Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (102)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

alra, minunate pozele!!! bebelina e delicioasa!!!!!Na ca m-am emotionat

manu 31+ +

AMR 5-6 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Probabil nu ne mai tineti minte, cred ca pot numara pe degetele de la o mana de cate ori am postat aici , dar recunosc ...mai trag cu ochiul pe discutiile voastre, mai ales acum pe ultima suta de metri.

Felicitari si refacere usoara mamicilor care deja au nascut, si nastere usoara celorlalte, in special celor 2 mamici care ar trebui sa nasca acum, Cata si Anca!

Noi mai avem vreo luna cel putin pana la nastere, sunt abia in saptamana 34 dupa ecograf (si 33 dupa UM, dar sunt convinsa ca ecograful e cel corect pentru ca stiu exact data conceptiei, si e exact cea confirmata de eco). Din pacate voi naste cu cezariana....si cea mai mare framantare a mea in acest moment e daca sa-mi "leg" sau nu trompele dupa nastere. Chit ca e al treilea copil, chit ca ar fi a doua cezariana, si sansele sa mai fac un alt bebe (voluntar) tind spre zero, tot nu-mi vine sa recurg la o metoda anticonceptionala atat de drastica.
Si mai e si problema cu celulele stem, la cate-am citit eu pe net, inclin sa cred ca in Romania au gasit cei din afara o bresa si o exploateaza, vanzand asemenea produse, pentru ca din ce-am citit aproape nicaieri in alte tari civilizate nu se face asemenea recoltare in interes propriu (se face dar pentru bancile publice, nu private). Stau si ma uit la actele primite (ca am cerut bineinteles contracte si informatii de la firmele de la noi) si nu reusesc sa iau o decizie. Si ar cam trebui sa o iau repede, in caz ca ma hotarasc sa recoltez, ca dureaza ceva pana trimit aia kitul.

In rest....inca mai merg la serviciu, cred ca e ultima saptamana, daca ramane in vigoare legea cu 85% din salariu chiar ca nu mai am niciun motiv sa ma stresez sa merg cat mai mult la birou.
Bebe creste intr-un ritm alert, ieri la eco avea deja 2300g, ceea ce pentru varsta lui e foarte bine. Burta si ea ia proportii, in curand n-o sa mai pot nici macar sa ma aplec .

Si la final o intrebare pentru fetele din Bucuresti, pentru ca nu mai rezist si fara bona si fara cineva sa ma ajute la curatenie....cunoasteti vreo menajera de incredere, la care sa pot apela o data de doua ori pe saptamana? Ca si la 2 copii, si la serviciu, si la treeburile zilnice....nu mai fac fata!! Si nici n-as aduce pe oricine in casa, ca asa ziarele's pline de anunturi de genul.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Eu nu mai sunt Calinescu.........e ID ul meu de domnisoara

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 35+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

manumanu, saru'mana de raspuns. Caut si eu acum sa comand la quelle. Sper sa vina in timp util.

mamiseli, si eu tot de la 1 sept am intrat in prenatal.

diana21,bebecris, legea zice de venituri, deci intra si dreptul de autor. "venituri profesionale supuse impozitului pe venit conform prevederilor Legii 571/2003 privind Codul fiscal cu toate modificarile si completarile ulterioare" sunt urmatoarele: "Art. 41. - Categoriile de venituri supuse impozitului pe venit, potrivit prevederilor prezentului titlu, sunt urm#259;toarele:

a) venituri din activitati independente, definite conform art. 47;
b) venituri din salarii, definite conform art. 56;
c) venituri din cedarea folosintei bunurilor, definite conform art. 65;
d) venituri din investitii, definite conform art. 69;
e) venituri din pensii, definite conform art. 72;
f) venituri din activitati agricole, definite conform art. 75;
g) veniturile din premii si din jocuri de noroc, definite conform art. 79;
h) venituri din alte surse, definite conform art. 83.

...
Art. 47. - (1) Veniturile din activitati independente cuprind veniturile comerciale, veniturile din profesii libere si veniturile din drepturi de proprietate intelectuala, realizate in mod individual si/sau intr-o forma de asociere, inclusiv din activitati adiacente.

(2) Sunt considerate venituri comerciale veniturile din fapte de comert ale contribuabililor, din prestari de servicii, altele decāt cele prevazute la alin. (3), precum si din practicarea unei meserii.

