Ce vrea mai nou Ministerul Sanatatii
...cica toti medicii sa opteze, sa lucreze fie numai la stat fie numai in privat...
Voi ce parere aveti???
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Raspunsuri
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui natynic ...cica toti medicii sa opteze, sa lucreze fie numai la stat fie numai in privat... Voi ce parere aveti??? Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
da,asa decizie e ceva mai ascutita decat bisturiul
Eu nu am nicio parere,(in aceasta secunda)stau asa ca simplu spectator.E chiar interesant.
Stanescu spune:
citat din mesajul lui Guestus Yo zic ca f bine....se stringe latul |
Asa o fi, unii cred ca medicii reprezinta o categorie sociala reprobabila, care tre stransa de gat cu prima ocazie.
Revenind la subiect, sincer am senzatia ca individul ala ce viseaza noaptea vrea sa puna ziua in aplicare. Cam toti care s-au perindat pe la MS erau rupti de realitate, da asta bate recordul.
Guestus spune:
Asta care e la minister vrea sa taie smecheriile...si normal ca e un idiot! ...yo iti spun...se va stringe latul rau...spre binele pacientului.
Daca nu ar fi smecherii nu vad de ce sa te revolti ...ce te deranjeaza? stai ori la stat ori la privat? asa imi plingi mie aici pe forum ca ai 1 milion salariu la stat...si iei 100 milioane de la privat in acelasi timp
ladyJ spune:
Singura problema care ar putea sa apara este ca toti medicii buni,competenti sa lucreze la privat iar cei mai putin competenti la stat..pana capata competenta
Desi nu cred ca va fi asa...
EDIT ciu rectificare
Vor alege sa mearga acolo unde castiga mai mult.
Daca salariul de la privat e mai mare decat spaga pe o luna la stat,vor merge la privat.
daca e la fel, vor ramane la stat ca vorba aia, se ´´scutesc de taxe´´Cat va merge...apoi cadn nu mai merge fuguta la privat.
XIO spune:
citat din mesajul lui Guestus Asta care e la minister vrea sa taie smecheriile...si normal ca e un idiot! ...yo iti spun...se va stringe latul rau...spre binele pacientului. Daca nu ar fi smecherii nu vad de ce sa te revolti ...ce te deranjeaza? stai ori la stat ori la privat? asa imi plingi mie aici pe forum ca ai 1 milion salariu la stat...si iei 100 milioane de la privat in acelasi timp |
guestus , aveti voi o obsesie cu medicii.
Nu sunteti doctori multi , dar va credeti din domeniu.
Prin urmare , cand scrie cineva din ziar un articol aratand cu degetul spre doctorul X ii sariti toti la beregata.
Desi nu aveti argumente si habar n-aveti despre ce este vorba.
Cand cineva mai familiar cu spitalul decat voi va spune "stati ca nu e chiar asa" ii sariti si aluia la beregata, ca voi stiti mai bine.
Cu toate astea in fata doctorului se intinde repede plicul sau banul fara nici o vorba.
Dupa ce se da banul , cel care l-a dat benevol se duce si spune in stanga si in dreapta ca precis de-aia e bine , ca a dat bani.
ca el a primit injectia mai colorata decat alt pacient. e din cauza ca a dat bani . ;)
Se plange lumea ca pleaca din spital copiii cu diverse infectii nosocomiale.
Normal ca se intampla asta cand mamele se plimba cu bebelusii prin spital , cand fac schimb de jucarii , cand pica suzeta pe jos si i-o da copilului , sau ca sa o sterilizeze o baga mama in gura si o paseaza la copil.
Nu se spala pe maini, samd.
Doctori prosti sunt peste tot in lume , doar ca in alte tari nu se cred toti oamenii doctori si presa nu abereaza.
Despre chestia asta ce sa zic?
Cine are bani isi trage un cabinet indiferent de ce stie , iar cine nu ,lucreaza in spital.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Guestus spune:
Asa ii responsabilizeaza ...daca intelegi ce zic.
Ei vin la stat si dorm cu capul pe masa, beau cafele si scriu pe net timp in care au zeci de mii de pacienti la usa ...si apoi merg la privat unde dau pe afara de atentie.
natynic spune:
Guestus...esti sigur ca va fi numai spre binele pacientilor?
Stii ce altceva s-ar mai intampla?! Pai migratia medicilor buni, aia de-i cauta toti, va fi atat de mare spre privat incat in sfarsit, pacientul roman (ala de crede ca i se cuvine totul) va vedea ce inseamna un serviciu de calitate (da, musai) dar care COSTA!!!! Costa, Guestus, costa de ustura...Si plicul cu 10, cu 50, cu 100 de lei, whatever, cat il lasa inima pe roman sa ramana o amintire pe care chiar sa o regrete. Si va intelege ce inseamna respectul pentru actul medical.
...sau va umbla in continuare cu plicul cu cat crede prin spitalele de stat unde mai greu va mai da de un profesionist. Ca, asta e, mediul privat va fi prin defnitie un mediu mult mai competitiv...
Numai ca toate astea nu se vor intampla pentru ca este fizic imposibil. Dar ce stie el, ministrul lui peshte...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui XIO
guestus , aveti voi o obsesie cu medicii. Nu sunteti doctori multi , dar va credeti din domeniu. Prin urmare , cand scrie cineva din ziar un articol aratand cu degetul spre doctorul X ii sariti toti la beregata. Desi nu aveti argumente si habar n-aveti despre ce este vorba. Cand cineva mai familiar cu spitalul decat voi va spune "stati ca nu e chiar asa" ii sariti si aluia la beregata, ca voi stiti mai bine. Cu toate astea in fata doctorului se intinde repede plicul sau banul fara nici o vorba. Dupa ce se da banul , cel care l-a dat benevol se duce si spune in stanga si in dreapta ca precis de-aia e bine , ca a dat bani. ca el a primit injectia mai colorata decat alt pacient. e din cauza ca a dat bani . ;) Se plange lumea ca pleaca din spital copiii cu diverse infectii nosocomiale. Normal ca se intampla asta cand mamele se plimba cu bebelusii prin spital , cand fac schimb de jucarii , cand pica suzeta pe jos si i-o da copilului , sau ca sa o sterilizeze o baga mama in gura si o paseaza la copil. Nu se spala pe maini, samd. Doctori prosti sunt peste tot in lume , doar ca in alte tari nu se cred toti oamenii doctori si presa nu abereaza. Despre chestia asta ce sa zic? Cine are bani isi trage un cabinet indiferent de ce stie , iar cine nu ,lucreaza in spital. "Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc " ***Fur is for petting** http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100 http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/ |
bre...aici nu e spaga in discutie ...esti ramasa in urma sau vii din operatie