Gravidutze si mamici de Cluj-94
Raspunsuri - Pagina 16
mami_alexia spune:
Gabi, multa sanatate Sarei, sper sa treceti cu bine peste noapte, e tare greu cu virozele astea...
As merge eu la Big dar distanta e mai mare,tocmai din Marasti. Poate totusi se gaseste cineva din zona care poate merge.
Noapte buna!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui soanso neata, ieri am iesit cu o prietena si baietelul ei in Polus sunt spatii amenajate si pt pititci si gonflabile pt cei mai marisori(in zona food),m-am intalnit cu anamica- Ana o scumpa de fetita care a crescut mult.a fost foarte bine pt copii probabil vom merge si azi. mami_alexia,mersi , tb sa merg sa-i mai cumpar ceva carticele dupa care e inebunita ,poate gasesc mai ieftine -am luat de jos de la Big o singura povestioara (cei trei purcelusi)si a fost 9 lei. as mai vrea cu Pinochio,Bamby,muzicantii din Bremen... eladea,incearca in Polus ,este un magazin Deichnann acolo ai putea gasi,am mai vazut ceva dragut sus in Big(la et 2)e ceva magazin Chinezesc dar au printre ele si chestii dragute ghetute mai inalte pt baieti sub 100 lei si mai au hainute de la Disnay-bumbac bun si dragute. lily79,e cam greu de stiut ce va fi pana peste o luna(copii se pot imbolnavi de pe o zi pe alta),ai sa vezi ca va fi fascinata de copii nu-ti face probleme,nu cred ca incurci pe nimeni daca te treci pe listuta si nu vii. mergem in parculet! SOSO (20 dec 2005) POZE SORANA |
mersi mult....
o sa incerc...Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ALEX29 NEATZA ANDREEA luni o s trec pe la magazinul de pe Calea Floresti poate au mai primit marfa ,o sa ti spun ,oricum sa stii ca magazinul acela ramane preferatul meu dintre toate de pana acuma ,sunt cizmulite pt puiutzu tau ,am vazut si imblanite ,nu i am cumparat de acolo pt ca cizmele imblanite sunt de culoarea ghetutzelor si n am vrut sa fie aceeasi culoare ANCA multumim de pont ,o sa mergem in zilele mai reci si la Polus ,acuma e tare frumos afara asa ca preferam parcul ,,,cat se mai poate tu fetelor am o intrebare mai ales pt mamicile a caror puisorii umbla cum se comporta copilahii vostri cand mergeti cu ei in magazine ? Tiadris nu are stare ,in carucior nu sta clar ,ii place f mult sa umble la hainutze ,sa le traga etc si sapt trecuta mi s a atrans atentia de catre o vanzatoare ,normal ca eu mi am cerut scuze pt ca Tiadris a tras cateva sosetutze de pe raft si i am spus vanzatoarei ca ii ia 1 min dupa ce iesim din magazin sa le aseze si ca nu i cazul sa fie asa revoltata dar chiar nu pot so stapanesc si la varsta ei nu intelege ca nu i chiar ok sa faca asa copilashii vostri fac asa ?sau numai noi suntem asa neastamparate si ieri la Kidex dupa ce n a mai stat in carucior sa fereasca sfantu ca era ca un titirez ,noroc ca vanzatoarele de acolo au fost f f dragutze si amabile INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 |
mersi alex... sa-mi spui te rog daca vezi ceva pt baietei, cizmulite imblanite,... ca mi-e greu sa merg pana acolo si sa nici nu gasesc....

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui mami_alexia Gabi, multa sanatate Sarei, sper sa treceti cu bine peste noapte, e tare greu cu virozele astea... As merge eu la Big dar distanta e mai mare,tocmai din Marasti. Poate totusi se gaseste cineva din zona care poate merge. Noapte buna! ![]() MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe... |
of, racelile astea... saracutii de ei... sanatate multa si sa se faca bine cat mai rapid...

ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
mon_mmm spune:
'neata !
Nu am scris pe aici pana acum ... sunt o graviduta de 14 saptamani ...
as dori sa va intreb daca ati auzit de dr. Rotaru Daniela si daca da ce parere aveti ?!?
Va multumesc pt. ajutor
14+
anca.b spune:
Mon, bine ai venit! nu stiu prea multe de dr Rotaru, impresia generala e buna...poate stiu fetele mai multe amanunte. sarcina usoara si bebe sanatos!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ALEX29 spune:
sal
MON mmm cred ca Elena stie mai multe despre ea ,am auzit ca e super ok ,mai multe nu stiu 
GABI cum e piticutza ?
ANDREEA scrie mi ce marime are puiu la picior
astazi i am dat puiutzului lapte de capra si ii place tare mult ,de fapt pisicutza nu are probleme cu lapticu exact ca tati ![]()
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
ELENA ,NICO ati facut abdomene ?
eu da ,am facut 50 ,restul le fac mai tarziu ![]()
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
Gabriela77 spune:
Bunaa dimineata si de la noi!
Am trecut cu bine peste noapte, febra nu a mai facut, muci tot avem, dar starea e mult mai buna.
Multumesc f mult de sfaturi si urari, se pare ca au functionat, sper sa fie bine cat mai repede. In weekend suntem nasi si contez pe ea. ![]()
Delia, de aspirat nu am depasit 4-5/zi, dar si asa mi se pare mult, saracuta...Succes cu bona, Domane da sa fie cu noroc de data asta.
Daca ajunge cineva la Big e minunat, daca nu, ma duc eu cand pot iesi cu Sara. DEocamdata, suntem consemnate la domiciliu.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ALEX29 sal MON mmm cred ca Elena stie mai multe despre ea ,am auzit ca e super ok ,mai multe nu stiu ![]() GABI cum e piticutza ? ANDREEA scrie mi ce marime are puiu la picior astazi i am dat puiutzului lapte de capra si ii place tare mult ,de fapt pisicutza nu are probleme cu lapticu exact ca tati INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 |
cred ca 19 i-ar trebui, daca sunt imblanite... mersi mult

ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...