Gravidutze si mamici de Cluj-94
Raspunsuri - Pagina 15
dariandra spune:
Buna ziua la toata lumea si bine v-am regasit!
Dupa o absenta destul de mare, pot sa spun ca suntem ok, am evoluat mult si am avut parte de o super-petrecere in familie, de ziua Dariei.

Dupa cum stiti fiecare copil este o comoara pentru cei din familia lui;si Daria noastra e un copil tare dulce si cu adevarat binecuvantat - vine si ne da cate un pupic, merge singurica, parca-i un puiut de pinguin,danseaza, bate din palme,imita tot mai multe animalute,duce obiecte de la unul la altul stiind exact despre cine-i vorba,pronunta unele cuvinte chiar foarte bine.Ce mai!-ne bucuram de ea in fiecare clipa si sunt fericita ca am primit un astfel de "DAR".
Multumim foarte mult pentru urari si imi cer scuze pentru intarziere dar doresc sa felicit din inima pe toti sarbatoritii mici si mari din aceasta perioada.SA FITI FERICITI SI IUBITI!LA MULTI ANI SI MULTE...MULTE LUNITE!
GABI - Daca nu este foarte tarziu, dorim sa ne treci si pe noi pe lista.E o idee geniala!
mami_alexia spune:
Buna seara!
Alex, inteleg ce zici, Alexia tot asa facea mai demult. Acum parca intelege, nu face chiar asa, stie ca nu-i voie. Ultima patanie de genul asta (dar e mai mult amuzanta)a fost intr-o cofetarie , in urma cu 1 saptamana. Am intrat in cofetarie, s-a dus la vitrinele cu prajituri si striga in gura mare : PAPA, PAPA, parca nu mai mancase de nu stiu cand. Si cat am stat la coada, ea se plimba de-a lungul vitrinei , zicand cu un glas milos, PAPA, PAPA. In rest, in magazine, nu prea vrea sa stea de manuta, si nu ca s-ar duce sa traga de ceva dar e mica si lumea nu o vede si da peste ea, atata tot.
Andreea, ma bucur ca ai trecut pe aici si ca auzim de bine!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
Morgano spune:
Cei mai de calitate pantofi i-am gasit intotdeauna la Lory Baby's Land sau ceva de genul, strada din spate de la Sora, care duce la Tarom, Sunt 2 stradute mici paralele, magazinul e pe stanga cum vii dinspre M. Viteazu, intr-o curte interioara, au pantofi bestiali. De 3 ani cumpar de la ei gehtute, sandale, cizmulite imblanite sau nu. Si chiar dc am cheltuit enorm pt Elefanten, tot cei de acolo, imi scapa firma, au fost cei mai buni. II recomand cu mare incredere.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
anca.b spune:
Salut.
sa nu va para rau de cismulitele de la tirg...erau faine, dar parca 160 de lei e cam mult pt incaltari pe care le poarta max 3 luni. hai sa fim seriosi...
mai bine cautam la magazinele de care zic Alex si Delia...
eu caut o salopeta grosutza pentru stefan (de genul pantaloni cu bretele, fara geaca). la tirg era doar la un stand si ii era mica. sa-mi ziceti daca vedeti pe undeva, pls...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Gabriela77 spune:
Andreea, bine ati revenit, mi-a fost dor de voi! Felicitari Dariei pentru atatea realizari!
Fetelor, Sara nu este bine. Azi de dimineata parea ca se simte mai bine, dar spre seara au inceput sa se adune mucozitatile tot mai tare, si oricat am aspirat-o tot tusea si se ineca. E obosita ca nu a putut dormi, plange si are si febra. 37, 5 deocamdata, abia am reusit sa o iau subsoara ca in fundic nu sta defel. O traumatizez cu aspiratorul ala si mi-e tare mila de ea. Mi-e frica de noaptea asta, am sunat si doctorita nu am ce face mai mult decat am facut deja. Umidificator, aspirat mucisorii, nurofen sirop/panadol daca e febra, paracetamol/novocalmin supozitor daca creste febra.
VOiam sa merg maine laa Big sa fac rezervarea, dar in conditille astea nu cred sa mai pot iesi. Ar putea uan din voi sa mearga sa faca rezervarea?Aceasta este lista actualizata.Va pup, o seara frumoasa si pt noi, sper linistita!
