Gravidutze si mamici de Cluj-94
Raspunsuri - Pagina 22
mami_alexia spune:
Anca, Nico te poate ajuta cu tarifele cu siguranta. Si legat de cresa, poti sa-i spui nasei tale ca nu e nici o diferenta la cresa de langa noi, tot nu te lasa sa faci nimic legat de copil. Ba da, sa-l lasi sa planga!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
CristinaGoji spune:
Ba,pe mine m-au lasat, si nu o data, de cate ori as vrea sa raman la cresa cu Vladut,pot sa raman, chiar si fara motiv. Ei incurajeaza mult implicarea parintilor.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
CristinaGoji spune:
Mi-am mai amintit ceva.
Zicea Co odata demult ca avea niste trucuri legate de somn si ca datorita acestora Carina doarme toata noaptea, iar eu ziceam ca depinde de copil
. Ei bine, chiar depinde de copil. Daria de la vreo 6 saptamani doarme toata noaptea, iar Vladut inca se mai trezeste cel putin o data pe noapte, in aceleasi conditii.![]()
Vladic
Daria
ALEX29 spune:
CRISTINA ce bine ca doarme Daria iar Vlad se pare ca si acum e strengarel pe timp de noapte ![]()
tu fetelor va rog sa ma iertati ca va intreb :DE CE VA E FRICAAAAAAA?????PT DUMNEZEU indiferent ca e cresa particulara sau cresa de stat ,eu as innebuni sa mi trateze cineva copilul intr un mod cu care eu n as fi de acord ,fara cea mai mica ezitare as face un scandal de numa ,chiar nu se poate sa li se permita asa ceva ,sa si aleaga alta meserie daca nu s in stare so profeseze pe asta 
GABI super frumoase cizmulitzele scuze ca te intreb cat ai dat pe ele ?
cizmulite mai elegante o sa primim si noi curand
si rochitza e tare dragutza ,bine ca te ajuta in alegerea garderobei ![]()
mai bine so lasi acasa daca o sa fie bolnavioara ,desi mai sunt 4 zile pana atunci si are mari sanse sa participe la distractie ![]()
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
ANCA aveam nr de la Aquina ,dar nu l mai am :(
poate intra Nico pe forum si te ajuta ea 
ALEX29 spune:
GABI draga nu m au anuntat ca o sa schimbe sediul ,cand am sunat au zis ca intentionau sa faca asta curand ,este in aceeasi zona ,doar pe alta strada ...o sa merg sa vad inainte de a o duce pe Tiadris ,cand are soacra mea timp sa stea cu ea ,asta va fi primul lucru pe care l voi face ...sincer la cat am fost de incantata pe atat is de dezamagita ...dar no comment pana nu vad ,daca nu mi convine le cer banii inapoi si ma orientez spre alta cresa pt anul viitor
mami_alexia spune:
Alex, intr-adevar, nu ar trebui sa ne fie frica sa facem scandal atunci cand ceva nu e in regula la cresa. Doar ca imi dau seama cum ma considera perosnalul de acolo acum pe mine, "uite iar a venit asta". Am vazut cum ma priveau azi cand am fost s-o iau pe Alexia..Ceva de genul, "s-a trezit si asta sa ne faca scandal noua"
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
magdutza24 spune:
Salutare
Raluca dr Ordeanu este un chirurg bun chiar azi s a operat baietelul unor prieteni la el,daca aflu unde are cabinet particular te anunt.
Alex si eu am o prietena care isi duce de la 1 nov baiatul la Patricia si a zis ca s au mutat ptr ca nu s au inteles cu proprietarii casei pe care o inchiriasera cica erau asociati si s au despartit ceva de genul acesta.daca merge ea zilele astea pe acolo te anunt ce parere are.
sanatate multa la toti prichindeii bolnaviori

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
magdutza24 spune:
Anca am inteles de la sotul meu ca la Aquina se renoveaza ca am vrut sa mergem noi in week end cu piciul si nu aveai unde sa ti lasi chestii pe langa piscina ptr ca puneau gresie si faiantza.preturi nu stiu dar cred ca dupa renovare le mai mareste,intreb si va tin la curent
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
CristinaGoji spune:
Eu inteleg de ce li-i frica mamicilor sa faca scandal. Pentru ca daca sunt la cresa de stat sunt sanse foarte mici sa poata sa schimbe cresa pe alta de stat, si mai ales daca nu au nici o posibilitate de a-si retrage copilul de la cresa aia, pentru ca lucreaza, studiaza, copilul tot acolo va ramane, cu aceleasi acrituri, care ar putea din razbunare fata de mamica ce a facut scandal, sa se poarte urat cu copilul, iar copilul, care este mult prea mic pentru a-i transmite mamicii sale mesajul altfel decat prin plans si refuz de a merge la cresa.
Vladic
Daria