Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (126)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_patrick spune:

Sa mor eu daca nu-mi vin toti dracii!!! Astia pe ce lume sunt? Unii spun intr-un fel, altii in alt fel... Sa te mai duci sa-i votezi!

Cristina, mami de Matei-Patrick (13.01.2008)

POZE DE TOT FELUL
POZE BOTEZ
FILMULETE
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

In plus este vorba de 12 luni in care s-au realizat venituri profesionale supuse impozitarii pe venit.
Deci obligatoriu perioada de cotizare ce se ia in calcul pentru CIC este cea de dinainte de nasterea copilului.
Din aceste motive sustin ca habar nu avea ce declara "intelepciunea" sa ministrul

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Doamne cat de idioata pote sa fie?????? nu-mi vine sa cred!!!!!!!!!!!!!!!! asta nu a auzit si nici nu a citit legea!!! eu as demite-o pe loc!!!!!! o handicapata!

asa e lala .. legea spune clar media veniturilor pe ultimele 12 luni anterior nasterii copilului .. deci, scuzati-ma o ia in mana madam ministru'!!! in plus, cei 600 ron nu sunt venituri impozabile!!! asta era

ce furioasa sunt!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_patrick spune:

Tocmai am vorbit cu un prieten jurnalist care l-a intrebat pe secretarul de la Camera Deputatilor despre treaba asta, si ala zice la fel ca ministresa! Ce alegem noi din toate astea, pana la urma??? Banuiesc ca nu ne ramane decat sa asteptam indemnizatia din februarie, ca sa ne edificam! Imi vine sa urlu!

POZE DE TOT FELUL
POZE BOTEZ
FILMULETE
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mami_patrick

Tocmai am vorbit cu un prieten jurnalist care l-a intrebat pe secretarul de la Camera Deputatilor despre treaba asta, si ala zice la fel ca ministresa! Ce alegem noi din toate astea, pana la urma??? Banuiesc ca nu ne ramane decat sa asteptam indemnizatia din februarie, ca sa ne edificam! Imi vine sa urlu!

POZE DE TOT FELUL
POZE BOTEZ
FILMULETE
POVESTEA NASTERII

Nu, eu astept sa vad legea publicata in MO.
Apoi cu ea in mana ma voi razboii cu istetele de la primarie. Sau eventual in instanta.

Mami patrick oricum chiar si favorabila daca ar fi nu o vei vedea automat in indemnizatia de februarie.
Trebuie depuse hartii la primarie, aprobate etc...toata birocratia

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mami_patrick

POZE DE TOT FELUL
POZE BOTEZ
FILMULETE
POVESTEA NASTERII

oooppppssss .. s-a schimbat .. incredibil ...

uitati aici ..

indemnizatie lunara in cuantum de 600 ron sau optional in cuantum de 85% din media veniturilor realizate in ultimele 12 luni. PUNCT .. NU MAI SCRIE ANTERIOR NASTERII COPILULUI ... DECI URA SI LA GARA!

http://www.cdep.ro/proiecte/2008/200/50/4/pl254.pdf

EDIT: oricum, nu aveai de ce sa astepti luna febrarie caci nu aveau ei cum sa depisteze ce venituri ai realizat tu .. adica aveau cum sa afle dar era multaaa bataie de cap. ar fi trebuit sa depui tu hartii de la fisc sau de la job ...

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

asta oricum e discrimiare si sunt sigura ca vor iesi super mega scandaluri .. nu vad bine legea asta .. cred ca va fi abrogata!

eu oricum de luni sunt la job asa ca .. dar oricum ma enervez ca nu e corect!!

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Elle nici nu trebuia sa scrie din nou ca 12 luni anterioare nasterii.
E stipulat la inceput.
Nu poti avea o baza de calcul odata si o alta baza de calcul a doua oara.

Plus : ultimile 12 luni .....de la ce ????
De cand m-am uitat pe fereastra ??? De cand am vrut sa dau un pumn in nas unui ministru ???

Din punct de vedere legal cand spui ultimile 12 luni trebuie sa ai si o referinta de cand le calculezi .
Si referinta aia care e ?
Copilul, nu ?
Ca doar el este motivul pentru care intri in concediu .

Deci daca ei imi spun in primul paragraf care este durata si de unde incepe aia e .

Da vor iesi multe scantei cu legea asta

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

in plus indemnizatia cic nu este considerata venit ..de fapt tu iti iei practic niste bani inapoi din cotizatiile platite ani de zile

...chiar ca m-am enervat

...tara lu' papura voda

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Elle nici nu trebuia sa scrie din nou ca 12 luni anterioare nasterii.
E stipulat la inceput.
Nu poti avea o baza de calcul odata si o alta baza de calcul a doua oara.

Plus : ultimile 12 luni .....de la ce ????
De cand m-am uitat pe fereastra ??? De cand am vrut sa dau un pumn in nas unui ministru ???

Din punct de vedere legal cand spui ultimile 12 luni trebuie sa ai si o referinta de cand le calculezi .
Si referinta aia care e ?
Copilul, nu ?
Ca doar el este motivul pentru care intri in concediu .

Deci daca ei imi spun in primul paragraf care este durata si de unde incepe aia e .

Da vor iesi multe scantei cu legea asta

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

asa e, am vazut ca e stipulat la inceput .. acum eu am .. dar de ce l-au scos de la sfarsit?? vorba ta, or sa iasa multe scantei ..

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput