Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 12
mamiseli_11 spune:
Am citit si eu cu veniturile supuse impozitului pe venit si, din cate inteleg eu, aveti dreptate, ar trebui sa intre si astea la calculul indemnizatiei. Acum va rog sa nu dati cu pietre, eu sunt cam Toma necredinciosul, am vazut atatea exemple cat de hot este statul incat pana nu vad cu ochii mei sau aud cu urechile mele, nu prea pot sa cred. Dar cel mai bine este sa asteptam normele metodologice de aplicare sa vedem ce le mai fata mintea la politicienii astia. Nu mai stiu care zicea de Basescu ca i se par 2 ani prea multi pt stat cu copilul, parca a fost el gravid si a nascut un copil sa stie cat e necesar sa stai cu copilul tau. E el mai destept decat cercetatorii si psihologii.
Otilia mai zicea ca spera sa nu fie 85% din 600, asta pt parintii deja in CIC. Nu se poate pt ca legea spune ca indemnizatia este de 600 lei sau 85% din venitul mediu pe ultimele 12 luni, la alegere.
Mihaela
34+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 6 saptamani
manumanu spune:
FELICITARI, Cata-myky!!!
sanatate bebelului si mamicii, refacere usoara!!!
Miky, eu tocmai as vrea sa comand un tummy tub pt baie ... am gasit o oferta destul de avantajoasa aici...http://www.tummy-tub.com/shop/index.php/cPath/1/category/badeartikel.html/XTCsid/85187e172811d8e36cfec2ec4228198c... e cam scump... dar imi place mult ideea! am luat si cadita, de la ikea.
manu
31+
+ 
AMR 5-6 SAPTAMANI!!!
alra spune:
http://www.libertatea.ro/stire/nicoleta-luciu-a-slabit-20-de-kilograme-217462.html
na acriturilor sa va mai bucurati de suncile luciei!
cum dumnezeu a reusit??? 20kg in 3 sapt?? cata apa o fi retinut frate?!
ma, nu mi-o mai laudati pe laura ca e inger dulce doar in poze. in realitate e alta ![]()
Vacanta cu Laura in Romania
Ramo2007 spune:
Cata, felicitari mamico, sa-ti traiasca puiutul!Refacere usoara!
Ramo
31+ 
Puiutul meu scump
alra spune:
bravo cata!!! felicitari!
manumanu, la noi o cadita de aia costa cam 22€. eu o am pe asta:
http://www.bebe-jou.nl/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=394
[vreau si eu sa nasc!!!!]
mamiseli_11 spune:
Mickyyy parerea mea e ca legatul trompelor nu e o idee asa de buna pt ca nu este definitiva. Sunt foarte multe cazuri in care femeia cu trompele legate a ramas insarcinata, in cele mai rele cazuri fiind vorba chiar de o extrauterina. Acum tu hotarasti ce e mai bine pt tine dar de ce nu incerci un sterilet? Sunt acum o varietate de modele si se pot pune pe perioade chiar mari de timp (5-7 ani). Ma gandesc ca celelalte medode cotraceptive nu se mai preteaza dupa sarcini si in cadrul unei familii (ma refer aici la pastile contraceptive si prezervativ; primele aduc prea multe chimicale in organism, prezervativul se poate rupe). Daca nu iti plac solutiile astea, de ce nu face sotul o vasectomie si asa scapati de griji. Ce sa iti spun, eu sunt la prima sarcina si deja nu stiu daca mai vreau un copil, am zis ca imi las timp 2 ani dar si noi va trebui sa ne hotaram asupra metodei contraceptive pt ca cei 2 ani sunt batuti in cuie, chiar nu pot sa raman insarcinata atunci. Bafta multa si scrie mai mult ca parca la alte subiecte te-am mai vazut. 
Mihaela
34+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 6 saptamani
malinas spune:
Cata, felicitari!!! Sa-ti traiasca baietelul si sa fiti fericiti.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
36 s +
poate Vlad (dar mai negociem)
mamiseli_11 spune:
Mai m-ati zapacit cu cadita aia. Vreau si eu. Nu ma bag sa comand de pe net dar daca dau o raita in piata, poate gasesc ceva asemanator. Daca nu, iau o galeata![]()
Mihaela
34+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 6 saptamani
mamiseli_11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra http://www.libertatea.ro/stire/nicoleta-luciu-a-slabit-20-de-kilograme-217462.html na acriturilor sa va mai bucurati de suncile luciei! cum dumnezeu a reusit??? 20kg in 3 sapt?? cata apa o fi retinut frate?! ma, nu mi-o mai laudati pe laura ca e inger dulce doar in poze. in realitate e alta Vacanta cu Laura in Romania |
Mie imi vine greu sa cred ca a dat asa mult in 3 saptamani. Parca e prea de tot.
Alra, e o scumpica Laura. Seamana cu tati sau mi se pare mie?
Mihaela
34+
Miruna CosminaGargarita lui mami
Pozele mele
AMR 6 saptamani
alra spune:
cu ta-su seamana, mda
toti remarca...
daca iei galeata de la piata (ideea nu mi se pare total cretina) vezi sa fie larga la gura, sa nu fie prea inalta si sa aiba marginile rotunjite.