(3) Constituie venituri din profesii libere veniturile obtinute din exercitarea profesiilor medicale, de avocat, notar, auditor financiar, consultant fiscal, expert contabil, contabil autorizat, consultant de plasament in valori mobiliare, arhitect sau a altor profesii reglementate, desfasurate in mod independent, in conditiile legii.

(4) Veniturile din valorificarea sub orice forma a drepturilor de proprietate intelectuala provin din brevete de inventie, desene si modele, mostre, marci de fabrica si de comert, procedee tehnice, know-how, din drepturi de autor si drepturi conexe dreptului de autor si altele asemenea. " Deci dreptul de autor intra la venituri.

babyzapi, durerile sunt din cauza sucului gastric care iese din stomac si arde esofagul. Incearca sa mananci in cantitati mici, astfel incat sa nu mai iasa sucul din stomac. Probabil ca bebe apasa cumva pe stomac si din cauza asta resimti mai puternic aceste arsuri. Incearca sa bei lapte caldut, poate ajuta. Pe mine ma ajuta sa mananc 1-2 biscuiti sau o felie de paine prajita.

Hera, tu esti la tutunaru? Mi s-a parut ca te-am vazut si pe firul ala de discutie.

Cata, nastere usoara.

Ramo, incearca iaurt cu musli. Cate o cana in fiecare zi.Ajuta f mult tranzitul intestinal.

Am mers si eu la control ieri.Bebe are 2 900 gr si este pregatit de lansare. Placenta prezinta multe calcifieri dar medicul a zis sa nu intru in panica ca nu e grav. Ma duc la control peste alte 2 saptamani, daca nu se intampla altceva pana atunci.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

36 s + poate Vlad (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Ahaaa...deci asa faci Domnisoara mamica.
Mai fetelor, tot citesc pe net de placenta grad 2-3, imbatranita...cica trebuie sa dorm mai mult pe stanga ca sa poata bebe sa se oxigeneze bine.Eu tot incerc sa dorm numai pe parti, dar nu prea imi iese pentru ca amortesc rau de tot si ma doare buca pe care dorm...Cum naiba sa fac sa dorm numai pe stanga, ca sa-i fie bine bebelinei?Ma cam apuca frica, mai merg la dr. abia pe 3 noiembrie sa vedem cum mai e placenta

Ramo 31+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Malinas da sunt si eu pacienta dr tutunaru.

37+ Lorena Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Buna,burtici!
Azi noapte am facut ture baie-dormitor,cred ca bebelina mea se suise pe vezica urinara...
Am inceput sa aranjez lucrurile bebelinei,am dat comanda de patut si carucior ca deja visam si noaptea si ma gandesc ce mai trebuie.AAA,nu am gasit inca o cadita de baie care sa ne placa.Imi puteti recomanda ceva?
Nu mai am rabdare: maine merg la control la giencolog.Sunt curioasa ce o sa zica si de analizele mele.
Cata,nastere usoara si pui sanatos si mancacios!
Succes la control,Bebecris!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

YUPII!!! AVEM INCA UN BAIETEL LA ODISEE.2520G, 48 CM, APGAR 9. AM PRIMIT MESAJ DE LA CATA

BINE AI VEBIT PE LUME PUI MIC DE CATA-MIKY. SA FII SANATOS, MANCACIOS SI MAMI SA-SI REVINA REPEDE DUPA CEZARIANA

Mihaela 34+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

YUPII!!! AVEM INCA UN BAIETEL LA ODISEE.2520G, 48 CM, APGAR 9. AM PRIMIT MESAJ DE LA CATA

Felicitari,Cata!Sa va traiasca minunea si sa va bucurati de ea!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Fetelor va multumesc din suflet inca o data pt sfaturile legate de stomacelul meu. Ceaiul de sunatoare si painea prajita mi-au ameliorat durerile cat sa le faca suportabile. Azi cumpar si pastile. VREAU SA NASC MAI REPEDEEEEEEE! Sunt o pisica lesinata

Mirtha, Amalia, Malinas felicitari pt vestile bune de la dr. Malinas si placenta mea are calcifieri si dr a zis ca nu avem momentan motive de ingrijorare, mersi mult de sfaturile pt stomac.

Alra e o scumpica Laura !

ELi ma bucur ca esti happy! Tine-o tot asa!

Isabela fericita 34+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

AMR 5 SAPT

Mergi la inceput