,Bamby,muzicantii din Bremen...
eladea,incearca in Polus ,este un magazin Deichnann acolo ai putea gasi,am mai vazut ceva dragut sus in Big(la et 2)e ceva magazin Chinezesc dar au printre ele si chestii dragute ghetute mai inalte pt baieti sub 100 lei si mai au hainute de la Disnay-bumbac bun si dragute.
lily79,e cam greu de stiut ce va fi pana peste o luna(copii se pot imbolnavi de pe o zi pe alta),ai sa vezi ca va fi fascinata de copii nu-ti face probleme,nu cred ca incurci pe nimeni daca te treci pe listuta si nu vii.
mergem in parculet!
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
ALEX29 spune:
NEATZA
ANDREEA luni o s trec pe la magazinul de pe Calea Floresti poate au mai primit marfa ,o sa ti spun ,oricum sa stii ca magazinul acela ramane preferatul meu dintre toate de pana acuma ,sunt cizmulite pt puiutzu tau ,am vazut si imblanite ,nu i am cumparat de acolo pt ca cizmele imblanite sunt de culoarea ghetutzelor si n am vrut sa fie aceeasi culoare
ANCA multumim de pont ,o sa mergem in zilele mai reci si la Polus ,acuma e tare frumos afara asa ca preferam parcul ,,,cat se mai poate
tu fetelor am o intrebare mai ales pt mamicile a caror puisorii umbla
cum se comporta copilahii vostri cand mergeti cu ei in magazine ?
Tiadris nu are stare ,in carucior nu sta clar ,ii place f mult sa umble la hainutze ,sa le traga etc
si sapt trecuta mi s a atrans atentia de catre o vanzatoare ,normal ca eu mi am cerut scuze pt ca Tiadris a tras cateva sosetutze de pe raft si i am spus vanzatoarei ca ii ia 1 min dupa ce iesim din magazin sa le aseze si ca nu i cazul sa fie asa revoltata
dar chiar nu pot so stapanesc si la varsta ei nu intelege ca nu i chiar ok sa faca asa
copilashii vostri fac asa ?sau numai noi suntem asa neastamparate
?
si ieri la Kidex dupa ce n a mai stat in carucior sa fereasca sfantu ca era ca un titirez ,noroc ca vanzatoarele de acolo au fost f f dragutze si amabile
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
Gabriela77 spune:
Alex, si Sara e la fel neastamparata. Trage hainele de pe umerase, atinge tot, umbla peste tot, ba mai nou si probeaza
Si ea nu umbla inca singura decat cativa pasi..ma intreb cum va fi mai incolo
O sa merg si eu la magazinul ala de pe C Floresti. A prin tati pesti?
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Gabriela77 spune:
Acum am vazut, Alex, ca am scris acelasi numar de mesaje...hihihi...na ca te-am intrecut cu asta!!!!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mare prostie e in Romania cu medicamentele astea. La 10 farmacii am fost ca sa gasesc medicamente. Nu mai sunt aprovizionate de depozite.
de un Bondarel !!!!