Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (126)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Hai ca daca tot m-am enervat au inceput sa se trezeasca neuronii la viata
Daca erau destepti, dar nu sunt puneau la sfarsitul frazei alt sistem de referinta ...gen ultimile 12 luni ...de la depunerea cererii de cic

Si atunci, da . Aveau dreptate.

Dar trebuie sa ne gandim ca legea asta se va aplica mai multi ani deci sistemul de referinta, calcul este totusi cel precizat in primul paragraf, daca in ultima fraza nu au stipulat in mod expres altul.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

oooo dar voi sunte-ti prinse rau cu treaba asta,hai ma dai in papuci ,nu va mai face-ti nervi ca chiar nu merita serios
avem noi altele pe cap si fara ei,oricum nu ne sta in putere nimic asa ca numa cu nervi ramanem,va pupacesc sa va treaca da??
eu as face o petitie pentru alocatii,aia mi se pare chiar jignitoare si strigatoare la cer

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Ven, ma pentru puiutii tai sa le treaca febra repede, si pentru tine sa fii puternica! Sper sa ne dai vesti mai bune in curand!

Ceska, cum a primit Benji pilafiorul?

Eu raportez doue succese:
1. am reusit sa bag pe gatul fiica-mii 80 ml ceai, pentru ca am inmu-iat in el doua piscoturi de bebei. Adica a fost o gustare as amai lichida, dar a mers;
2. Sofia a mancat azi a doua oara ciorbita de rosii cu paste (galusti nu stiu sa fac....inca). Am facut-o cu morcov, ardei, pastarnac, rosii de la conserva si cu paste. Putina sare, iaurt la servire si .... i-a placut!
Uppps....cineva imi ataca papucii......revin!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Stancutza,
Benji nu a primit pilaful de orez. Pt el si numai pt el am facut leguma de legume cu piept de pui. La care o sa renunt, il inlocuiesc cu pulpe fiindca prea e atos. Mie imi place mult pieptul de pui si ziceam ca poate si lui. A papat putin cred ca tocmai din cauza firelor atoase....poate incerc si eu o supa crema de rosii?!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Salutare zuzici!

Ven sanatate multa lui Mathias.

Andreea29 in Ploiesti ti-as recomanda-o pe dr.Adam de la Cina/Mediurg este f buna a lucrat mult timp la Gr.Alexandrescu si Budimex,iar ca si laborator ElitMedical le trimite la MedLife in Buc.Al tau baietel are niste ochi superbi.

Am vazut poze cu fetitele Nataliei sunt deosebit de frumose dar are cu cine semana nici mamica nu e mai prejos.

Ceska eu nu i-am dat niciodata Sofiei piept de pui tocmai ca e inecacios si atos,ii cumpar pulpa de pui dezosata si depielitata,iar ca reteta iti recomand dovlecel umplut cu branzica si pui cu cateva frunze de patrunjel.Incerc sa-i fac Sofiei mancare cat de cat gatita sa schimb gustul legumelor fierte si pasate.

LalaD nu te enerva,ministrii si deputati incompetenti nu merita efortul,apropos multumesc de ideea piscinei cu bile la chicco isi merita intr-adevar banii,nici nu mai stiu ca am copil in casa o adora.

Crista sper ca Antonia este mai bine.Multa sanatate micutei.

Acum cateva vesti despre noi mai suntem un pic mucioase si azi noapte a venit in vizita la noi Zana Maseluta,avem o gamalie jos stanga si da sa sparga si jos dreapta.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Grati, Lauriciu(Dimitris), Mami_Patrick, va multumesc fetelor, din suflet, pentru cuvintele frumoase! Sa aiba grija DD si de copilasii vostri si sa creasca sanatosi!

Wow, Iulia! Ce mamica frumoasa am vazut in poze dar, mai ales, ce bebelusha adorabila! Este o frumoasa si jumatate Iris! Ce ma bucur ca ai mai intrat! Chiar am dat o strigare dupa tine zilele trecute!
Dar ce de progrese a facut micuta Iris! Zic, iarasi, wow! face la olita deja?!....fata mare, ce mai...

Elle, de consolare pt. luni! Cum se mai simte Evita?
Ai mai vb. cu Creatza si cu Irinouka? De ce nu mai vin pe la noi? Nu ne mai iubesc?

Honey, ce faci? Cum te mai simti?

Ven, imi pare rau de puiutii bolnaviori! Sanatate multa!

Alina023, ce face Anita? Cum se mai simte?

LA MULTE, MULTE LUNITZE
CARLA ALEXIA
ANDREI
CONRAD
MATEI

Fetele, am vazut o Alinushca care are DPN pe 22, luna asta..Oare sa fie Alinushca care a fost cu noi? Daca da, o felicit si sa fie sanatoasa si sa aiba nastere usoara si bebe sanatos!

