Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 3
diamisha spune:
Ancaoradea, nastere usoara!

Cata_myky, ia un numar de telefon din lista si roaga-l pe al tau sa ne trimita si noua un sms ca sa stim de tine...Sonda se monteaza pentru pipi, nu are legatura cu clisma, a doua zi dupa operatie ai voie doar lichide, din acelasi motiv, sistemul digestiv trebuie sa isi reia treptat functiile...supa, ceai neindulcit, ceva de genul asta...te hranesc prin perfuzii...

Nastere usoara si recuperare rapida iti doresc! Sa vii cu bebe sanatos acasa!
Daca astia ne dau 85% din brut, eu stau acasa doi ani si mai fac un copil la 40 de ani!![]()
Diana
35+
Sonia
AMR 16 zile
alexa-rozi spune:
Spiridusule pai tu vrei cezariana?de ce dai asa multi bani?
Eu nu am de unde sa dau atit ,ma gindesc sa dau 150 euro la doctor ca am tot cotizat la el cu cite 50-100 ron la consultatii.Adica mai mult de 6-7 milioane nu am de unde sa dau.La moasa 1 mil si cite 5-10 ron la asistente,infirmiere etc.AAAA si la nanotolog 2 mil .O fi bine?mai mult nu am chiar de ma omoara
.Nasc natural fara epidurala.Asa mi-am propus si doctoru zice ca e ok pina acum.Sper sa nu se schimbe ceva sa-mi faca cezariana .Nasc la spitalul judetean Ilfov e la 2 pasi de mine,am un doctor foarte de treaba si am toata increderea in el,nu e spagar si sunt sigura ca o sa ma ajute sa nasc usor.Mi-a zis sa-l sun la orice ora daca intru in travaliu sau e vreo problema.Nu mai pot de dragul lui![]()
nebunica-zapacica spune:
Eli felicitari pentru bebe grasunel
Ma bucur ca doctorita si-a schimbat parerea, conteaza sa cunosti oamenii potriviti![]()
Alexa-rozi eu stiu ca e contractie doar daca se intareste toata burta, daca e doar intr-o parte e bebele care se intinde, dar poate fetele cu experienta pot spune sigur daca e contractie.
Avem carucioooooor!!! Exact cand ma gandeam ca nu o sa iau in veci...M-am linistit, poate sa vina cozonacelul meu
Desi ieri l-am luat si dupa ce am ajuns acasa am vazut ca landoul are un defect, azi l-am dus inapoi si ne aduc altul in cateva zile.Dar e exact modelul pe care il cautam si l-am gasit la reduceri, asa ca sunt fericita
!!
36+
Victor Nicolas
AMR 4 SAPTAMANI!!!
alexutza_26 spune:
Fetele va tot citesc si nu-mi vine a crede ca au inceput sa vina bebeii pe banda rulanta
Anca - nastere usoara, tinem pumnii!!!

