Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 7
criss703 spune:
Ceau fetele 
Intru putin sa fac galerie viitoarelor mamici :
HAIDE ANCAAAA 

HAIDE CATA_MIKYYYYYY 

Felicitari fetelor cu rezultate bune la eco si care si-au rezolvat problemele cu dr. gine , spitalele ...of cate probleme sunt de rezolvat pana nasti !
Alra am vazut pozici
...f.frumoase sa va traiasca printesa 
Sa treaca raceala repede Babyzapi si Otilia si care fete mai sunt racite 
Eu azi am fost iar la bazin (1 ora
) , ma tot intreaba cei de pe acolo cand nasc
, nici bani nu-mi mai cer .
Tot azi am reusit sa ne intalnim si cu nasii nostrii veniti din Canada si am vazut-o si pe cea mica ...de 2 luni
o draguta ![]()
Ne uitam la ea cat e de micuta (desi ea nu e chiar cum ni se pare noua)..si ne gandeam ca in curand vom avea si noi asa ceva 
Criss
34+
http://community.webshots.com/user/criss703
diana21 spune:
Alra, ce scumpa e Laura
!!! Ma uit si la alte albume acum, sper sa nu te superi
! Vaaaai, ce mare era suzeta aia, am si uitat
, asa arata si a mea, ii acoperea jumatate de fata cea mai mica suzeta gasita in farmacii!
Mi-a placut in mod deosebit rochiata aia cu verde, set cu palariuta, delicioasaaaaa!
Vad ca a stat la lampa! A avut icter? Si a mea a vut icter nasol de tot, cu bilirubina in sange de zece ori mai mare decat limita maxima, dar la mine a fost din cauza rh-ului, ma asteptam sa se intample asta!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
35+
Asa creste bebe
Mirtha spune:
Bune vesti ! Felicitari graviduto supermuncitoare.
M-ai cam luat luat ! Cum spunea Alexa sunt depunctata !
Cu legea nu e cazul sa iti afci prea mari prbleme. Chiar daca Base o trimite spre reexaminare nu o poate face decit o singura data iar ulterior nu are alta alternativa decit sa o promulge.
Sa speram ca nu va fi cazul sa trecem prin asa emotii si stres desi ceva vreme a aparut pe posturi si puunea raspicat ca 2 ani de Cic e prea mult , se deprofesionalizeaza femeile cica ies din circuitul profesional...parca asa afirmase.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amalia Cata-Myky, Ancaoradea nasteri usoare fetelor si multa sanatate si voua si bebeilor!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Am mers si eu la control astazi. M-a suit si pe masa si mi-a spus ca e colul inchis si lung, bebe nu e inca cu capul angajat pe canal, deci mai e de asteptat. La eco, cantitatea de lichid amniotic a iesit normala, iar la greutate a iesit de 2,850 kg. Conform ecografului varsta gestationala corespunde cu cea a ultimei mentruatii. A ramas sa ma duc la control peste alte 2 saptamani, daca nu se intampla altceva pana atunci In seara aceasta m-am mobilizat si mi-am facut si eu bagajul pentru spital . Mai am de pus doar niste acte. Vineri ma duc la doctora de familie sa-mi dea concediul prenatal in care vreau sa intru de luni....asta ca sa-l si las vineri la servici. Deci mai am doar 2 zile de munca! Ma bucur enorm pentru ca s-a votat legea! . Daca se merge pana la capat cu ea sunt o fericita...eu oricum aveam de gand sa stau cei 2 ani acasa, dar acum macar i-as sta mai linistita!![]() Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1 si 37+ Luca Gabriel |
Mirtha
38 +
Evahttp://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
AMR 2 SAPTAMANI
Mirtha spune:
Multu" Alra. Sper ca lucrurile sa decurga , cel putin pot spune ca am facut toate eforturile.
| citat din mesajul lui alra hello, intru si eu scurt inainte de culcare. felicitari pt mirtha si eli ca si-au rezolvat problemele. mi se pare foarte important sa fii aproape de spital. uite un link de poze cu laura cand s-a nascut http://bebeadialina.spaces.live.com/photos/cns!F7E22319C7DAA4B3!207/?startingImageIndex=0&commentsExpand=0&addCommentExpand=0&addCommentFocus=0&pauseSlideshow=0 si inca un link cu laura la 6 luni http://bebeadialina.spaces.live.com/photos/cns!F7E22319C7DAA4B3!349/ si na si unu recent, asta asa ca sa ma laud cu ce fata frumoasa are mama http://bebeadialina.spaces.live.com/photos/cns!F7E22319C7DAA4B3!853/ Vacanta cu Laura in Romania |
Mirtha
38 +
Evahttp://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
AMR 2 SAPTAMANI
Mirtha spune:
Noapte buna fetelor. Soata mi-a ajuns aproape de Craiova asa ca merg la culcare.
