Gravidutze si mamici de Cluj-94
Raspunsuri - Pagina 19
mami_alexia spune:
Buna dimineata!
Trebuie sa ma descarc altfel tampesc..Am dus-o pe Alexia la cresa, cand am bagat-o in clasa o ingrijitoare mi-a inhatat-o din mana, normal ca ea s-a speriat, mai ales ca toate-s imbracate in alb si are impresia ca-i la dr. Nici macar nu erau educatoarele ei(sunt in concediu). Asa ca toti stateau cu o ingrijitoare si cu o educatoare de la alta grupa. Toti plangeau, era ca la nebuni. Normal ca Alexia a inceput si ea, striga MAMI,MAMI. Aia o tinea in brate cu forta...imi venea sa ma dau cu capul de toti peretii. Am mai stat 5 min sa vad daca se linisteste (bineinteles ca nu ma vedea ea). Alexia nu si nu, o auzeam cum ma striga. Apare directoarea si incepe discutia lui "peste prajit":ca toti copiii plang, sa ma duc acasa, ca n-am ce-i face. Eu am iesit pe scari si i-am zis ca mai raman 10 minute sa fiu sigura ca s-a linistit , pt ca eu nu pot s-o las sa planga pana la 12 incontinuu. Directoarea tot mai indarjita, ca sunt copii care plang si dupa 3 luni in fiecare zi incontinuu. Eu ii zic ca asa ceva nu e normal, ea imi spune ca ba da, e normal, ea stie dupa 35 de ani de experienta. Deci, tot venea pe scari sa ma convinga sa ma duc naibii acasa ca ce daca plange Alexia toata ziua, e normal. Ne-am polemizat la nesfarsit, pe fundal o auzeam pe Alexia cum plange...Am plecat acasa, m-am intors dupa 30 minute, se linistise dar nu mancase , asta e...
Bai frate, ce mama isi lasa copilul sa planga toata ziua??? Inseamna ca ceva nu e in regula! Dar directoarea imi explica de pshiologia copilului de la Adam si Eva si ca eu sunt o nestiutoare. I-am zis ca in primul rand sunt mama si nu am nevoie de 35 de ani de experienta sa-mi dau seama ca daca un copil e tinut cu forta intr-un loc, si a 2-a zi va face la fel, si a 3-a, etc. Si ca nu va veni in veci cu drag acolo. Dar na, ea are experienta....Si acum mi-am ridicat toata cresa in cap, ca toate au impresia ca ma plang ca Alexia e batuta, ca plange incontinuu si tot asa....O sa o iau razna..
AAA, si mi-a mai zis ca de ce-mi fac atatea probleme daca plange incontinuu, face rosu in gat, eu ii dau antibiotic si am rezolvat problema. E simplu, nu?

MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
elenuta23 spune:
groaznic Adriana, numai la noi se paote asa ceva

, nu ma cuvinte, macar stai linistita k ii ok si o sa pape cand ajunge acasa
Elena si Dragos Stefan
Fericirea este pauza dintre doua necazuri.
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mami_alexia Buna dimineata! Trebuie sa ma descarc altfel tampesc..Am dus-o pe Alexia la cresa, cand am bagat-o in clasa o ingrijitoare mi-a inhatat-o din mana, normal ca ea s-a speriat, mai ales ca toate-s imbracate in alb si are impresia ca-i la dr. Nici macar nu erau educatoarele ei(sunt in concediu). Asa ca toti stateau cu o ingrijitoare si cu o educatoare de la alta grupa. Toti plangeau, era ca la nebuni. Normal ca Alexia a inceput si ea, striga MAMI,MAMI. Aia o tinea in brate cu forta...imi venea sa ma dau cu capul de toti peretii. Am mai stat 5 min sa vad daca se linisteste (bineinteles ca nu ma vedea ea). Alexia nu si nu, o auzeam cum ma striga. Apare directoarea si incepe discutia lui "peste prajit":ca toti copiii plang, sa ma duc acasa, ca n-am ce-i face. Eu am iesit pe scari si i-am zis ca mai raman 10 minute sa fiu sigura ca s-a linistit , pt ca eu nu pot s-o las sa planga pana la 12 incontinuu. Directoarea tot mai indarjita, ca sunt copii care plang si dupa 3 luni in fiecare zi incontinuu. Eu ii zic ca asa ceva nu e normal, ea imi spune ca ba da, e normal, ea stie dupa 35 de ani de experienta. Deci, tot venea pe scari sa ma convinga sa ma duc naibii acasa ca ce daca plange Alexia toata ziua, e normal. Ne-am polemizat la nesfarsit, pe fundal o auzeam pe Alexia cum plange...Am plecat acasa, m-am intors dupa 30 minute, se linistise dar nu mancase , asta e... Bai frate, ce mama isi lasa copilul sa planga toata ziua??? Inseamna ca ceva nu e in regula! Dar directoarea imi explica de pshiologia copilului de la Adam si Eva si ca eu sunt o nestiutoare. I-am zis ca in primul rand sunt mama si nu am nevoie de 35 de ani de experienta sa-mi dau seama ca daca un copil e tinut cu forta intr-un loc, si a 2-a zi va face la fel, si a 3-a, etc. Si ca nu va veni in veci cu drag acolo. Dar na, ea are experienta....Si acum mi-am ridicat toata cresa in cap, ca toate au impresia ca ma plang ca Alexia e batuta, ca plange incontinuu si tot asa....O sa o iau razna.. AAA, si mi-a mai zis ca de ce-mi fac atatea probleme daca plange incontinuu, face rosu in gat, eu ii dau antibiotic si am rezolvat problema. E simplu, nu? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe... |
of , saracuta... imi imaginez prin ce treci... n-as vrea sa fiu in locul tau... dar... o sa ajungem si noi acolo..
da toti copii plang, dar nu toata ziua... insa noi, ca mame, nu-i putem vedea pe ei ca
... sper sa se adapteze cat mai repede... 
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
eladea2005 spune:
Alex
foarte frumosse ghetutele... si nici nu-s scumpe, avand in vedere ca io am vazut ghetute, neimblanite la 280 chiar mai mult...
sa mori nu alta...![]()
multumim mult fetelor pentru felicitarile aferente...
a fost tare dulce cand a zis ma-ma... si acum, cand e suparat sau nu ma vede langa el zice 'maaaaaaam', pe o voce plangacioasa si rugatoare...imi vine sa-l mananc...
ma intelegeti voi...![]()
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
CristinaGoji spune:
Adriana - nu toti copiii plang! Daca se face o acomodare umana, cand mama este lasata sa stea cu copilul la cresa atata timp cat are nevoie puiul pentru a capata incredere si a se putea desprinde, copilul NU va plange! Din pacate ma indoiesc sa se permita asa ceva la cresele de stat in Romania
. Vladut n-a plans, am stat cu el cat i-a trebuit lui, dupa ce s-a acomodat, chiar el imi facea pa cu mana sa plec, dupa aia, acu vreo 2 saptamani in urma, din nou n-a mai vrut la cresa, dintrodata, si am mers iarasi cu el sa facem acomodare, 2 zile a fost suficient ca sa mearga din nou cu placere la cresa. Nu stiu cat de necesara e cresa pentru tine, dar daca poti sa n-o duci,sfatul meu e sa n-o duci. Pana la urma nu va mai plange,probabil, dar nu din cauza ca se obisnuieste si-i place, ci pentru ca se va resemna.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
CristinaGoji spune:
Gabitza -
din ce poza ti-ai dat tu seama ca mi-am revenit de minune? Cred ca m-ai confundat cu sora'mea
Eu inca sunt grasa
.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
Raluca spune:
Mami de Alexia...du-i lui tanti directoarea niste carti actuale de psihologia copilului. Mie u mi se pare OK, ca educatoarele sa fie in cancediu.....ele sunt in regim de invatamant au concediu cand e vacanta....cam aiurea!!! Nu ai o bunica, stabunica care sa te ajute cu domnisorica...???
Ce de fete ambitioase...50-100 de abdomene???? ioiiiiii....numa' cand ma gandesc obosesc!
Mamici cu bb de ap.1 an cum stati cu consumul de lapte....? Mihai pare ca s-a plictisit, abia consumam 400ml/zi.schimbatul tipului de lapte nu a functionat si nu-i plac nici iaurturile...asa ca mi-e cam groaza de lipsa de Ca.
Gabitza, sper ca Sara sa fi scapat de muci. Ati gasit papucei domnisoarei nasici?
Stie cineva unde consulta dr. Ordeanu Calin-cabinet particular??? Si ceva opinii despre el....(ortoped, chirug pe infantil)
o zi frumoasa! Noi azi ne-am vaccinat de 1 an...speram sa nu apara reactii urate!
ALEX29 spune:
sal
CRISTINA si noi avem o mare problema cu dezordinea in casa
si inainte de a o avea pt Tiadris DOAMNE feri sa nu fi fost ceva pus cum nu trebuie ca faceam scandal ,acuma cand ma gandesc imi dau seama ca eram un pic exagerata
asa ca si la mine e cam dezastru ,desi strang toata ziua si fac curatenie ,asta e ,eu m am obisnuit cu ideea ,nu am de ales pana mai creste d soara 
cred ca esti o fericita cu doi 

ADRIANA puiule nu te mai necaji totusi nu inteleg de ce nu te a lasat sa stai cu Alexia daca ea era nelinistita :(( chiar daca i cresa de stat cine le da lor dreptul sa fie asa ?
ELENA oare sa fie inca un
asteptam sa vedem
ma apuc si eu imed de abdomene ![]()
puiu meu doarme asa ca am timp
ok fetelor deci o sa comandam pizza ,super ,iar cum zicea si Gabi pt puiutzi aduce fiecare ce vrea
ma bucur ca v au placut ghetutzele si multumim pt complimente 
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
rezervarea am facut o pt 30 de persoane ,oricum cine vrea sa se mai inscrie pe lista e ok ,mai sunt locuri 
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Raluca Mami de Alexia...du-i lui tanti directoarea niste carti actuale de psihologia copilului. Mie u mi se pare OK, ca educatoarele sa fie in cancediu.....ele sunt in regim de invatamant au concediu cand e vacanta....cam aiurea!!! Nu ai o bunica, stabunica care sa te ajute cu domnisorica...??? Ce de fete ambitioase...50-100 de abdomene???? ioiiiiii....numa' cand ma gandesc obosesc! Mamici cu bb de ap.1 an cum stati cu consumul de lapte....? Mihai pare ca s-a plictisit, abia consumam 400ml/zi.schimbatul tipului de lapte nu a functionat si nu-i plac nici iaurturile...asa ca mi-e cam groaza de lipsa de Ca. Gabitza, sper ca Sara sa fi scapat de muci. Ati gasit papucei domnisoarei nasici? Stie cineva unde consulta dr. Ordeanu Calin-cabinet particular??? Si ceva opinii despre el....(ortoped, chirug pe infantil) o zi frumoasa! Noi azi ne-am vaccinat de 1 an...speram sa nu apara reactii urate! Raluca mami de Ilinca si Mihai |
Raluca,
desi noi suntem mari amatori de laptic, Eric bea cam asa:
- dimi pe la 7-8 - bea intre 180-200 ml (chiar in 2 reprize, ca nu are stare nici macar sa stea sa bea tot lapticul)
- dupa masa de pranz pe la 2-3 - bea in jur de 150 ml (nu intotdeauna ii dau, depinde cat de bine mananca masa d epranz, pe care in general o cam refuza sau mananca fff putin)
- seara la 8-9 ii mai dau intre 210-240 ml lapte(tot asa in 2 reprize ca ne mai si jucam, facem tumbe, ne dam de pe burta pe spate, apoi in fundic, apoi sus in piciaore si tot asa)
nu stiu daca e mult sau putin, dar noi asa bem...
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...