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Carla Alexia (breaz),Andrei (roli), Emil Conrad (mithu), Matei (miha74)

Bine ai revenit Iulia!
Sunteti frumoase amandoua, si ne'ati lipsit. Cat despre progrese....WOOW! Intra mai des.

Ven sanatate la puiutzi. Imi pare rau ca febra inca nu'l lasa pe Mathiashul mik. Va si sa ne aducetzi vesti bune.

Ancasoare nici la noi nu sunt perfect simetrice cututzele, dar doc a zis ca suntem bine, si asta se datoreaza ca e grasutza pt inaltzimea ei si se asaza sunculitzele cum vor ele
Lasa ca ne facem si noi 'manechine' cand ne facem mai mari, pana atunci plangem de foame.... ce sa facem.

Ema saru'mana. Pe amandoua modelel voiam sa le comand, si mocasini si barnabas ( ca sunt frumusei tare). Nu stiu cat va merge ea pe afara cu ei, dar stam rau la capitolul incaltzari, asa ca e necesar. In Craiova am cautat peste tot si nimik.
Inainte de sarbatori ajung sigur la shoppinguiala de Bucuresti, dar pana atunci ii comand pe astia.

Ginette e adorabilaaaaaa Adelutza. Ai facut un montaj frumos. O sa incer si eu ceva sa vad daca imi iese. Daca nu o sa cer ajutor. Cat despre pensie....zici ca mai avem macar 40 de ani de asteptat?

Ramo io nu i'am diluat niciodata sucul si nu a parut sa nu ii faca bine.

Fetelor, cu lichidele stam prost. 450-500 ml lapte si in rest, cam ca la Lala si la Roli. Nu vrea nimik. Vrea in schimb suc de fructe daca ii fac, cam 100ml. Numai ca sunt o mama lenesha si nu ii fac zilnic.
Apa bea asta vara, acum cred ca bea 10ml doua guri si atat.

Naty eu nu iti pot vedea pozele. Sunt complet albe. de ce, nu stiu.
Sa petreci frumos la soacra. Felicitrari pt progresele Anei la gradi.

Andreea sanatate la bb.

Bun venit noului clopotzel Anthony si mamicii lui ANK.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Am citit ce ati scris despre lege.
Noi nu beneficiem de banii aia pana la urma?
Ce magarie. Mi'am calculat, nu luam cine stie ce bani ca nici nu am avut un salariu mare, dar aproape mi se dublau cei 6 mil.( Daca se ia 85% din net) Da'i in colo!
Magari.
Sa te tzi la urmatorul (adica la ION) ce venituri bag, daca asa sta treaba.

Ceska si io am avut un bb maraicios rau azi. Nici premergatorul nu i'a mai placut, nici bratze, nimik. Afara a stat mai linistita, in rest matzaiala si catzarat.
Noi cred ca am ramas singurele fara dintzi...si acum abia incep si la noi nebuniile.
Io's inebunita dupa orez cu legume si piept de pui. Aseara am papat o maaree portzie.

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Hello!
Multumim de vorbele bune.
Vesti noi. Markus are in gat Stafilococ hemolitic. Dar cum de ieri nu mai face febra, dr. a zis ca nu-i da antibiotic, pt. ca el acum ia si niste medicamente antimicotice (Diflucan) si a zis ca e prea mult pt. organismul lui deodata. Plus ca a mai zis ca intr-o sapt.-doua stafilococul asta se sterilizeaza singur.
Eu o sa-i urmez sfatul, pt. ca-l vad ca e deja mai bine, mai are muci si mananca mai prost, dar starea generala e mai buna fata de zilele trecute, clar.

Mathias in schimb a primit antibiotic, Zinnat. A zis ca probabil a luat de la frate-su balaurul, are gatul tare rosu si tot face febra. Continuam cu antitermice la 4 ore, cu schimbul, la nevoie Novocalmin. Plus Tantum verde in gat.

DAR Zinnatul ala e oribil. Acuma i-am dat prima doza si a vomat tot laptele pe care il bause cu chiu cu vai. Ca si asa mancare solida mai deloc n-a mancat. L-m lasat un pic si i-am dat iar, si nu l-a mai vomat, dar isi face o greata ingrozitoare. Sper sa reusim sa urmam tot tratamentul cu bine.

Eu sunt obosita moarta, ca in transa, la scoala nu vreau sa se vada ca ma gandesc non-stop la ei si ma apuca tristetea cand ii stiu bolnavi, asa ca zambesc si ma prefac ca totul e bine si frumos. Copiii aia n-au nevoie de o profa stresata si bosumflata, nu?

Cam astea sunt vestile de la noi, imi cer scuze ca vb. numai de noi, dar n-am apucat sa citesc mare lucru....poate recuperez ceva in weekend.
Va pup!

Mergi la inceput

Mada felicitari pt Zana care v'a vizitat. Poti s'o trimiti si la mine? Apoi o trimit io la Ceska.

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput