Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (126)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Mno, copilu asta al meu e dili: acu la 11 trebuia sa ii dau papa si acu cand ma duc in camera sa vad ce face ca am auzit tare mare liniste, el a adormit.Ce sa-i fac? Sa-l las in pace? Ma gandesc ca l-a roade foamea si nu va dormi tare mult.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR

Mergi la inceput

DANONIQUE!!!!!!!!

RAZVANICI LA 9 LUNI
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Ramo am ajuns si eu la pag cu concursul din link ul tau si am votat ce mi-a placut
Ginette ce miracol am vazut si eu- frumos realizat slide-ul!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ramo, am plecat sa flutur steguletze galbene, pe campii .

Dar parca si babydrink tot de la Fares e?! Sau ... nu?! Las' ca ma lumineaza Helene, ca eu de la ea am "luat" ideea cu babydrink.

Cat despre suc de portocale, asa-l faceam si eu, dar mi-a zis pediata ca asa de dilueza vitaminele si sa i-l dau "pur" (max 75 ml).

LauraD, off, mititelul; asta-i mai lipsea: afta .

Ali, si eu sunt la fel: dak ma duc la cineva cu bb (de obicei evit, doar dak e musia sa merg), stau cat mai putin si in niciun caz nu ma "reped" pe copil.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

UF!
Cum sa fac sa ii dau globuli homeopati cand nu papa macare solida? Cica se tin sub limba pana se topesc! Da de unde! I-am "strecurat" in gurita sa ii depun pe laterale si prompt a vomat masa de lapte!

El nu vrea sa bea nimic! Nici suc de porto indoit cu apa, nici ceai numai cald 5ml, si nici el nu uda ca lumea pampersul!
UF!

Ven,
e nasol cu un pui bolnav dar amandoi?! Putere! Putere la puterea a zecea!

Stoisor,
eu ii scoteam afara de tot! Si puteau fuma cat vroiau...

Ginette,
f fain ADELA!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Ramo am ajuns si eu la pag cu concursul din link ul tau si am votat ce mi-a placut
Ginette ce miracol am vazut si eu- frumos realizat slide-ul!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

RAZVANICI LA 9 LUNI
VEDETA LU MAMA

Mergi la inceput

Ema

Ramo; lasa-l sa doarma; cand va veni shoriceii o sa aibe el grija sa-si faca simtita prezenta ... cu sonor

Cine are chef si timp, un slide "evolutiv" la semnatura: ADELA - se numeste.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

UF!
Cum sa fac sa ii dau globuli homeopati cand nu papa macare solida? Cica se tin sub limba pana se topesc! Da de unde! I-am "strecurat" in gurita sa ii depun pe laterale si prompt a vomat masa de lapte!

El nu vrea sa bea nimic! Nici suc de porto indoit cu apa, nici ceai numai cald 5ml, si nici el nu uda ca lumea pampersul!
UF!

Ginette,
f fain ADELA!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

pt apreciere.

Ce fel de globuli ii dai? Sau ai zis si am "sarit" post-ul ala ?!

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Ceska eu cand i-am dat Oscillo i-am pus intr-o lingurita de plastic "bilutele", fara sa le ating si am pus putina apa peste ele. Am asteptat pana s-au topit si i-am dat lichidul respectiv. Noua asa ne-a zis dr...dc au fetele alta sugestie...

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

LauraD, cu albastru de metil nu-i trece afta?Eu am inteles ca e cea mai buna metoda, e adevarat e veche da e f buna.Si mi-e mi-a zis doctora ieri sa il dau pe Razvi in gura cu albastru de metil pt crocobauru de stafilococ auriu.
Eu cred ca e f bun si pt afta.

Roxi, da daca il bea tot sucul ala indoit cu apa tot nu e bine?Ca se dizolva ele vitaminele da se dizolva in apa aia nu? Sau?
Oricum o sa ii dau si pur (sucul), ca eu ma gandeam sa nu fie pre tare, da daca zici ca e ok, atunci nu ma mai complic.

RAZVANICI LA 9 LUNI
VEDETA LU MAMA

Mergi la inceput