Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (102)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

mai galbura, lalescuuu...ai plecat???

Cherie 32+ Sasha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

MESAJ DE LA MIRTHA azi dimineata la 03:00 : A INCEPUT

MESAJ DE LA MIRTHA azi dimineata la 07:00 : 3,550, la ora 5:50, scor 7 cianozata..

Am vorbit cu ea la telefon si spunea ca ajuns la spital cu dilatatie 5 deja cu dureri ingrozitoare pana a mai completat si formularele cand a ajuns in sala de nasteri avea dilataie 8, nu i-au mai putut face epidurala, dar i-au facut rahie si a mai durat inca 2 ore. A zis ca a avut dureri cumplite exact cum spunea Otilia de-i venea sa se tavaleasca pe jos.
MICUTA EVA exact la expulzare i s-a infasurat cordonul si pt putin timp a fost privata de oxigen, i s-a facut masaj cardiac si la scurt timp a inceput sa planga. Va dati seama prin ce clipe groaznice a trecut iubita noastra Mirta pana i-a auzit scancetul, nu? Acum e la incubator, au vazut-o parintii ei si au spus ca si-a revenit la culoare, dar momentan Mirtha nu o poate vedea...are 4 copci in urma epiziotmiei.

Bine-ai venit pe lume EVA, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa si sa le aduci multe bucurii parintilor. Recuperare usoara scumpica noastra Mirtha

Scuzati-mi incoerenta cu care am scris, dar am facut-o la foc automat si cu ochi impaienjeniti de somn.

Isabela fericita 34+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

AMR 5 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Mirtha off...prin ce clipe ai trecut...bine ca bebelina este bine...scumpa refacere rapida si O Eva sanatoasa tun!
Am ajuns si eu cica la termen...birrr mi-e frica de nastere si dupa ce citesc mi se face si mai frica...Doamne sa fie sanatosi toti bb si mamicile!
Dandusa cind ti-au aparut vergeturile din zona buricului...in ultima saptamina? Cit ai burta in cm?

Bianca Andreea
Larisa Elena37+
A M R numai 3 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

WOW, mu mai intra omu' 2 zile si gata s-au mai copt doi cozonacei!!!!

Cata, multa sanatate tie si puiului, refacere grabnica si nervi de otel!

Mirtha, felicitari! Pupici micutei Eva cea grabita si refacere grabnica amandurora!

Eu sunt fara cuvinte, orice as spune mi se pare atat de neinteresant fata de ce ne livreaza bebelusii grabiti...

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea 33+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Hai ca de emotie m-a apucat bazaitul.... Babyzapi, multumim pt vestile proaspete!

Mirtha, felicitari! Inteleg ca a fost un travaliu scurt... Ai nascut repede... Sa va traiasca Eva sanatoasa, norocoasa si sa va aduca numai bucurii!!!!!!!!
Sa stii ca si eu am fost cianozata la nastere si uite-ma acum... ce mare si guraliva sunt...
O sa fie bine printesa ta, ce bine ca erai deja la Bucuresti si ai ajuns la timp la maternitate!

Fetelor, aveti putina rabdare, ca deschid noul capitol.....

38+Antonio-Gabriel

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Felicitari Mirtha!! Bine ai venit pe lume Eva!!!

Saraca , probabil ca secundele, minutul sau cat a durat pana i-a auzit vocea micutei , au durat o vesnicie in comparatie cu durerile ce le-a avut inainte.. Bine ca sunt bine amandoua !! In sfarsit avem si o domnisorica!

33+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Poftiti cu felicitarile si urarile pentru bebelusa Eva si mamica Mirtha, aici:

CAPITOLUL 103

Mergi la inceput