Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (126)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Octi asa bea lichidele( suc de fructe, apa) ziua cu siringa si ii place. Nu stiu daca fac bine sau nu, dar decat sa nu bea nimic mai bine asa. Voi ce parere aveti?
Cat despre pampers, si Octi uneori dimineata nu e chiar plin, dar dupa ce se trezeste il umple imediat ca dupa o ora trebuie sa-l schimb.

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Fetelor, pampersul de peste noapte al Theei este uscat, uscat!!! Cred ca nu e niciun pipi in el ca miroase tot a aloe, ca nou!!!!! E drept ca ieri nu a prea baut, tre' s-o fortez cu seringa, nu?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

La noi e o vreme........ploua si nu am iesit de alataieri cand am fost la dr din casa....
Si Benji e un marait are toate robinetele deschise: baleste, ii curge nasul si larimile siroaie pe obraji. Nimic nu ii convine: doar in brate se calmeaza....

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Si eu i-am dat tratament homeopat si mi-a zis dr sa ii dizolv globulii intr-o siringuta noua cu putina apa plata. Deci scoteam globulii in capacel scoteam ''batul'' de la siringa puneam globulii si trageam apa plata, fara sa atiga altceva.

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

UF!
Cum sa fac sa ii dau globuli homeopati cand nu papa macare solida? Cica se tin sub limba pana se topesc! Da de unde! I-am "strecurat" in gurita sa ii depun pe laterale si prompt a vomat masa de lapte!

El nu vrea sa bea nimic! Nici suc de porto indoit cu apa, nici ceai numai cald 5ml, si nici el nu uda ca lumea pampersul!
UF!

Ven,
e nasol cu un pui bolnav dar amandoi?! Putere! Putere la puterea a zecea!

Stoisor,
eu ii scoteam afara de tot! Si puteau fuma cat vroiau...

Ginette,
f fain ADELA!

Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Ramona acum am citit de rezultatele la exudate...ooofff, iar antibiotic? Va doresc multa sanatate la toti si sa scapati cat mai repede de balaur!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Foarte interesant slide-ul cu frumisica Adela[quote]citat din mesajul lui ginnette

Ema

Ramo; lasa-l sa doarma; cand va veni shoriceii o sa aibe el grija sa-si faca simtita prezenta ... cu sonor

Cine are chef si timp, un slide "evolutiv" la semnatura: ADELA - se numeste.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
[/quote]

Mergi la inceput

Noua ne-a zis dr ca inainte de tratament si dupa jumatate de ora nu trebuie sa bea si sa pape nimic. Repet asa ne-a zis noua.

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Ginette,
primeste 4x2 globuli Agropyron pt raceala si Echinacea/Argentum pt imunitate. La masa de solide le pun pe vf linguritei si ii ia cu papa dar acuma dimineata dupa ce a baut doar lapte nu a fost chip sa ii dau! Oare e ok asa diluati? Sau cum sa fac?

Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Cate-un si-o pt cine ne-a mai vizionat: Alina(kalos), LauraD, Cinthia

Ramo, merge si indoit cu apa - de-abia bea mai mult lichid si e indicat la bb-lushii care-au facut infectie - dar poti sa-i dai si "pur"; sunt sigura c-o sa-i placa (buburuzei mele tre' sa-i "smulg" biberonul ca nu-l lasa de bune voie, pana nu se goleste).

Ceska, am inteles acum; si eu zic sa i le dizolvi in putina apa; poate asa le accepta mai usor.

Alina, poate iti trece pana duminica, raceala.
Da' vorba LaureiD, sa vedem mai intai vremea.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Vroiam sa zic infectie urinara - e clar, ca tot pe campii sunt

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Salutare!

Sunt pe fuga , dar am intrat sa va spun cateva cuvinte...

Stef e mai bine, a inceput sa pape cate ceva, tot cu jucarii in preajma, dar macar rade cel putin jumate de castron...deci suntem pe drumul cel bun...ce bineeee ca doar avem de recuperat greutatea, si asa eram manechine, dar acumm nici nu vreau sa o pun pe cantar ca ma apuca deprimarea.
I-am scos rezultatul de la coproparazit. si coprocult. si sunt ambele negative - nu mai inteleg deloc de la ce sunt scaunele astea fleasca, daca nu de la dinti...

Ana e la gradi si a inceput sa ii placa, nu mai plange dimineata si face niste lucrari minunate, printre cele mai frumoase de pe panou, chiar daca e cea mai mititica ...puiutza mamei draga, asa de mandra sunt dse ea

Eu - sunt varza - nedormita, neodihnita si racita pe deasupra - ma doare gatul de mor - sper sa nu le mai dau si la fete ca ma-mpuscSi colac peste p[upaza ma ingrop prin bagaje ca mergem la soacra-mea pana luni - ce fainnnnnnnnn

Ven - rezonez cu tine...dragii de ei. Multa sanatate puiutilor dragi! poate te sun diseara.

LauraD - eu sper sa nu aiba si Dimi tot afte din astea timpite ca si Stefanitza. Poti incerca solutia de badijonaj - Planta Gingival de la Plantextract sau Aftalizol care sunt mai bune la gust si eficiente.

LauraI - urmareste si celelalte semne de deshidratare la Theea - buze uscate, mucoasa bucala zmeurie si uscata, pliu cutanat lenes pe burtica, fontanela deprimata...daca mai apare vreunul sau 2 insista cu hidratarea cat poti, daca nu poti mergi la spital cu fata sa nu fie prea deshidratata

SANATATE TUTUROR PUIUTILOR BOLNAVIORI!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Si eu as vrea sa-mi treaca pana duminica...dar dupa cum ma stiu, ma tine cel putin o saptamana
Si asa de tare m-am ferit de raceli...am luat si naturiste pt cresterea imunitatii, dar degeaba... tot m-a prins un virus. De Daria imi este mai mult - sa nu raceasca si ea, ca de mine...nu prea imi mai pasa

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput