Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 22
dandusa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cherieactiv fetelor...ce cos pt pampersi??? cica,pungute normale..bagi pampersul acolo..si jap cu el in cos pe terasa...la aer...se arunca o data pe zi...cand pleaca sotul dimi la servici...toc poc..il pui in brate... Cherie 32+ Sasha... |
ori daca ai ciuda pe vreun vecin,il plasezi strategic la el la usa
Mamica stralucitoare
38+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui criss703 Mirtha vaccinurile astea sunt gratuite sigur , se distribuie prin Minist.Sanatatii , nu stiam insa ca se fac asa repede .Maine ma documentez sigur cine le face si unde (medic fam. , spital ...)...sper doar sa tin minte pana maine ca in ultimul timp stau prost cu memoria. MMMM struguri tamaiosi ...si eu mananc o gramada din astia si azi am avut o tura deja ![]() Criss 34+![]() http://community.webshots.com/user/criss703 |
se fac 2 vaccinuri in spital..vaccinul AHB (antihepatita B) la 24 de ore celalalt ,BCG-ul la 4-5 zile de la nastere.. Asa ar trebui sa fie ... gratuite, date de minister..doar ca noi AHB-ul l-am cumparat impreuna cu mai multi parinti... dintr-o sticla care costa atunci undeva la 80 de ron au fost vaccinati cam 10 copii parca
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Ank83 spune:
Acum m-am uitat in carnetul de vaccinari al lui fiu-meu si primul din maternitate este notat ENG... probabil engerix ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
dandusa spune:
Cata,felicitari pentru bebic,sa fiti sanatosi sa cresti mari si frumosi
Cherie,
nu-ti mai fie frica...,ca nu stii ce te asteapta...,fiecare-i cu povestea ei...,unele le mai si umfla
,la tine o sa fie altfel clar!cu d-zeu inainte...
Alra,
scumpa tare Laurici
,m-am delectat cu muuulte poze,santeti f frumosi tori trei
aaaa,am vazut in poze minunile lui Acs...,sa ma insel?este colega mea de odisee de acum 2 ani![]()
Mav,
meiii da' ce gradinita ti-ai tras...,chiar ca noi mai lipseam de acolo![]()
pana la ora asta am baut 3 litri si ceva de apa...,mi se pare incredibil...,aveam impresia ca dupa canicula voi bea mai moderat,dar se pare ca beau din cauza arsurilor...si ma ardeeee,valeuuu ce ma mai ardeeeee
in rest raportez cateva vergeturi prin zona buricului,cam urate da' n-am ce naiba sa le face...,daca-mi fac un tatuaj prin zona s-or mai vedea?
Mamica stralucitoare
38+
dandusa spune:
mai stergeti voi sau completati din litere acolo unde este cazul![]()
eu merg la nani
Mamica stralucitoare
38+
wndyctygirl spune:
Zuzelor, iar intru sa ma lamanetez ca n-am timp...si ma simt pro(a)st(a) ca voi sunteti asa dragutze cu mine si io n-am neam timp sa va cadorisesc cu cuvinte saltaretze si comfortoase...da stiti ca va iubi pe toate mult, nu????
Am pierdut dopul aseara...si sunt dilatata 1cm deja...Cassandra, pardon, Diana21 ia zi-mi tu proroaca gashtii ce prognozezi???asta pana maduc sa-mi schimb pampersul propriu si personal plin de KK caci mama nu poate veni pana pe 3 noiembrie si soatza bantuie for a living pe drumurile patriei...
restul zuzitzelor, voi ce parere aveti?
Faza cu coshul de pampersi sa-mi fie iertat da e mai mult de fitze..bine, ca multe alte chestii la care m-am abo si io..
tre sa plec
Pa poate mai vin
35+ cu 
cherieactiv spune:
of..m-am ridicat din pat ca ma apucara nervii..nu pot respira, ma invart cu greeu de pe stanga pe dreapta..si asta micu nu ma lasa in pace...ziua noaptea,ma chinuiee...ma apucara si gandurile...oare cand o iesi afara...cum o arata?uraat..cu ochii umflati..albastru ?io nu vreau sa mi-l arate imediat, ca ma sperii!no way...dupa aiaaa..sa il spele , primeneasca si dupa aia...cand mai arata a bebelus ...
Cherie
32+
Sasha...
cherieactiv spune:
buzz buzz..maaaa nu pleca, sunt aici
cum adica ai pierdut dopu???siii???
Cherie
32+
Sasha...
cherieactiv spune:
stai linistita windy...si mie mi se par ff multe lucruri ...fitze..pana la urma..nu mai scuz bucuria dea avea un bebe, care te face sa....ma repet, la mine in primul rand e chestie de principiu sa nu cumpar toate prostiile propuse pe piata...si de ce sa nu recunosc ca un pic la suta..e si chestia de bani..pt ca se fac fff greu...si fetele care au muncit cu burta la gura...stiu asta...ce inseamna sa plangi de oboseala..dar,sa ramai cu pofta in cui...adica..somnicul de amiaza bla bla...
Cherie
32+
Sasha...
cherieactiv spune:
windy,sa-mi fie rusine...acum m-am uitat prima data la profilul tau...profa de mateeee??...waw....jos palaria...si eu sunt fata de maree matematician...tata..mah ce cap aveti...si un simt al umorului ff bine dezvoltat
...la sah te stii?musai...bagam o repriza...kasparov-karpov
Cherie
32+
Sasha...

ca in ultimul timp stau prost cu memoria. MMMM struguri tamaiosi ...si eu mananc o gramada din astia si azi am avut o tura deja