Casnicute sexy (183)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Danelutza sa dea DD ca mama ta sa se simta bine si fara operatie...iar cu tatal tau...uneori e bine sa mai spui si ce e pe suflet...io stiu ...se de-atunci sa vezi ce relatie faina avem (nu cu tata, cu mama ) pentru ca inceputul a fost mai greu...de-acu o taxez pe loc de fiecare data...nu le mai las sa se adune, ca am si eu de ale mele la care sa ma gandesc, nu?

Simo mami de Matei
Poze noi

Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neatza

Danutza, multa sanatate mamei tale.
Doina, am trimis comanda. de azi sunt in libere

Va pup pe toate

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Danelutza, si multa, multa sanatate mamei tale, sa fie bine. Spor, la calcat rufe.

si
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)FOTOmhldvrcBrasov2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

BAU!!! aici sunt, tot 2 in 1, sa nu ma dati disparuta.
dupa o noapte inca sunt ametita, dar nu ma las, suntem in curatenie, mutari de mobile, sa facem loc in casa pt cipri
mai vin...

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna sexoaselor,
Daneluta si multa sanatate mamei tale si cu tatal tau nu te mai supara, incearca sa-l "iei" asa cum este si sa te bucuri de amandoi parintii cat ii mai avem printre noi...
alinutza deci tot 2/1
noi avem azi programare la dr, ruxi din nou mi-a tusit rau azi noapte...va pe toate si vin cu vesti dupa consult

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

veniram
dsu copy la ce-am scris la Rahoviste

vestile de acum sunt bune, ruxi este departe de o criza de astm, dr zice ca respira curat...insa per total pe cele 6 luni(de cand o are el sub observatie) nu prea a evoluat bine fiindca a facut de multe ori raceli/viroze care au avut pe langa alte simptome si tuse...asa ca ne-a trecut la PAS-UL (TREAPTA) urmatoare de astm si eu care ma gandeam ca dam inapoi... si nu numai atat...pe langa spra-yl pe care i-l dadeam pana acum o sa luam si Singulair un medicament(o pastiluta in fiecare seara)
aste-a vestile...va dati seama ca sunt cam daramata...dar ce sa fac...merg inainte ca pionierul

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Monica, multa sanatate Ruxitzei
Alinutza, cum te simti?
Danutza, multumesc mult. am terminat cura de shopping

Va doresc o seara placuta la toate. Eu mi-am dat intalnire cu o prietena. Nu stiu inca unde mergem , dar mi-a spus sa-mi iau cizme cu toc....deci...ma fac fitzoasa
Va spun mai multe cand facem o conferintza.
pe toate

Ah... enjoy

Miki

Mergi la inceput

miki ce de-a poze cu misterul...e un dragutz si cum te pupaceste el pe tine

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cuscra,sanatate multa alor tai!

Monule,sanatate si Ruxitei!

Eu n-am net,acu is cu miloaga la Zmeurel. Dar a venit acasa asa ca tre sa..."zboara puiule zboara"...

Va pup...noapte buna...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

noapte buna Miha multumim

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput