Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 14
mav spune:
Cata, felicitari si refacere rapida!
Bine ai venit pe lume, Dat Mat Cristian! Sa fii sanatos, norocos si sa le aduci numai bucurii parintilor tai!
Diana, si noi recoltam celule. Mai bine sa aruncam banii in vant, decat sa avem nevoie de celule stem la un moment dat...
V-am povestit eu despre un tip care a plonjat in mare, in cap, acum e paralizat... Ei bine, sotia lui a nascut acum doua zile, au recoltat celule, acum se roaga sa fie compatibile... si sa poata face tatal transplant.... Asa ca... Dne fereste... nu se stie niciodata....
Mie nu mi se pare ciudat ca Luciu sa fi dat jos 20kg in 3 sapt de la nastere... cu dieta potrivita. Pai si eu am lasat 10kg la maternitate dupa prima nastere... si inca 10kg in 3 sapt, cu dieta, este f posibil, mai ales cand ai f multe kg in exces! Probabil ca abia de acum incolo ii va fi mai greu cu celelalte kg surplus....
alra, frumoasa foc Laura, sa va traiasca!
Mirtha, bine ai ajuns la Bucuresti, sa stai cuminte! Cumva te conectezi la net cu altceva decat InternetExplorer?
Daca si la Anca a fost alarma falsa, ce e cu scurgerile astea oare?!?!?!?!?!
Babyzapi, multa sanatate!
Eli, ma bucur ca ai vesti bune!
Praslea al meu... isi intinde piciorusele peste coastele mele... de m-a innebunit azi..............
38+
Antonio-Gabriel
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
loren@ spune:
Eu am vazut-o aseara pe Luciu la tv..de cind s-a intors sa filmeze pentru Regina...mai fetelor..e cit China...daca a dat jos 20 de kg inseamna ca a luat 50 in sarcina...e multa rau si la fel de nerecunoscut....aveti voi vreun link cu ea unde arata cu 20 de kg mai putin???
Ca vreau sa ma minunez si eu
....cica si Prodanca a slabit 20 intr-o luna, dar cu ea chiar am vazut poze si se vede ca a dat jos kg alea!
Bianca Andreea
Larisa Elena
36+
A M R numai 4 saptamini 
Z_IULIA spune:
Fetelor eu am mai terminat o zi de munca. Am inceput sa numar zilele de zici ca sunt in armata!

Sper sa mai intru pe seara sa vad stiri noi!
Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
oceanborn spune:
aa , eu credeam ca a nascut de mai mult de-o luna...si a slabit dupa ce a nascut 20kg.. asa poate a scapat de multe kg la nastere...oricum mi se pare mult si asa...
din cate am citit se pare ca s-a ingrasat mai mult de 30 kg!
Daca poate slabi bravo ei, oricum fiind pers publica trebuie sa isi revina repede la forme umane si pe langa diete si sport ceva retusuri oricum o sa-si faca..
33+
Thomas 
Hera25 spune:
Lorena tu cum te mai simti? Tot asa dureri? Data trecuta cand ai fost la doct cum era colul?
Eu parca nu mai am dureri de nici un fel.
Super tare. Dar am stat si linistita in pat.
37+
Lorena Elena
nglcarmen1 spune:
cata felicitari sa iti traiasca bebeu sa fie sanatos si mancacios...si tu sa te refaci repede

pupici la toata lumea
36+
alra spune:
mai, asa intelesesem si eu ca a SLABIT 20kg nu ca ar fi si cele de la nastere incluse in astea. matragune mai suntem ![]()
mav, felicitari pt 10kg in 3 sapt, insa eu cred ca era multa apa acolo ca parca grasimea nu se dizolva asa repede.
ma doare spatele de mor de la statu pe scaun si mai am 2h15min de stat, nu mai pooooottttt
v-am zis ca de sapt asta lucrez numa 4 zile? - imi iau concediu vinerile. mai putin ultima saptamana cand voi lucra 2!
zau mor de spate. ma tot plimb si e mai bine, da' cum ma asez imi vine sa urlu.
Vacanta cu Laura in Romania
mav spune:
alra, ai inteles gresit! am zis ca eu in urma nasterii am venit acasa cu 10kg in minus si ca... in 3 sapt, cu o dieta adecvata, nu e imposibil sa dai jos inca 10kg (mai ales cand ai fff muuuuulte in plus, am un cumnat gras, care a reusit chestia asta, respectand o dieta de la nutritionist).
eu, personal, nu merit felicitari, nu am dat niciodata jos 10kg in 3 sapt.....
as vrea eu....
38+
Antonio-Gabriel
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
criss703 spune:
Ceau fetele 
CATA_MIKYYYYYYY FELICITARIIIII PT. BAIETEL 

SA VA ADUCA NUMAI BUCURII
IAR TU SA TE REFACI RAPID 
Aviz amatoarelor de vaccin antigripal : amanati-l pana dupa nastere , nu e indicat in sarcina mai ales acum pe final , sfat de la dr. epidemiolog (am intrebat eu azi )
Acum am plecat la nani , tocmai am venit de la servici 
Criss
34+
http://community.webshots.com/user/criss703
alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mav alra, ai inteles gresit! am zis ca eu in urma nasterii am venit acasa cu 10kg in minus si ca... in 3 sapt, cu o dieta adecvata, nu e imposibil sa dai jos inca 10kg (mai ales cand ai fff muuuuulte in plus, am un cumnat gras, care a reusit chestia asta, respectand o dieta de la nutritionist). eu, personal, nu merit felicitari, nu am dat niciodata jos 10kg in 3 sapt..... as vrea eu.... 38+ Antonio-GabrielMami de Sebi (04.02.2004) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS "Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown) |
uff, mai m-ai linstit
eu am dat jos dupa laura juma de kil pe sapt.
inteleg ce zici tu, daca ai 130 e posibil ca in 3 sapt sa ajungi la 120, da. dar nu cred ca si de la 65 la 55.
Vacanta cu Laura in Romania