Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (102)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

daca vreti sa vedeti cu cine m-am delectat eu azi... www.flickr.com/photos/12628432@N06/?saved=1" target="_blank">prietenii lui... bb Antonio
....recunosc ca-s putin cam... obosita... de atatia musafiri... misunatori... da' psihicu' e beton!

38+Antonio-Gabriel

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

m-am uitat pe youtube la niste clipuri cu galeata (d.ex.acesta http://www.youtube.com/watch?v=lSmbg4Bzk_k&feature=related) si m-am topit... o s-o comand pe site-ul ala... n-am gasit mai ieftina ... dar e OK... mai ales ca am vazut intr-un demo ca incap si 2 bebei deodata

manu 31+ +

AMR 5-6 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

mav, ce dragutz... cine sunt micutzii??

manu 31+ +

AMR 5-6 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Mav, ce draguti sunt piticii...

Ramo 31+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Felicitari, Cata si refacere rapida! Sa-ti traiasca flacaul si sa va bucurati de el!

Olivia 36+ www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">David
Lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Hera, am vazut ca nu avem doar acelasi medic, ci avem si acelasi DPN: 9.11.2008. Eu am fost ieri la control si ma duc din nou peste 2 sptamani. Tu cand mai mergi?

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

36 s + poate Vlad (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Mav intru cu Mozila Firefox.
Nu ma lasa practic sa fac nimic : sa boldez , sa colorez si abia am descoperit cum se pun emoticonii.
Acasa si la servici intram cu InternetExplorer.

Citat:
citat din mesajul lui mav

Mirtha, bine ai ajuns la Bucuresti, sa stai cuminte! Cumva te conectezi la net cu altceva decat InternetExplorer?

38+Antonio-Gabriel

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mirtha 38 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Cata-Miky felicitari!!!

Oau, nu am intrat o zi si nu stiu daca apuc sa recuperez tot din urma.
Ieri am avut o zi fff plina.
Vestile bune sunt ca am fost la eco : bebe are 1510 GR la 30 sapt, e dezvoltat normal.
Vestile mai putin bune sunt ca pana acum a fost cu capul in jos si acu s-a intors cu capul in sus. Trebuie sa il conving sa se intoarca cu el in jos iar.
Voi ce stiti : la prima nastere se poate naste normal in prezenta pelviana?
Am fost si la cursuri la Filantropia si asistenta spunea ca doar la a doua nastere se poate normal in cond astea....

Apropos de Luciu aseara zicea ca a dat jos 21kg, dar ca mai are de dat 15 kg. Asta inseamna ca a luat 36!!!!

Mada 29+ Cristian

http://bd.lilypie.com/PN62p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Alra pe mine m-a avertizat gineca sa fac puze de la "statul pe scaun" la interval de 2 ore.
Spunea ca statul pe scaun e cel mai mare efort pt. bebe.
In timp am constat ca ma durea nu numai coloana cu ci simteam si mai preganant presinea exercitata pe col.

Citat:
citat din mesajul lui alra
ma doare spatele de mor de la statu pe scaun si mai am 2h15min de stat, nu mai pooooottttt
v-am zis ca de sapt asta lucrez numa 4 zile? - imi iau concediu vinerile. mai putin ultima saptamana cand voi lucra 2!
zau mor de spate. ma tot plimb si e mai bine, da' cum ma asez imi vine sa urlu.

Vacanta cu Laura in Romania

Mirtha 38 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Malinas mai merg la control luni. Si dpn-ul ala nu prea e corect, pt ca UM este 31.01. Cred ca asa le-am spus eu la fete atunci sa treaca sau nu stiu de ce. dar in fine nu conteaza.
Oricum Tutu zice ca ar fi dpn-ul pe 05.11.

37+ Lorena Elena

Mergi la inceput