Casnicute sexy (183)
Raspunsuri - Pagina 10
mikiriki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica-elizabet miki ce de-a poze cu misterul...e un dragutz si cum te pupaceste el pe tine ![]() monica Prajituri si papa bun Prajituri si Papa bun 1 Papa de post |
ma iubeste mult. dar si eu pe el Miki
mikiriki spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Cuscra,sanatate multa alor tai! ![]() Monule,sanatate si Ruxitei! ![]() Eu n-am net,acu is cu miloaga la Zmeurel. Dar a venit acasa asa ca tre sa..."zboara puiule zboara"... Va pup...noapte buna... Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
de ce nu ai net?
noapte bunaMiki
monica-elizabet spune:
miha a fost pedepsita ca a facut prea multe dulciuri
si i-a taiat "nenea" netul ![]()

Miki,
se vede ca e iubit si ingrijit ca un copilash
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
mikiriki spune:
ce nene prost
Mihaaaaaaa, vreau sa-ti dea nenea netul inapoi
Moni draga, eu il dushulesc, si-l improspatez ( nu pot scrie celalalt cuvant
) si-l piaptan mereu. mi-e tare drag. e ca si un copil al meu. de fapt toti catzelushii mei sunt copilashii mei
, dar mister are ceva...nu stiu ce, poate ca si viata pe care a avut-o ma face sa ma comport altfel cu el. pana imi da D-zeu un bb ma ocup de mister.
Hai ca te-am lamurit ![]()
Azi am vorbit ( telefonic) cu Danutza si Isabella, m-am topit cand mi-a zis Isabella: dau Daniela. o dulceatza de fata 
Nu am somn. As face ceva, dar nu stiu ce
Miki
mhldvrc spune:
| citat din mesajul lui mikiriki Ah... enjoy |
Ce dragut e cutu.
si 
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov2008
mhldvrc spune:
| citat din mesajul lui monica-elizabet veniram ![]() dsu copy la ce-am scris la Rahoviste vestile de acum sunt bune, ruxi este departe de o criza de astm, dr zice ca respira curat...insa per total pe cele 6 luni(de cand o are el sub observatie) nu prea a evoluat bine fiindca a facut de multe ori raceli/viroze care au avut pe langa alte simptome si tuse...asa ca ne-a trecut la PAS-UL (TREAPTA) urmatoare de astm si eu care ma gandeam ca dam inapoi... si nu numai atat...pe langa spra-yl pe care i-l dadeam pana acum o sa luam si Singulair un medicament(o pastiluta in fiecare seara)aste-a vestile...va dati seama ca sunt cam daramata...dar ce sa fac...merg inainte ca pionierul |
Sanatate si
Ruxitei!
si 
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov2008
mhldvrc spune:
Buna dimineata!
Nimeni?
si 
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov2008
alexa si mami spune:
buna dimineata!
aici sunt.
din ciclul scroafa tot scroafa ramine
. cind mai mergem pe la ei, o ia pe fii'mea la separeu, adica nu de fata cu noi si ii pune o mie de intrebari "din casa", iar copilu' ce stie ea...ii spune. si mai acu 2 zile afla ea ca anul asta nu fac nici o petrecere cu "mosii" (ca cine puii mei mai are chef de pregatiri si stat in picioare), decit cea cu prietenii ei, copilasi de 4-5 ani, la Mc', moaaaama si vine cu o falca in cer si una in pamint ca vaaai anul asta nu e musafir
. m-au apucat niste draci si i-am zis asa "dulce" ca n-am nici timp si nici dispozitia necesara. a batut-o la cap pe alexa de o luna intrebind ce cadou sa-i ia, si acum era mai mai sa renunte, ca daca nu e bairam nu e nici cadou
.
hai ca ma 'nervai si ma ia cipri la bataie.
toata gasca.
alexa si
mami
Danelutza spune:
Buna dimineata si multumesc Mihaela de tratatie 
Monule sanatate multa domnisoarei Ruxi 
Cuscra dar de ce l-ai suparat pe nenea cu net-ul
? Am gasit mesajul tau aseara, stii cum e, prietena la nevoie se cunoaste
, dar eu imi dadusem seama de mult ce fel de "pretena" e, asa ca... i-am dat delete ![]()
Miki
multumesc de telefon. Am vazut pozele, misterul e frumos tare iar tu esti o sexoasa cu ochelari
. Ai fost la discoteca aseara sau unde ? Iote ce curioasa e baba
. Cred ca iesiri din astea ar trebui sa ai mai des, eu pe-al meu l-am amenintat cind m-a suparat, ca martea cind merg la aerobic sint si barbati acolo si-mi gasesc un amant ![]()
. Sa-l fi vazut ce serios ma intreba, chiar sint si barbati ?
I-am raspuns ca nu, dar ii pot gasi facind o plimbare la lac ![]()

Ce ti-ai cumparat frumos ieri ?
Alina
ai grija de tine si de burtica, iar pe soacra da-o in... pisicii masii
. Ce individa rea, auzi, cica daca nu-i petrecere nu-i mai cumpara fetei cadou, pai atunci sa stea acasa la ea si sa nu deranjeze lumea si sa te mai si enerveze. 
Mihaela
, dar ce soacre mai aveti fetelor, eu multumesc lui Dumnezeu ca nu am cunoscut-o si nici ea pe mine
. Oricum spunea sotul ca pentru feciorul ei nu ar fi fost buna nici o nora, inclusiv eu
, asa ca... dumnezeu sa o ierte si sa stea linistita acolo unde este.
Mirela asteptam poze de la petrecerea flacaului 
Va multumesc inca o data ca sinteti alaturi de mine
, va pupicesc dulce si va doresc o zi minunata, ca la mine ploua 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 

Elvetia in miniatura
mhldvrc spune:
o cafea, un www.mayra.ro/assets/images/INT1/fresh_in.jpg" target="_blank">fresh si www.youtube.com/watch?v=5cGvzApDZKI&feature=related" target="_blank">tube, imi plac foarte mult, iar cand sunt suparata sau mi-e rau, ii ascult si uit de toate.
si 
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov2008