Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (102)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

fetele spre marea mea rusine m-am intins sa stau nitel in pat si am adormit...nu dati sunt si eu om...sunt rupta de somn fac decat niste galerie fetelor si am iesit
Ancaoradea NASTERE USOARA! sa vina bb repede
Cata-miky[/red] NASTERE USOARA !!!! pt maine

simona i-am zis de dureri si sa uitat sa vada daca nu cumva sa rupt..si a zis ca e ok insa ueterul este foarte f. subtire si intins...a zis ca daca ma doare pe mijlocul ei de urgenta sa merg la ea ca inseamna ca a facut 'poc' adica sa rupt...eu sper sa nu se intample asa
Mirtha tu ce faci? cum a decurs intrevederea cu doctorul....spitalul cum este
[red]cherie doca e doctorita...eu zic de la bugs bunny doc ...
eu va pup promit ca maine vb cu voi...
fetele multumesc de urari si da cred si eu ca si voi ca probabil nu a stiut cu cine a vb la tel
35+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

diamisha, e ok acum.. nu stiu ce s-a intamplat ieri, ca in sent era mesajul, dar in inbox nu .. asa ca zi l-am mai trimis odata

acum fiul meu doarme, deci o sa se culce la 12 noaptea...

am scanat brosura cu masajul la bebelus , si am trimis-o pe mail-ul comun...daca aveti timp acum, e bine sa o tipariti.. mie una mi-a fost de folos, ca nu prea stiam ce si cum;

Alexa eu zic ca este ok, indiferent cat dai. normal ar fi sa nu dam nimic, dar.. traim in Romania, nu?
anul trecut eu am dat 200 eur la nastere normala.. fetele din salon cu mine au dat 5 mil, 6 mil.. care cat a avut

la moasa i-am dat 50 ron (si abia a doua zi m-am prins ca aia era moasa.. io de unde sa stiu care, ce face pe acolo.. am zis doar ca e o asistenta f dragutza, care isi merita banii) la anestezist.. nu mai stiu cred ca 200 de ron, si la neonatolog.. nika.. nici p-asta nu am reperat-o, si oricum nu mi-a placut deloc modul in care s-au purtat asistentele de la copii, asa ca s-au lins pe bot de bani de la mine..cam asta am dat eu in feb 2007...

aaa.. si a mai dat familia , nu stiu la cine catica banutzi, k au venit toti la mine sa ma vada dupa ce am nascut.. ca si cand eram cine stie ce punt de atractie turistica..ce mare lucru.. o fumee pe un pat, alba-vinetie, bucuroasa ca nasterea a insemnat " doar atat?"

nu iti face probleme, daca spui ca te intelegi f bine cu medicul, inseamna ca nu te ajuta pt bani, nu? stiu sigur ca sunt si medici , renumiti chiar, care nu iau bani deloc la nastere. Bravo lor!!

pana la urma ai si tu dreptate.. ia sa mai tai io portia lu' domn doctor, nu mai bine iau un jumbo de pampers, decat sa ii dau lui?

fetele, sa stiti ca eu la prima nastere nu am cumparat epidurala.. o aveau in spital, si nu au cerut bani pe ea.. asa mi-a zis medicul, asa am facut
cele care mergeti la cfr2, voi ce stiti de treaba asta?

mah, nu-i bine
ca eu acum rascolesc niste amintiri.. si ma ia cu fricaaaaaaaaa
nu vreau sa naaaaasc
sa stea acolo pana la scoala

35 w Cristian + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu am bagat somn si apoi am papat. Si cand am intrat pe forum, ce-mi vad ochii: naste ANCAORADEA!!!! Hai ANCA!!!

CATA, si pt tine

Eli, ma bucur ca ai rezolvat cu doca.
Diana, nu zici nimic? Sper ca firul mai e la locul lui.

==========
Corina 33+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

ANCA

CATA

35 w Cristian + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Am fost iar la dr., va pove mai incolo ca, de fapt, ea era stresata cu mine pt. ca pleaca din tara toata sapt. viitoare si a vrut sa se asigure ca e totul ok cu mine. Foarte, foaret draguta ! Raman o sapt.cu morcovul, insa m-a prezentat altei dr., in caz de urgenta, si mi-a zis ca pot conta pe ea si o pot suna la orce ora.

Citat:
bb grasan 2.820 g...toate bune si frumoase....bpd 87.4 hc 334.7 ac 325.7 fl 66.4 sau 9 ca nu se intelege....

Eli, io nu mai pricep nimic! Azi, iar eco sa verificam dimensiunile lui bebe. A iesit 2.400 g de data asta, dupa doua zile, INSA masuroatorile sunt cam ca ale tale.

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 35+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Diana, deci firul e la locul lui . Nu te mai stresa cu masuratorile. Sa fie bebe sanatos, ca are timp sa ia si in greutate.

==========
Corina 33+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Olivia, Bebecris, Cata_Myky, Mamiseli sarut manutele pt raspunsuri . Avand in vedere ca nu am niciun medicament in casa din cele indicate (o sa le cumpar si testez maine) am apelat momentan la ceai de sunatoare si paine prajita...cu lacrimi in ochi astept efectul...sunt intr-adevar crize puternice nu simple dureri.

Nebunica_zapacica sa va bucurati de multe plimbari cu caruciorul.

Bebecris bafta maine la eco.

Ancaoradea NASTERE USOARA SI UN BEBE SANATOS !

Isabela fericita 34+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

AMR 5 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

ma duc la control...la eco am fost joi si luni...

sunt balonata rau .....si astept cu nerabdare sa vina mancarea chinezeasca.....yammiiiii.

nu stiu daca o sa mai stau la calc pt ca o sa vrea alexandru sa se aseze...
vb maine dimineata!!!!

pupici!!!

Cristinain asteptarea 35+ DAVID ANDREI

votati-ne si pe noi!!!! poza be2...multumim http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=3

http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

AMR -3-4 SAPTAMANI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Diana nu te mai necaji cu greutatea lui bebe sau daca e intra pe site-ul ala de-l pusesera fetele si calculeaza singura cam cate kg ar avea ca sa te linistesti. Firul deci inca mai il ai?

Isabela fericita 34+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

AMR 5 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Da, fetele, mai am firul! In 27 oct, adica fix la 37s, ma duc la doca asta de rezerva sa mi-l scoata ea. De nascut, Dumnezeu cu mila, daca sta bebe pana pe 3 nov, nasc cu a mea, daca nu, nasc cu asta (nici n-o cunosc ) de rezerva. Pare de treaba...dar numai ce ma obisnuisem si eu cu a mea !

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 35+

Asa creste bebe

Mergi la inceput