Mirtha
38 +
Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
AMR 2 SAPTAMANI
alra spune:
otilia si a mea la fel, rotunda la fata si cu falcute. in rest nu e grasanca, acuma chiar a crescut si s-a subtiat.
te referi la bratara de aur? asa au toti astia micii aici, cu numele si data nasterii. noi radem ca sunt ca placutele de identificare de la puscasii marini americani. am primit-o cadou de la servici.
diana, laura s-a nascut cam "stricata", dar si-a revenit repede. da, a stat si la lampa si chiar de 2 ori. asta insa a fost una din lucrurile mici din inventar. oricum noi am fost optimisti - nu era nimic grav si am zis ca atata vreme cat nu au luat-o cu elicopterul la spitalul universitar, totul e inca ok. sper ca pe asta a doua sa mi-o lase in camera insa, pacat de camera aia frumoasa sa stau singura in ea ![]()
cu caca o saptamana zici ca a tinut-o pe ianca? hehe, madam se scartaie de mai mult de o luna si intr-o seara era sa mergem la spital cu ea ca am zis ca are cistita. tipa "doale pipi" si cerea la oala des.
hihi, multumesc in rest tuturor de aprecieri. v-am zis ca am vrut sa ma dau mare cu fi-mea.
PS: criss, cica e bine sa nasti in apa ![]()
Vacanta cu Laura in Romania
Otiliav spune:
Credeti ca se poate sa apese sarcina pe diafragma, plamanii sa fie inghesuiti. Ca nu-mi explic de ce gafai asa nasol, imi vine sa respir numai pe gura. Sau la 2-3 inspiratii normale trebuie sa trag adanc in piept ca sa simt si eu ca se umfla plamnii.
Diana, ce mai stii de Brie si de Catalina? Dar de Leeloo?
Alra, eu am salvat linkul de la albumul tau, sper sa vina o zi sa am timp de vizionat in liniste
!
Mirtha, eu zic sa faceti si voi o intalnire ca nu avem nici o poza de grup pe aici si sunt asa multe burtici de Bucuresti. M-am gasit eu sa comand mobilizarea ca vad ca nu aveti ce face in prenatal
.
M-am gandit eu acum ca ai zis de apa, cred ca dupa ce iau fierul dimineata ar fi bine sa mai beau un pahar de apa dupa cel cu vitamina C care ajuta la asimilarea fierului.
Oaanna, de unde stii cand nasti, nu ne prezici si noua te rog
?
Anca_27, da zgarcita mai esti la vorba. Sau esti ocupata?
Sa va parasc pe Monicabo si pe Ank, au fost la eco si au vesti bune dar pe la noi vad ca nu au intrat, trebuie sa-mi intind antenutele sa mai aflu vesti
.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
32+
Pozele noastre
alra spune:
| Credeti ca se poate sa apese sarcina pe diafragma, plamanii sa fie inghesuiti. Ca nu-mi explic de ce gafai asa nasol, imi vine sa respir numai pe gura. Sau la 2-3 inspiratii normale trebuie sa trag adanc in piept ca sa simt si eu ca se umfla plamnii. |
asta e una si a doua e inima care bate mai repede ca sa sustina volumul de sange si de acolo ai dereglari de respiratie. eu am prb asta cand sunt obosita sau stresata. dr mi-a zis sa respir in punga.
pe termen lung ma ajuta Ca+Mg+Zn.
nu te speria ca nu ai nimic la inima, doar pe sistem nervos.
Vacanta cu Laura in Romania
diana21 spune:
| Credeti ca se poate sa apese sarcina pe diafragma, plamanii sa fie inghesuiti. Ca nu-mi explic de ce gafai asa nasol, imi vine sa respir numai pe gura. Sau la 2-3 inspiratii normale trebuie sa trag adanc in piept ca sa simt si eu ca se umfla plamnii. |
Oti, si eu respir greu, dar eu am nasul infundat din cauza ca...s-a umflat
Catalina e ok, e doar putin racita, insa s-a intors acasa, se simte bine!
Leeloo zicea ca azi ii dau drumul acasa cu bebe, dar banuiesc ca e franta de oboseala. In prima noapte nu a dormit deloc ( pt ca nu avea cum, nastea
! O s-o sun maine sa vad ce face!_
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
35+ Asa creste bebe
diana21 spune:
Otilia, hai ca prezic io!
Deci, eu cred ca tu o sa nasti dupa 40s, iar eu sunt sigura ca nasc pe 27 octombrie
! Sa salvez undeva postarea asta!
Mirtha o sa nasca tot in jur de 40s. In rest...nu mai vad
!
A, si bebe al meu o sa aiba 2.800 g. Si o sa semene leit cu mine
, frumos si destept!
_
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
35+
Asa creste bebe

. Mai am de pus doar niste acte. Vineri ma duc la doctora de familie sa-mi dea concediul prenatal in care vreau sa intru de luni....asta ca sa-l si las vineri la servici. Deci mai am doar 2 zile de munca! Ma bucur enorm pentru ca s-a votat legea!