Cata-Miky - bafta pt maine, nu-ti mai face atatea griji, sigr va fi bine!!!
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
32+
Theodora
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
diamisha spune:
Elilov, bine ca s-a rezolvat problema ta, m-am tot gandit astazi daca nu cumva femeia aia nu a stiut cu cine vorbea la telefon...
Wndy, nu crezi ca ar fi cazul sa te mai opresti din ritmul asta? Stai cuminte sa faci macar 37 s...
Diana, ai fost la doctor? Sper ca nu ti-a scos firele inca...macar sa apuci sa te muti...
Spiridusul, aseara intrasem la un moment dat sa caut ultima varianta la lista comuna si nu am mai vazut-o deloc...oare era unul dintre mesajele pe care incercai tu sa le trimiti si nu reuseai? Poate mai verifici tu o data daca e totul in regula acolo...Multumesc.
Diana
35+
Sonia
AMR 16 zile
bebecris spune:
cu siguranta intra si drepturile de autor.....
eli....felicitari pt bebe grasun!!!!!
ce de bebei!!!!! ce repede vin!!!
maine la 14.20 am si eu programare la ginecolog...sa vedem ce-mi zice de formatiunea de pe placenta si depsre nastere..
Cristina
in asteptarea 35+
DAVID ANDREI 
votati-ne si pe noi!!!! poza be2...multumim
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=3
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
AMR -3-4 SAPTAMANI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
bebecris spune:
Astfel, potrivit Codului fiscal, veniturile din drepturile de autor si drepturile conexe acestora sunt incadrate in categoria veniturilor din activitati independente si sunt supuse prevederilor privind impozitul pe venit. Pe langa impozitul pe venit, persoanele care desfasoara activitati independente au obligatia de a vira si contributia pentru asigurari sociale de sanatate.
In ceea ce priveste drepturile de proprietate intelectuala, angajatorii au obligatia de a calcula, de a retine si de a vira impozit prin retinere la sursa. Impozitul se calculeaza prin aplicarea unei cote de 10% la castigul brut si se vireaza la bugetul de stat pana la data de 25 a lunii urmatoare celei in care a fost platit venitul.
De asemenea, la sfarsitului anului se aplica o cota de 16% asupra venitului net impozabil din drepturi de autor, care va fi determinat pe baza declaratiei de venit. Stabilirea castigului net din drepturile de proprietate intelectuala se face prin scaderea din venitul brut a unei cheltuieli deductibile egala cu 40% din venitul brut si a contributiilor sociale obligatorii platite. In ceea ce priveste aceste contributii sociale obligatorii, legea nr. 95/2006 prevede obligativitatea asigurarii persoanelor care desfasoara activitati independente. Contributia pentru asigurari sociale de sanatate reprezinta o cota de 6,5% aplicata veniturilor obtinute.
Pe de alta parte, cei care au incheiat un contract de drepturi de autor nu sunt obligati sa se asigure in sistemul public de pensii, ci au posibilitatea de a se asigura pe baza de contract de asigurare sociala. In plus, ei au posibilitatea si nu obligativitatea de a se inscrie in sistemul asigurarilor pentru somaj.
Declaratia speciala privind veniturile din activitati independente poate fi descarcata de la pagina web http://www.mfinante.ro/download/pdf/sistemul_fiscal/2003/d202.pdf . Ea trebuie completata si depusa la organul fiscal teritorial sau la oficiul postal, prin scrisoare recomandata, pana la data de 15 mai a anului urmator obtinerii venitului.
Cristina
in asteptarea 35+
DAVID ANDREI 
votati-ne si pe noi!!!! poza be2...multumim
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=3
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
AMR -3-4 SAPTAMANI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
Maria_K spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamiseli_11 Maria, cred ca tu esti cu noul capitol. Multumim. ![]() Ce face burtica? Iti mai este rau?Mihaela 34+ Miruna CosminaGargarita lui mami Pozele mele AMR 6 saptamani |
nu-mi mai este rau, decat foarte,foarte rar. si atunci de la mirosuri. multumesc de intrebare.

burtica e din ce in ce mai mare si mai miscareata. am pus poze noi cu ea la "Pozele noastre"
Maria
20+
Cassandra
vine bb!
Pozele noastre
anca_27 spune:
Haide mai fetelor....voi chiar ati inceput sa nasteti?
Nu e prea devreme? Eu una nu am pregatit decat pampers, ca vroiam sa vad cat sunt de mici
si vata si papuci de casa. Camera bebelinei e inca depozit, inca lucrez, merg si la cursuri, eu n-am de gand sa va trimit nici un mesaj inca....si daca totusi e sa va trimit
dati si la mine un nr...
Tin pumnii fetelor care-au inceput show-ul si Doamne-ajuta la nasteri usoare daca chiar va grabiti. ![]()
V-am pupacit pe toatele pe burtici! 
30+
Sara
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)