Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (102)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

eu nu vreau sa nasc la termen. eu vreau sa nasc imediat ce bebe poate sta fara probleme afara. nu mai pot, ma termina ...

am mai aruncat si eu ochii prin albumele voastre, va pregatiti asa frumos ... poze cu hainute si camera, super.
nu mai tin minte daca eram la fel la laura, eu din fire sunt mai pragmatica. acuma nu fac nimic - am tot ce imi trebuie, singurul meu proiect sunt cutiutele de bomboane si promit solemn sa fac poze cu ele si aranjamentul final (vreau sa le pun intr-un cufaras invechit ca mod de prezentare ) si sa le pun in contul comun. cuvant de pionier!

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Fetelor stiu ca va mai dura putin pana voi intra si eu in ´clubul´vostru dar ma straduiesc.
Am si eu o mare problema, de doua saptamani mi se umfla manutele foarte tare de nu mai stiu ce sa fac, am renuntat la sare dar cu toate astea imi este foarte sete si beau multa apa dar nu o elimin decat in cantitati foarte mici.
Mai am o saptamana pana ma intalnesc cu Dr meu si am nevoie de ajutorul vostru. Apropo vreau sa stiti ca nu se intampla la fel si cu picioarele, ele sunt ok si daca se umfla putin de tot pana dimineata isi revin.
Apropo eu o sa nasc la Medlife in jurul datei de 24 noiembrie cu Luis Mendez...mai este cineva pe aici care o sa fie pe acolo in perioada asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Alra, tu nu esti in listutza???......ca nu te gasesc...cand ai DPN???

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 35+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

mirtha- si eu si otilia avem acelasi cos de pampersi mirositori. problema cu modelul asta de cos e ca rezervele se gasesc mai greu decat la cel propus de mine, de la mothercare. desi rezervele sunt acelasi brand, au marimi diferite si nu intra in lacasul special destinat.
eu am primit cosul asta de la o prietena care a fost foarte multumita de el, si am luat rezervele din germania.

34+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

inca un cocosel la noi!bine ai venit !!!refacere rapida cata!

Cherie 32+ Sasha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna seara

felicitari cata, sa-ti traiasca puiul si sa iti aduca numai bucurii!

mi-am facut o tura de somn... acum sunt iarasi fara somn pe-aici, noroc ca e si tati acasa.
am fost cu dra lia la orl... otita medie acuta congestiva. antibiotic 7 zile, plus alte medicamente si indicatie de scoatere a polipilor cu anestezie generala.
deocamdata tratamentul, cu polipii o sa mai vedem la primavara sau in toamna anului viitor (cica sa nu ii scoatem vara).

somn usor tuturor!

impresii de calatorie

Mergi la inceput

fetelor...ce cos pt pampersi???
cica,pungute normale..bagi pampersul acolo..si jap cu el in cos pe terasa...la aer...se arunca o data pe zi...cand pleaca sotul dimi la servici...toc poc..il pui in brate...

Cherie 32+ Sasha...

Mergi la inceput

alra...am vazut poze...ce frumusicaaa ai...la 6 luni...mi se pare ca seamana asa tare cu falcosul lui otilia...

otilia...vazui ca in afara de faza cu garmastanul...fata ta fuse si la shopping...se intelege ca n-ai timp..dar sa-ti trimiti copchilu dupa pampersi...draga de eaaa......vai dulce mai e..

Cherie 32+ Sasha...

Mergi la inceput

mirtha....niente paura??nu ti frica de nastere????

ieri vb cu prietena mea pe mess, a nascut natural ..15 ore travaliu...epidurala la sfarsit...mi-a zis sa nu incerc asa ceva...pt ca e cumplit......si e o tipa curajoasa, toleranta ...ma ia cu fiori...

Cherie 32+ Sasha...

Mergi la inceput

mie mi fricaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....ma tin tare la durere,ador sa fac injectii...nu plang cand ma tai la deget...etc etc...dar ...nasterea asta ...ma lasa...pffffffaii...auuuu...

Cherie 32+ Sasha...

Mergi la inceput