Ce vrea mai nou Ministerul Sanatatii
Raspunsuri - Pagina 9
Guestus spune:
Hai serios....asta e culmea ...tu nu muncesti domle 8 h/zi la stat...mai vrei sa muncesti citeva ore extra si la privat?
cind faci asta...de la 6 la 10 seara...esti oprescu sa lucrezi la 10 spitale si profesor la alte 10 universitati plus parlamentar ?
ariel_7000 spune:
e ca TATA, ca am vazut ca e peste tot:))
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
natynic spune:
Tu cu cine vorbesti Guestus, cu mine cumva?
Nu cred...am zis eu ca vreau asa ceva?!
Nu, eu as vrea un sistem privat puternic, cu tot ceea ce este nevoie pentru o medicina de performanta si as face tot posibilul sa ajung sa lucrez acolo. Numai acolo. Si sa fiu platita decent. Pe chitanta! Ca sa nu-mi mai strige Gecko si Bird din Australia si tu si Ariel din Romania ca iau spaga!
P. S. Ariel stai linistita ca nu mai e mult si ma las de sportul asta. Dar a fost o experienta interesanta...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Stanescu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus Hai serios....asta e culmea ...tu nu muncesti domle 8 h/zi la stat...mai vrei sa muncesti citeva ore extra si la privat? cind faci asta...de la 6 la 10 seara...esti oprescu sa lucrezi la 10 spitale si profesor la alte 10 universitati plus parlamentar ? |
Chiar asa, ar trebui sa imi fie rusine!
Pai nu se recomanda la un moment dat medicilor nemultumiti de salarii sa-si mai ia 1 sau 2 job-uri?
Am auzit ca se castiga bine ca spalator de parbrize, poate merita sa incerc...
sirimie spune:
Guestus se dixtreaza
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
natynic spune:
citat din mesajul lui sirimie Guestus se dixtreaza |
Asta stiam...Da' Ariel nu se dixtreaza...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Stanescu
Chiar asa, ar trebui sa imi fie rusine! Pai nu se recomanda la un moment dat medicilor nemultumiti de salarii sa-si mai ia 1 sau 2 job-uri? Am auzit ca se castiga bine ca spalator de parbrize, poate merita sa incerc... Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. |
daca fac yo o inspectie la anumite ore la 30 de policlinici de stat o sa constat ca 30% lipseste de la apel. facem pariu?
mentorul vostru oprescu lucra in 20 de locuri in acelasi timp si la aceeasi ora...asa vreti si voi...nu?
ariel_7000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui natynic
Asta stiam...Da' Ariel nu se dixtreaza... |
ti se facu' iar pofta de mine??? cum deschid "gura", cum ma mananci???
eu am postat un raspuns...in care n-am zis nimic de tine sau de spaga!!! helloooo! wake up! suntem la alt subiect! ai uitat??? sau o tii ca xio, una si buna! din ciclul lui..."what's up, doc?"
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
XIO spune:
Daca eu am bani sa cumpar ceva aparatura care nu exista in spitale o cumpar. Eu sunt eu , iar statul si bugetul pt. spital e altul.
La uro de exemplu la mine in oras exista 2 doctori care fac litotritii cu unde la cabinetele private , acest aparat fiind inexistent in orice alt spital din cauza ca bugetul nu permite.
Sa nu dam in paranoia chiar , ca nu are rost
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Rufus spune:
citat din mesajul lui ariel_7000 rufus, chiar daca sunt aparate performante la spitalele de stat...la ce folos??? ca nu se cunoaste modul de folosire, ca stau inchise in subsoluri, ca se defecteaza si costa prea mult service-ul... |
Pai eu ce spusei? Te pomenesti ca devine competitiva medicina la stat, si cum astia sunt cu ochii pe spaga, trebuie sa se descurce doctorii din salariu...asa ca le lasam acolo, in subsoluri.
Acu' eu imi dau seama ca spusele mele supara pe unii doctori, dar dragilor, mai sunt si profesori nemultumiti, si functionari, nu merge treaba ca pe roate, e de inteles. Dar lasati si pe altii sa-si dea cu parerea, chiar daca difera de a voastra...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007