Gravidutze si mamici de Cluj-94

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Servus fetelor.Eu am fost la dr Ordeanu de cand era cel mare..mic.Am fost si piciu si daca ar fi sa ma duc tot la el m-as duce.Am citit si eu de cazul de malpraxis...dar nu m-a interesat.Pt verificare la sold eu nu am facut eco..m-am dus pur si simplu la chirurgie la consult obisnuit.Te trimit ei la eco daca-i cazul;.Acum vad ca-i la moda sa faci eco la bb .
Cu lapticu copil nr 2 nu a baut niciodata mai mult de 160 ml lapte da niciodata.Nu mi-am facut pr .singura chestie e ca i-am dat lapte praf pana al 2 ani.Macar cat bea sa fie de calitate.
Adriana nasol cu copila .Si eu am langa mine o cresa .Si sunt copii miculuti .Ii vad ca-i scoate afara si na dimineata ii aud cum plang de mama focului. ca mi-i se rupe sufletul.
Zic si io ca Raluca daca nu tre sa te duci la sv,ca scoala se poate face si cu copil ...mai bine tine fata acasa ..na zic si io da sa nu incepeti iara discutia stat acaas/bona si cresa..bine????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

GABI de unde i ai cumparat cizmulitzele ?
imi pare rau ca puiu nu i bine ,multa, multa sanatate
FETELOR daca aveti probleme cu lapticu pt puneti 2-3 lg de cereale in lapte ,poate il accepta mai bine

noi am reusit sa ajungem la 600 ml /zi ,,,e ceva de la 1 litru

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ADRIANA salopeta i a cumparat o cumnata mea din Oradea
imi place f mult stilul asta de salopeta ,e si grosutz ,ii acopera spatele ,e super
este un magazin langa Piatza Flora si acolo am mai vazut salopete f dragutze

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Alex, Andreea,

Alex, imi trebuiau niste cizmulite mai elegante, pt exterior, tot pt nunta, ca sa nu stea pe la starea civila biserica, in pantofiori. Am gasit ceva dragut la Polus.Dar nu sunt din alea de purtat zi de zi sunt piele intoarsa si lac. Mai elegnte, asa. Am pus la poze sa le vezi. Si tinuta propusa pt domnisoara. Dar ce sa zic, ca daca nu e complet vindecata nu o duc nicaieri. Tocmai m-a sunat soacra ca e cobza, deci nu vine! Asa ca tot in mama mi-e baza.

http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Adriana, curaj mami! imi pare tare rau de patania de azi-dimineata! din pacate nu va fi ultmina de genul asta, sa stii...si nu are legatura cu cresa de stat/particulara...e cam la fel la toate...tocmai mi-a spus nasa-mea ca nici pe ea nu a last-o sa stea cu copilu' si nici sa mearga in timpul mesei sa-l ajute pt ca el nu minca singur. si e cresa pariculara, plateste o gramada de bani...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ne-am intors, n-a mai plans(au zis ele), de mancat n-a vrut sa manance nici la pranz, in schimb a adormit pe la 10 (cred si eu, dupa atata plans) pe o salteluta in camera de joaca. Am vazut insa o scena care ma va marca mult timp de acum inainte. Copiii mancau in camera in care sunt dulapioarele cu hainute asa ca a trebuit sa asteptam sa termine de mancat ca sa ii iau hainele. Alexia era deja cu mine pe hol. Cand i-au scos de acolo, sa-i duca spre baie, la spalat de manute, vreo 3 plangeau. (adica din aia care plang toata ziua si e normal pt doamna directoare. Adica ei de dimineata plang, la 12, la ora la care eram eu acolo, tot plangeau). Un baiete din cei care plangeau s-a prins de piciorul meu si nu mai vroia sa-mi dea drumul. L-a tras ingrijitoarea spunandu-i ca sunt TANTI, nu MAMI. No comment...ala e un copil traumatizat, clar!Dar ce sa facem,asta e politica cresei.
In timp ce o imbracam pe Alexia, vine directoarea, ca avea chef sa imi mai spuna cate ceva. Eu imi propusesem sa nu mai zic nimic, pt ca e in zadar. Directoarea vorbea cu o alta mamica: ca asa sunt copiii, ca toti plang, deci pe acelasi subiect. vazand ca eu nu zic nimic, mi se adreseaza spunandu-mi citez "Ma asteptam din partea dvs sa fiti mai receptiva". Receptiva la ce? La acomodarea copiilor prin plans? I-am raspuns si n-a mai zis nimic, a plecat. Acum mi-e groaza pentru ca o stiu pe Alexia si sper din tot sufletul sa nu o fi speriat atat de tare locul incat sa nu se mai acomodeze deloc. Astept sa se intoarca si educatoarea ei, o tipa in jur de 30 de ani, mult mai deschisa la minte si mult mai intelegatoare cu copiii.
Inchei subiectul cresa, sper ca de acum sa va povestesc doar lucruri bune si nu intamplari de genul asta.

Gabi, multa santate Sarei.

Anca, stiu ce zici tu, dar uite, la gr particulare exista perioada de acomodare, poti sa stai cu copilul si sa il introduci in mediul acela. Sunt total convinsa ca daca mama acelui copil care azi s-a prins de priciorul meu, ar fi fost lasata sa ii faca copilului o trecere mai usoara inspre colectivitate, acel copil nu ar fi fost azi in starea in care era. Plus ca celebra doamna directoare mi-a spus ca la ce te poti astepta la niste copii rupti de lume care vin pentru prima data in contact cu alti copii.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Cristina, ai PM.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Adriana,

Alex, ce ciudat cu schimbarea sediului, macar te-au anuntat? e tot in zona? Lasa ca o sa vezi tu cum e si cum se va adapta Tiadris, partea buna e ca puiutul va fi part-time asa ca nadajduim intr0o acomodare mai usoara.

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Ufff, Adriana, saraca mititica! bine ca n-a mai plins...
Cresa de care iti ziceam e particulara si tot nu a lasat-o pe mama cu copilul in perioada de acomodare...i-au zis ca o sa plinga ceilalti copii, pt ca ei nu o au pe mama linga ei...si au scos-o afara...
poate la gradinita e altfel...cristina zicea ca pe ea au lasat-o cu valdutz...

foarte greu e procesul asta de "dez-mamicire"...eu vad la stefan, ca il las cu mama de doua ori pe saptamina cite 4 ore...doua-trei ore sta cuminte, se joaca, doarme, maninca...dupa care nu-si mai ia ochii de la usa...pina vine ovi sau pina ajung eu acasa...din pacate nu avem alta solutie si trebuie sa-i obisnuim si cu lipsa noastra..

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Fetelor, nu stiti tarifele de la aquina? ca eu pe site-ul ala al lor nu ma descurc deloc...e demult clasa a 8-a, cind am studiat latina...

Povestea Nasterii

Mergi la inceput