Gravidutze si mamici de Cluj-94
Raspunsuri - Pagina 23
anca.b spune:
cristina, unde il duci la cresa pe vladutz?
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Morgano spune:
Cris, unde e Heidi in Cluj? Stiam initial ca in Gruia.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
elenuta23 spune:
ALEX, NICOcum stati cu miscarea????? eu acuma ma apuk pt azi , m-am uitat la film si am intarziat
am avut o zi tare matinala la ora 5
iar aucm seara o pikat frant
ait auzit sau ati fost la gradinita milenium din spate de la kaufland manastur???? e in limba germana si engleza iar preturile sunt k si la restu dar in schimb ei nu primesc copii bolnavi, eu zic k e nun lucru bun
va doresc noapte buna k eu am treaba
Elena si Dragos Stefan
Fericirea este pauza dintre doua necazuri.
anamica spune:
Salutari,
In primul rand vreau sa ii urez, cu mare-mare intarziere, La Multi Ani lui Vladic! Cristina ce pruncuti frumosi ai, sa-ti traiasca!
Adriana no comment ce atitudine la d-nele respective, la care experienta nu a facut decat sa le amorteasca orice urma de sensibilitate si empatie! Nu sunt si nu voi fi niciodata de acord cu orice situatie ce implica sa iti ”calesti” copilul lasandu-l sa planga.
Gabi ce frumoasa e Sara, ca o printesa!
sa treaca raceala si sa mergeti cu totii la eveniment!
Raluca despre dr Ordeanu am primit referinte f bune, maine o sa-ti pot spune daca are cabinet particular.
Alex ma bucur ca ai putut sa faci rezervarea pt party!
Legat de fetele neastamparate si Ana a facut o pasiune in supermarketuri pentru cutiile de guma de la casele de marcat si nu se lasa pana nu le imprastie pe toate![]()
Anca ce fetita mare si frumoasa e Sorana si tu mami aratai foarte sic!
Din pacate timpul meu ”liber” tinde spre zero si de-abia mai apuc in unele seri sa va citesc. Ana e bine, ”vorbeste” intr-una pe limba ei, mananca foarte bine si ar vrea sa stea tot afara.
Vroiam sa va intreb cam cat dorm copilasii vostri? Ana doarme aprox 9-10 ore noaptea si max 1 ora si jumatate la pranz, desi nu da semne ca nu i-ar fi de ajuns, mi se pare ca doarme cam putin.
Somn usor,
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
elenuta23 spune:
raportam facut 105 abdomene si cateva exercitii suplimentar ![]()
alex????tu??? nico incepe numai de maine k ii la mama ei si o intelegem
anamica, dargos doarme tot asa cam 10ore nopatea iar ziua intre 1-3 ore maxim , depinde , cred k ii scumpa mamaruta noastra 
nopate buna
Elena si Dragos Stefan
ALEX29 spune:
ELENA ce noroc am cu tine ,era sa sar peste abdomene ,asa ca ma apuc acuma si la dus si somnic
ADRIANA macar sa ti stie de frica sau de rusine ,,,,nici nu stiu cum sa mai zic ,eu m as duce sa le iau si prin surprindere ,N AU NICI UN DREPT sa trateze copii asa
CRISTINA oricum trebuie sa avem o atitudine ,nu putem sa fim indiferente la un asemnea comportament din partea lor 
MAGDA mersi mult ,astept sa mi scrii ce parere are prietena ta ,daca asta e motivul e ok ,e treaba lor ,ce e f important sa mi placa locul la fel de mult ca si celalalt ,sa aiba spatiu verde mult si nu la strada ...etc
DIANA
te punem in grupa noastra ,a fetelor nazdravane
Puiu meu doarme de la 22 pana la 8-9 dim , de la 10:30 -12:30 sau 13 ,si la amiaza de la 4:30 -18 sau 18:30
90% asta e programul ei de somn ,mai sunt si exceptii 
noapte buna si am plecat la abdomene
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
elenuta23 spune:
alexasa e ne motivam una pe alta , k latfel incepeam de luni dar care ns
, norok k avem forum sa facem miscare. la milenium nu ai fost????gradi de langa kauflad???zi-mi ceva detalii daca stii 
melipeunde umbli k am inceput miscarea si nu te-am mai vazut , sa ne lauzi macar putin sa prindem mai mult curaj, 

Elena si Dragos Stefan
CristinaGoji spune:
Fetelor eu nu stiu parola de la contul comun si ar cam trebui deschis capitol nou. Cum facem? Imi trimiteti parola sau deschideti voi un capitol?
Ripley - da in Gruia e Heidi, pe str. Lapusului, a doua strada la dreapta cum urci pe Cetatii, spre cetatuie.
Anamica - tot atomicuta a ramas Ana ta
Vladic cred ca vrea sa renunte la somnul de pranz, pentru ca se culca din ce in ce mai tarziu la pranz - pe la 4.
E adevarat Alex, trebuie luata atitudine, doar ca in conditiile in care sunt atat de putine crese de stat, iar cererea e mare, tot ei sunt cei care vor face reguli, care, din pacate nu sunt intotdeauna orientate spre binele copilului. Nu zic, sunt sigura ca exista si educatoare cu vocatie si la cresele de stat, dar parca la ce cazuri aud, is prea putine. La o gradi particulara iti poti manifesta nemultumirea fata de anumite metode de educare, iar conducerea, fiind interesata sa nu te piarda ca si client, va incerca sa ajunga la anumite compromisuri cu tine, ca sa fie clientul multumit. La gradinitele de stat nu-i chiar asa. Aici totul depinde de cat de ne-indoctrinata de sistemul educational de stat roman sau de cat de stimulata financiar este acea educatoare de catre parinti. Imi cer scuze daca am suparat cumva cu aceste idei pe cineva de aici, dar asa am vazut eu ca stau lucrurile.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
mami_alexia spune:
Cristina, intru eu acum si fac capitol nou.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...