Gravidutze si mamici de Cluj-94

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

printre atatea vesti despre copii bolnaviori avem si noi 2 vesti bune:

vreau sa va zic ca A STAT IN PICIOARE SINGUREL CATEVA SECUNDE... am fost la Kidex si acolo era un stand cu jucarii, printre care un dispozitiv de facut baloane de sapun... a fost asa de fascinat de ele, ca a ramas nemiscat uitandu-se cum zboara.... iar tati l-a lasat de manute si a stat singurel!!!!!!!!! ce baiat mare are mama....

aaaaaaaa si A ZIS MA-MA, FOARTE CLAR...bine, nu cred ca facea referire directa la mine, dar a fost tare dulce... l-am pupat in seara aia de numa....

cam atat... deocamdata... dar la ce rapid evolueaza copiii nostri.... in curand o sa scriem despre alte deprinderi si abilitati care mai de care mai minunate... pentru ei si pentru noi, bineinteles..

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Feliciari, Andreea! Intr-adevar, copii evoluaza pe zi ce trece si cateodata nici nu ne dam seama. Alexia face acum atatea lucruri, ne minuneaza in fiecare zi.Si ce imi place cel mai mult e ca incepem sa ne intelegem cu ea, intelege ce ii spunem, noi intelegem ce bolboroseste. A invatat sa numere..noi zicem UNU si ea completeaza DOI, TEI, PA(in traducere: doi, trei, patru). Cand pleaca tati din camera, fie ca e in baie sau in bucatarie, se duce, bate la usa si il striga ADI, ADI. Cand ceva nu ii convine, o doare urechea sau orice altceva , imediat se plange spunand MAMI. (si o zice cu un glas de iti vine sa o mananci). Si lista mai poate continua.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mami_alexia

Feliciari, Andreea! Intr-adevar, copii evoluaza pe zi ce trece si cateodata nici nu ne dam seama. Alexia face acum atatea lucruri, ne minuneaza in fiecare zi.Si ce imi place cel mai mult e ca incepem sa ne intelegem cu ea, intelege ce ii spunem, noi intelegem ce bolboroseste. A invatat sa numere..noi zicem UNU si ea completeaza DOI, TEI, PA(in traducere: doi, trei, patru). Cand pleaca tati din camera, fie ca e in baie sau in bucatarie, se duce, bate la usa si il striga ADI, ADI. Cand ceva nu ii convine, o doare urechea sau orice altceva , imediat se plange spunand MAMI. (si o zice cu un glas de iti vine sa o mananci). Si lista mai poate continua.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

multu' adriana...asa e, cresc repede... si fac tot felul de lucruri minunate... il iubesc din cce in ce mai mult... daca se poate iubi mai mult decat atat...

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Multumesc tuturor fetelor care l-au felicitat pe Vladut de ziua lui! Stiu ca n-am mai dat demult pe-aici si nici nu ma asteptam sa ne mai tineti minte. Va multumesc ca nu ne-ati uitat! M-am intalnit azi cu Nico care ne-a urat La multi ani si mi-am dat seama ca o sa gasesc si pe forum felicitari. Sa va spun despre prunci: cresc, Vladut merge la cresa, la Heidi, ii place acolo, e la program scurt, doar ca virozele se tin lant si sunt impartite frateste.

Aici aveti si niste poze mai recente cu noi, pt cine vrea sa ne vada. Va pup si sper sa ne mai auzim.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CristinaGoji

Multumesc tuturor fetelor care l-au felicitat pe Vladut de ziua lui! Stiu ca n-am mai dat demult pe-aici si nici nu ma asteptam sa ne mai tineti minte. Va multumesc ca nu ne-ati uitat! M-am intalnit azi cu Nico care ne-a urat La multi ani si mi-am dat seama ca o sa gasesc si pe forum felicitari. Sa va spun despre prunci: cresc, Vladut merge la cresa, la Heidi, ii place acolo, e la program scurt, doar ca virozele se tin lant si sunt impartite frateste.

Aici aveti si niste poze mai recente cu noi, pt cine vrea sa ne vada. Va pup si sper sa ne mai auzim.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

ce copii dulcici ai... si mari deja... parca ieri iti faceam galerie la nasterea Dariutei... frumaosa familie si implinita...

mai intra sa ne zici despre voi... te asteptam...

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

AM FACUT REZERVAREA DE LA 4:30 PT CA LA 19:30 SE INCHIDE
Oricum mergem fiecare cum putem

CRISTINUTZA ma bucur ca mai dai un semn ,ma uit la poze mai tarziu ,de abea astept sa le vad

ANDREEA I AM luat cizmulitze lui Tiadris imblanite ,super dragutze si calduroase ,o sa pun poze mai tarziu
au costat 89 ron ,i am luat albastre ,cele roz si rosii nu mi au placut ,oricum daca i iau o posetutza albastra merge perfect

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALEX29

AM FACUT REZERVAREA DE LA 4:30 PT CA LA 19:30 SE INCHIDE
Oricum mergem fiecare cum putem

CRISTINUTZA ma bucur ca mai dai un semn ,ma uit la poze mai tarziu ,de abea astept sa le vad

ANDREEA I AM luat cizmulitze lui Tiadris imblanite ,super dragutze si calduroase ,o sa pun poze mai tarziu
au costat 89 ron ,i am luat albastre ,cele roz si rosii nu mi au placut ,oricum daca i iau o posetutza albastra merge perfect

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

mersi de info... o sa trec si eu p'acolo sa-i cumpar...

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Salutare
Pt viitoarea mamica care intreba de dr. Rotar, eu am nascut cu ea desi nu mi-a urmarit sarcina, a fost SUPER, a stat langa mine tot travaliul.
Multa sanatate la toti puiutii bolnavi
Noi suntem la bunici la Oradea, mai fetelor dimineata am uitat de abdomene, nu ca as fi avut mare chef . Am dormit la tati lui Andrei azi noapte ca la noi nu a functionat centrala si se facuse frig, duminica seara pe cine sa chemi... si uite asa. Bine, ca azi dimineata mi-am dat seama ca am o gramada de instalatori experimentati prin firma si unul a venit cu stralucita idee sa schimb bateria de la termostat si totul a revenit la normal...
Dariandra bine ai revenit
Alex, multumim de rezervare

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna seara!

noi am ajuns acasa ieri,a fost tare bine, cu toate ca am ajuns la un chef de care nu stiam, noi ne pregateam de altul, pe un vapor si cand eram deja acolo am aflat ca se tine numai saptamana viitoare,asa ca mergem si saptamana asta,hihi.

imi pare rau sa aud ca sunt multi bolnaviori inca.offff, racelile astea.un pt toti sa le treaca mai repede.

adab-sa-nteleg ca si tu esti medic stomatolog?hihi,ce mica-i lumea.de cand lucrezi?da, intradevar e o meserie frumoasa.tare mult imi place!

O pt toate gimnastele, bravo ca va tineti de miscare!

va pupic, sa aveti o noapte linistita!

Meli+TImea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Cristina-m-am uitat la poze,tare frumoase,ti-au crescut piticii muuuuult.sa-ti traiasca,mai treci pe la noi!

Mergi la inceput