Petrecere pitici
Data:propunere 28 noiembrie(vineri)
Ora propusa: 17.30
Participanti: bebei, mamici, tatici(daca doresc)
Valoare estimativa cadou: 30 Ron-jucarie
1.Gabi+ Sara + tati
2.Alex+Tiadris+tati
3.Meli+piti
4.Elenuta+Dragos
5.Ioana+Sara
6.Co+ Cari
7.Victo+Stefanut
8.Raluca+ MIhai +Ilinca
9.Andreea+ Eric cel mare
10.Oanaalina+ Maria
11.Loredana+ David
12.Magduta+Victoras
13.Anamica+ Ana + tati
14.Nico+ Andrei
15.Adriana+Alexia
16.Diana+ Irina +tati
17.AncaB+ Stefan
18.Delia + Iris
19. Ani+ Stefana
20. Monica+ Daniel + Cristian
21. Adab +Sara
22. Anca+Sorana
23. Andreea+Daria
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Victo spune:
uf, Gabi, imi pare tare rau pt micuta ca nu e bine.:(
din pacate eu nu ma pot ocupa de rezervare, am o sapt f incarcata si cu serviciu, si cu scoala de soferi,tre sa ma preg si pt un ex, joi noapte plec spre Buc..deci, nu pot..:(
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
Morgano spune:
Gabi, ai nevoie de ceva sa "dizolve" mucisorii.
Eu te sfatuiesc sa procedezi asa: aspirat cu batista bb de max 5 ori pe zi, altfel ii distrugi mucoasele. Inainte cu 3 min de aspirat, pui Nazomer (apa de mare) in fiecare nara. Dupa aspirat, Virbocil - 1 pic in fiecare nara.
De 3 ori pe zi, 2.5 ml de Eurespal, max. 5 zile, apoi de 2 ori pe zi, dimineata si seara.
Mentiune: toti pantofii fetelor sunt piele interior si exterior, nu as face economii la ei,. Ghetele Anei, ca preturile sunt dupa nr., costa nr. 24 70 lei, si sunt bestiale. Si frumoase, si talpa fte flexibila, nu mai zis cd epielea de manusa si izolatia perfecta, iris mosteneste de la Ana, tot de acoloo, evident. ![]()
Gabi, maine e prima zi cu bona noua, deci nu merg la birou, dc reusesc, nu promit, e 10% posibil, merg eu pt rezervare. Dar as vrea pana la 12 max. cine scrie sa confirme data si nr. de persoane.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
ALEX29 spune:
ADRIANA
draga de ea mi o imaginez cum se uita in vitrina si zicea papa papa ![]()
si e super ca a inceput sa te asculte noi mai avem de lucrat la capitolul asta
GABI daca si Sara o sa fie ca Tiadris nu i nici o problema ,se rezolva ,le trimitem impreuna la cumparaturi 

multaaaa multa sanatate ingerashului ,sper din inima sa treaca noaptea cu bine si sa si revina piticutza
poate reusesc sa trec maine pe la BIG ,nu promit
tati nostru a venit cu 11 kg de pesteeeeeeeeee
asa ca saptam asta o sa mancam mult peste
cine vrea sa pape peste va asteptaaaaammmm cu drag ![]()
DELIA multumim mult de pont ,o sa merg si eu sa vad magazinul 
ANDREEA(DARIA)bine ati revenit
si felicitari pt puisor
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
dariandra spune:
GABI - Imi pare tare rau pentru micuta noastra.La noi a functionat tare bine "Sterimar"-ul pentru nasuc si pentru tuse niste pastilute homeopate "Coryzalia" (ii dadeam cate 1/2 pastiluta din 3 in 3 ore - cu 30' inainte de masa si 90' dupa masa).A dat rezultate foarte bune, e adevarat ca Daria nu a avut temperatura deloc.
Va doresc sanatate multa si un
pentru papusica bolnavioara.
dariandra spune:
GABI, ADRIANA, ALEX, multumim mult pentru primirea "calduroasa"
.
Abia astept sa ne intalnim la o super-petrecere cu bebelusii.Pana atunci, sper sa ne mai vedem.
O seara cat mai placuta si sanatate multa micutei Sara precum si celorlalti bolnaviori.