Gravidutze si mamici de Cluj-94

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

CRISTINA ai niste ingerashi langa tine ,tare mult seamana Daria cu Vlad
intra mai des si spune ne cum e cu doi nazdravani
ANDREEA bravo pt puiutz ,cred ca ai fost tare fericita sa l vezi cum a stat in picioare si mai ales cum a spus "mama"
NICO distractie placuta la bunici

tu fetelor azi am fost in parcul din Manastur ,noroc ca a venit Alexia cu mami ,voi pe unde mergeti ?
am crezut ca vad mai multe mamicutze cunoscute da n a fost asa :(

sa nu uit :rezervarea nu se plateste ,cica de la anu se va cere 100 ron ,asa ca putem sa ne ducem ce vrem
si cum am mai scris as merge pe varianta cu pizza ,voi ce ziceti ?

MELI distractie placuta peste vreo 2 sapt si noi vom iesi ,de data asta in Obsession

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Mon, bine ai venit! nu stiu prea multe de dr Rotaru, impresia generala e buna...poate stiu fetele mai multe amanunte. sarcina usoara si bebe sanatos!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

felicitari pt sarcina si bine ai venit

ce sa iti spun de ea, ai nimerit unde trebuie , pt mine e cea mai buna dr din cluj, adica sta cu tine si 24 de ore daca e nevoie la nastere, .........daca vrei intra pe elenuta23 pe mess si iti dau mai multe detalii

Elena si Dragos Stefan

Fericirea este pauza dintre doua necazuri.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALEX29

ELENA ,NICO ati facut abdomene ?
eu da ,am facut 50 ,restul le fac mai tarziu

acuma incep miscarea

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

am pus poze cu cizmulitzele si cateva poze cu ingerashu meu

aoleoooooo ELENA am uitat ca mai am de facut 50 de abdom
asa ca i dau bataie imediat
spor la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

NICO, multumim.

ALEX - eu sunt de acord cu pizza, mai ales ca putem sa le dam si puiutilor.
Noi am fost in parc pe la ora 18.Ne-am intalnit cu scumpica de Cari si mamica ei.A crescut tare mult papusica noastra si e tot mai frumoasa.
In principiu iesim pe la ora 11 (cca 90') si pe la 17:30 (cca 90').E adevarat ca nu stam numai in parc.

CRISTINA - Ai 2 copilasi tare frumosi si sunteti o familie reusita.Un pupic de la Daria pentru "tizul" ei si pentru Vladic desigur.

GABI - Ma bucur ca Sara este mai bine.Si schimbarile de temperatura isi spun cuvantul in aceasta perioada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Cristina, ma bucur mult ca am vazut poze cu picii!

Alex, foarte frumoase ghetutele! Am uitat azi sa te intreb,de unde iei salopete pt Tiadris, avea una foarte frumoasa azi pe ea. Noi stam foarte prost la capitolul pantaloni, daca nu sunt de trening, nimic altceva nu e bun, cad de pe ea, din cauza burticii.I-am luat si curea, nu am rezolvat nimic.

Somn usor!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

Cristina ai doi copii superbi
Alex sunt foarte frumoase ghetutele,iar printesa ta a crescut mult de cand nu am mai vazut o si seamana foarte mult cu tine si abia astept sa ne intalnim
somn usor

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna seara si de la noi!!!

Cristina, cat m-am bucurat sa citesc de voi, si mai ales sa va vad si in poze...Sunt niste dulci copilasii tai, iar tu ti-ai revenit de minune. Cum sa te uitam? Mie mi-a fost dor de tine.

Alex, multumim din suflet pentru rezervare. Ma bucur ca nu erau ocupate toate locurile, deja ma entuziasmeaza ideea petrecerii. Eu zic ca e super ideea cu pizza, mai ales ca pot papa si piticii, cel putin Sara e amatoare. Avantajul e ca oricum putem aduce ce vrem si de acasa pt ei. Foarte frumoase ghetute si minunata fetita.

Andreea, felicitari puiutului, uite cum se pregateste el sa plece...

Nico, distractie frumoasa si rasfat la bunici.

Noi suntem deja mult mai bine, ba chiar in seara asta am reinceput tumbele prin pat si echilibristica...Febra nu mai avem, doar muci..Cu apetitul stam mai prost, dar e normal...ne revenim noi ca doar sambata e peterecere!!!!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Va multumesc la toate pentru aprecieri! Sunteti tare dragute.

Alex -cum e viata cu ei doi? Alta viata, e atat de plina ca nu mai e loc de nimic altceva Am avut o perioada destul de dificila din cauza adaptarii lui Vladut, care a acceptat-o cam greu pe Daria, dar acum parca incepem sa mergem pe drumul cel bun. Daria e atat de fericita si toata numa un zambet cand vorbeste Vladut la ea, iar Vladut incearca s-o distreze cum se pricepe el cu mintea lui de 2 ani, sunt tare scumpi cand ii vezi impreuna Deocamdata nu-i da nici o jucarie Dariei, din contra, i le ia si pe cele pe care i le dau eu, sper ca pe cand mai creste Daria sa rezolvam si cu aspectul asta. Eu inca nu ma pot obisnui din pacate cu dezastrul din casa, care, in ciuda eforturilor mele disperate de a face ordine si curatenie, se incapataneaza sa persiste. Mai intru eu la povesti si va mai spun una alta pe parcurs. Acum ma bag la somn, ca din doi cel putin unul sigur se trezeste

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

CRISTINA ce dulci sunt copilasii, au crescut tare mult, parca aucm te plangeai k ce greu ti si uite k deja nu mai ai probleme k sunt mari, sanatate multa

m-am intalnit azi cu mamaruta noastra ALEXIA si cu Adrriana, ii o scumpa nu te saturi sa te uiti la ea cat ii de vesela si frumoasa, cand esti suparata cred k iti rade o data si esti gata ,ti-ai revenit

alexbine k ai reusit sa rezervi lokatia pt petrecere

raport am fact 70 de abdomene , exercitii pt coapse si spate, un pik de laergare si acum fac o pauza si ma pun sa mai fac inca 30 apoi la dush si somn, iar maine voi fi mai harnica sa fac si la amiaza , sper sa reusesc

ns tu fetelor de joi o tin continuu rau rau si iar rau , nu pot papa nimik k imediat vars, am fost la dr azi k am zis k poate se vede ceva, mi-am facut test si nimik, a zis dr ka sa astept sa vedem daca vine sau nu ciclu k e prea devreme sa imi zica daca e sau nu , asa k astept pana pe la 1 ar trebui sa vina rusiiii.

sanatate multa celor bolnaviori, nu am citit din urma k aveti un spor la scris mama mamam, am itrat numai sa va salut si sa dau raportul

noapte buna si vise placuta

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput