Casnicute sexy (183)
Raspunsuri - Pagina 8
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexa si mami neata, la prinz! miha, ai niste copii minunati ![]() |
Ma faci sa ma simt bine de...dimineata.

Is treaza de la 7,dar abia acum am reusit sa ajung aici...

Mihaela,e delicioasa cafeaua ta.
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
Buna fetelor,
pe toate sa aveyti o zi buna si o saptamana minunata ![]()
Miha,
copilashii
Danelutzaaaaa
zii ceva...esti bine?
mhldvrc, multumim de cafeluta 
Alinutza 
eu nu stiu cand trece timpul asta...parca zboara...n-am facut nimik si mai e putin si merg dupa Ruxi la gradi ![]()

monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
doinabita spune:
Buna fetelor!!!
Eu am luat nitica pauza, incepe telenovela mea la 15.30.si sunt in greva...
Miha , frumosi copilasi ai!!!!

Monica , asa este, trece timpul ca nebunul, parca nu mai e timp sa faci tot, mie as mi se pare, sau mai bine...nu le mai facem fata 

Danelutza esti bine? zi ceva, da de veste!!!!

Alinuta voi ce faceti? 

Bianca 
nu vorbesti cu mine?
Doina Bita
CRISMIR spune:
Fetelor va multumesc la toate pt urari
,sa aveti si voi numai bucurii!
MIHA
,MONICUTA
,ALINA
,DANELUTZA
(sper ca esti ok ,ma gandesc la tine,da-ne un semn),MIKI
,BIANCA
,DOINA
,MIHAELA
,IOANA
...va
Noi am petrecut tare bine,obosior pt mami si tati
,dar a meritat
...poze am sa bag zilele urmatoare ca avem sute,trebuie sa selectez![]()
MIHA,nu am apucat sa ma uit la poze,sunt in viteza dar le recuperez eu,stiu ca puiutii tai sunt minunati
Va
pe toate si va doresc o saptamana minunata!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
monica-elizabet spune:
Doina, f bine ca mai iei o pauza...si eu cand nu mai pot paote sa fie mormanul cat casa ca nu ma mai misc...sanatatea e mai importanta ![]()

Mirela, ma bucur ca v-ati distrat fain 
noi ne cumpararam azi costume de haloween...(pentru ruxi si alex desigur)...or sa fie scheleti amandoi ![]()

monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
mhldvrc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Cateva poze noi. |
Miha, ai niste copii minunati. Superbe poze.
si 
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov2008
mhldvrc spune:
Neata, fetelor!
calda sau un www.ecora.ro/images/cafea%20ceai1.gif" target="_blank">ceai fierbinte. Alta noapte friguroasa
, iar n-avem caldura 

, vecini tampiti, prefera sa stea in frig.
Ce-i cu Danelutza, stie cineva ceva?
si 
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov2008
mariussimiuc spune:
Helau! 
Vai de mine...unde-i burticoasa? N-a mai venit sa faca o cafea...Oare telefonul e deschis? 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Danelutza spune:
Buna dimineata si scuzati disparitia mea 
Va multumesc din suflet pentru gindurile voastre. Mi-am mai revenit in urma socului avut. O doctorita ii spusese mamei ca trebuie sa o opereze la inima, canale infundate, vene... nu am inteles prea bine. In sfirsit, i-au pus un aparat sa-i masoare tensiunea, care e oscilanta, i-au schimbat deocamdata medicamentatia si pe moment nu s-a mai vorbit de operatie. Doamne ajuta, sa nu fie nevoie niciodata. Va dati seama ca am plins intr-una
, acum m-am mai linistit, asta dupa ce duminica s-a luat tata de mine, bolnav fiind si el, dar cu o mie de...
in fund. Probabil e prima oara cind i-am spus ce gindeam, pentru ca tot timpul am tacut ca mormolocul, asa ca mi-a inchis telefonul si... cam aici s-a incheiat discutia. Faza buna e ca eu ma simt eliberata ca de o greutate si ma simt chiar bine.
Gata, ca am luat-o pe aratura, ma duc sa calc rufe 
Va doresc o zi buna si inca o data multumiri din suflet 

Elvetia in miniatura