Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 13
mamiseli_11 spune:
Eu am fost la farmacie si am luat cele necesare pt spital pt mine si pt bebe. Va vine sa credeti ca trebuie sa ma duc cu spirtul, compresele, pnsamentul, calmantele de acasa? Ca la spital n-au nimic. Bine macar ca mai au doctori si asistente sa imi scoata si mie cineva din burta copilul. Degeaba cotizez o caruta de bani la sanatate ca tot de conditii mizere am parte. Na ca m-am racorit, ma apucasera iar nervii.
Mihaela
34+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 6 saptamani
babyzapi spune:
CATA_MIKY SA FIE INTR-UN CEAS BUN! SA-TI TRAIASCA BAIETZELUL SI SA FIE SANATOS SI VOINICEL.

REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC!
Isabela
fericita 34+ cu
Rafael Nicolas 
Primul nostru 
AMR 5 SAPT

mamiseli_11 spune:
Alra multumesc. Zici bine ce zici. Eu am zis in gluma dar acum incep sa iau in serios ideea.
Mihaela
34+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 6 saptamani
alra spune:
cica ideea spalarii copilului in galeata vine de la indieni.
apoi a fost preluata si imbunatatita si au rezultat caditele tommytub.
dar acu pe bune, au fost studii ca e mai bine asa pt bb.
mie mi-a zis initial o tipa de aici inainte sa nasc si am zis ca e cam intr-o dunga. insa cand am vazut pozele la prieteni cu cadita normala si 4 maini in apa tot timpul m-am convins rapid. de pe la 2-3 luni nici nu ii mai sustii, ii sustine apa si peretii. (ma rog, te uiti la el sa nu ia apa
)
Vacanta cu Laura in Romania
Z_IULIA spune:
Uraaaaaaa! Mai avem un BB la Odisea noastra!
Multa sanatate Cata, sa-ti traiasca flacaul si sa va aduca numai bucurii!

| Citat: |
| citat din mesajul lui mamiseli_11 YUPII!!! AVEM INCA UN BAIETEL LA ODISEE.2520G, 48 CM, APGAR 9. AM PRIMIT MESAJ DE LA CATA BINE AI VEBIT PE LUME PUI MIC DE CATA-MIKY. SA FII SANATOS, MANCACIOS SI MAMI SA-SI REVINA REPEDE DUPA CEZARIANA Mihaela 34+ Miruna CosminaGargarita lui mami Pozele mele AMR 6 saptamani |
Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
mamiseli_11 spune:
Am lenevit destul, ma duc sa fac si eu ceva treaba prin casa. Va pup, intru mai tarziu.
PS: Eu schimb semnatura de azi ca nu mai am rabdare pana maine.
Mihaela
35+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 5 saptamani
nebunica-zapacica spune:
Felicitari, Cata, refacere rapida si sa fiti fericiti alaturi de puiul vostru!!!!
36+
Victor Nicolas
AMR 4 SAPTAMANI!!!
loren@ spune:
Cata sa iti traiasca comoara
si sa te refaci
repejor!
Bianca Andreea
Larisa Elena
36+
A M R numai 4 saptamini 
oceanborn spune:
Bine ai venit pe lume bebe Mat Dan Cristian!!!!Cata_Miky felicitari!!! 

.
Ce fain!!avem deja 4 flacai![]()
Sa fim seriosi..in leg cu Luciu ...20 kg in 3 sapt!!!!si eu cred...daaaaaa..ca noi n-am auzit de operatii...ce imi vad ochii si-mi aud urechile la tv pe aici in it in legatura cu operatiile estetice pe care le fac vedetele, mi se opreste mintea.. si pe aici te crucesti..azi naste si poimaine apare cu burta la vedere...si arata mai bine decat o pustoaica de 17 ani...
pai va dati seama ca dupa o perioada asa scurta in care a slabit asa de mult ar trebui sa arate ca un catel shar pei...http://www.latifa.ro/shar-pei-descrierea-generala-a-rasei-caini-ingrijire-caini-a204.html (dar pun pariu ca are si pielea intinsa..)

33+
Thomas 
Mirtha spune:
Cata Miky felicitari !
Sa iti traiasca bebelul , sa fie sanatos si mancacios iar tu sa iti revii cit mai repede!
Mirtha
38 +
Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
AMR 2 SAPTAMANI