Casnicute sexy (183)
Raspunsuri - Pagina 9
Simo78 spune:
Danelutza
sa dea DD ca mama ta sa se simta bine si fara operatie...iar cu tatal tau...uneori e bine sa mai spui si ce e pe suflet...io stiu
...se de-atunci sa vezi ce relatie faina avem (nu cu tata, cu mama
) pentru ca inceputul a fost mai greu...de-acu o taxez pe loc de fiecare data...nu le mai las sa se adune, ca am si eu de ale mele la care sa ma gandesc, nu? ![]()
Simo
mami de Matei
Poze noi
Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Multumesc

mikiriki spune:
Neatza
Danutza, multa sanatate mamei tale. 
Doina, am trimis comanda. de azi sunt in libere
Va pup pe toate
Miki
mhldvrc spune:
Danelutza,
si multa, multa sanatate mamei tale,
sa fie bine. Spor, la calcat rufe.
si 
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov2008
alexa si mami spune:
BAU!!! aici sunt, tot 2 in 1, sa nu ma dati disparuta.
dupa o noapte 
inca sunt ametita, dar nu ma las, suntem in curatenie, mutari de mobile, sa facem loc in casa pt cipri![]()
mai vin...
alexa si
mami
monica-elizabet spune:
Buna sexoaselor,
Daneluta
si multa sanatate mamei tale si cu tatal tau nu te mai supara, incearca sa-l "iei" asa cum este si sa te bucuri de amandoi parintii cat ii mai avem printre noi...
alinutza deci tot 2/1 ![]()

noi avem azi programare la dr, ruxi din nou mi-a tusit rau azi noapte...va
pe toate si vin cu vesti dupa consult
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
monica-elizabet spune:
veniram 
dsu copy la ce-am scris la Rahoviste
vestile de acum sunt bune, ruxi este departe de o criza de astm, dr zice ca respira curat...insa per total pe cele 6 luni(de cand o are el sub observatie) nu prea a evoluat bine fiindca a facut de multe ori raceli/viroze care au avut pe langa alte simptome si tuse...asa ca ne-a trecut la PAS-UL (TREAPTA) urmatoare de astm
si eu care ma gandeam ca dam inapoi...
si nu numai atat...pe langa spra-yl pe care i-l dadeam pana acum o sa luam si Singulair un medicament(o pastiluta in fiecare seara)
aste-a vestile...va dati seama ca sunt cam daramata...dar ce sa fac...merg inainte ca pionierul
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
mikiriki spune:
Monica,
multa sanatate Ruxitzei
Alinutza, cum te simti?
Danutza,
multumesc mult. am terminat cura de shopping ![]()
Va doresc o seara placuta la toate. Eu mi-am dat intalnire cu o prietena. Nu stiu inca unde mergem , dar mi-a spus sa-mi iau cizme cu toc....deci...ma fac fitzoasa ![]()
![]()
Va spun mai multe cand facem o conferintza.
pe toate
Ah... enjoy ![]()
Miki
monica-elizabet spune:
miki ce de-a poze cu misterul...e un dragutz si cum te pupaceste el pe tine ![]()

monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
mariussimiuc spune:
Cuscra,sanatate multa alor tai! 
Monule,sanatate si Ruxitei! 
Eu n-am net,acu is cu miloaga la Zmeurel. Dar a venit acasa asa ca tre sa..."zboara puiule zboara"...![]()
Va pup...noapte buna...
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
noapte buna Miha
multumim
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post