Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (126)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Roxana suuuuper slide-ul!!! Si Adela... nu mai am cuvinte...o adevarata printzesa...ai ales si cele mai expresive ipostaze...m-au emotionat!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ginette,
primeste 4x2 globuli Agropyron pt raceala si Echinacea/Argentum pt imunitate. La masa de solide le pun pe vf linguritei si ii ia cu papa dar acuma dimineata dupa ce a baut doar lapte nu a fost chip sa ii dau! Oare e ok asa diluati? Sau cum sa fac?

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Carla Alexia, Andrei, Emil Conrad si Matei.
Sa fiti sanatosi, cuminti si sa ii bucurati pe parintii.

Ioana la 5-8 luni
Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei
Alte poze si filmulete cu IOANA

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui kalosalina

Ceska eu cand i-am dat Oscillo i-am pus intr-o lingurita de plastic "bilutele", fara sa le ating si am pus putina apa peste ele. Am asteptat pana s-au topit si i-am dat lichidul respectiv. Noua asa ne-a zis dr...dc au fetele alta sugestie...

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

eu i-am pus in 10 ml apa si i-am dat cu lingurita,si la noi e jale mare la orice lichid,dar doua lingurite le le-a luat si scrie pe ele c se pot dizolva in apa pt sugari

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Acum ca ati abordat subiectul ceai... imi dau seama ca eleni nu bea deloc ceiutz. Ca nu-i dau... Ca altfel cred ca ar bea.
Ea bea cam 150 ml suc de mar cu morcov in fiecare zi plus cam 50 de ml. de apa dupa mesele solide. Este putin ???

Roxanici, nu am inteles ,... ii dai diluat sau nu sucul de portocale...? Ma gandeam sa incep sa-i dau si eu dar asteptam sa apara pe piata portocalele adevarate.... iar asta se va intampla cam prin decembrie.... Super frumos colajul cu fotografiile buburuzei! Cat de mare s-a facut!!! buburuza frumoasa!!!!

Ema,moghioros este cel mai aproape de mine dar eu as veni si in cismigiu ca vreau sa va vad! ca si roxanei, imi convine mai mult ora 15.30 ... Acum, ramane doar ca vremea sa fie frumoasa caci se pare ca se inrautateste ..., iar dimitris sa se faca bine!

Am senzatia ca trebuie sa mai zic ceva, cuiva.... Aiurita mai sunt!
Mi-e tare foame si nu ma pot concentra...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Inati am vrut sa ii fac cocktail:suc de lamaie, grape si porto! Am zis ca o fi prea acru. Am ramas la porto care sunt f dulci-mie asa mi se pare! Intai i-am pus doar sucul in sticluta, ieri am pus in sticluta sucul si in canuta cu cioc (cu asta se joaca doar daca contine lichide le imprastie prin casa sau ii curge continutul pe haine) suc+pulpa. De doua zile beau eu dimineata ce nu a baut el in ziua precedenta si ii fac unul proaspat0,!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

LauraD, cu albastru de metil nu-i trece afta?Eu am inteles ca e cea mai buna metoda, e adevarat e veche da e f buna.Si mi-e mi-a zis doctora ieri sa il dau pe Razvi in gura cu albastru de metil pt crocobauru de stafilococ auriu.
Eu cred ca e f bun si pt afta.

Roxi, da daca il bea tot sucul ala indoit cu apa tot nu e bine?Ca se dizolva ele vitaminele da se dizolva in apa aia nu? Sau?
Oricum o sa ii dau si pur (sucul), ca eu ma gandeam sa nu fie pre tare, da daca zici ca e ok, atunci nu ma mai complic.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR

o sa incerc si cu ala! multumesc de idee!!!!
lui razvanel!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Carla Alexia (breaz),Andrei (roli25), Emil Conrad (mitsu bitsu), Matei (miha74) SANATATE MULTA VA DORESC!!!!!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR

Mergi la inceput

La multe lunite Carla, Andrei, Conrad si Matei!!! Sa fiti sanatosi si sa aduceti parintilor numai bucurii!!!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Mergi la inceput

Fetelor tocmai imi faceam planuri sa ajung si eu la intalnirea din Cismigiu si mi-am dat seama ca sunt racita Ar fi fost prima intalnire la care as fi reusit sa ajung si eu Asta e...poate la urmatoarea.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Mergi la inceput