Casnicute sexy (183)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet

miki ce de-a poze cu misterul...e un dragutz si cum te pupaceste el pe tine

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

ma iubeste mult. dar si eu pe el

Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Cuscra,sanatate multa alor tai!

Monule,sanatate si Ruxitei!

Eu n-am net,acu is cu miloaga la Zmeurel. Dar a venit acasa asa ca tre sa..."zboara puiule zboara"...

Va pup...noapte buna...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

de ce nu ai net? noapte buna

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miha a fost pedepsita ca a facut prea multe dulciuri si i-a taiat "nenea" netul
Miki, se vede ca e iubit si ingrijit ca un copilash

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

ce nene prost Mihaaaaaaa, vreau sa-ti dea nenea netul inapoi
Moni draga, eu il dushulesc, si-l improspatez ( nu pot scrie celalalt cuvant ) si-l piaptan mereu. mi-e tare drag. e ca si un copil al meu. de fapt toti catzelushii mei sunt copilashii mei , dar mister are ceva...nu stiu ce, poate ca si viata pe care a avut-o ma face sa ma comport altfel cu el. pana imi da D-zeu un bb ma ocup de mister.
Hai ca te-am lamurit

Azi am vorbit ( telefonic) cu Danutza si Isabella, m-am topit cand mi-a zis Isabella: dau Daniela. o dulceatza de fata
Nu am somn. As face ceva, dar nu stiu ce

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikiriki
Ah... enjoy

Ce dragut e cutu.

si
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)FOTOmhldvrcBrasov2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet

veniram
dsu copy la ce-am scris la Rahoviste
vestile de acum sunt bune, ruxi este departe de o criza de astm, dr zice ca respira curat...insa per total pe cele 6 luni(de cand o are el sub observatie) nu prea a evoluat bine fiindca a facut de multe ori raceli/viroze care au avut pe langa alte simptome si tuse...asa ca ne-a trecut la PAS-UL (TREAPTA) urmatoare de astm si eu care ma gandeam ca dam inapoi... si nu numai atat...pe langa spra-yl pe care i-l dadeam pana acum o sa luam si Singulair un medicament(o pastiluta in fiecare seara)
aste-a vestile...va dati seama ca sunt cam daramata...dar ce sa fac...merg inainte ca pionierul

Sanatate si Ruxitei!

si

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Nimeni?

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

buna dimineata!
aici sunt.
din ciclul scroafa tot scroafa ramine . cind mai mergem pe la ei, o ia pe fii'mea la separeu, adica nu de fata cu noi si ii pune o mie de intrebari "din casa", iar copilu' ce stie ea...ii spune. si mai acu 2 zile afla ea ca anul asta nu fac nici o petrecere cu "mosii" (ca cine puii mei mai are chef de pregatiri si stat in picioare), decit cea cu prietenii ei, copilasi de 4-5 ani, la Mc', moaaaama si vine cu o falca in cer si una in pamint ca vaaai anul asta nu e musafir . m-au apucat niste draci si i-am zis asa "dulce" ca n-am nici timp si nici dispozitia necesara. a batut-o la cap pe alexa de o luna intrebind ce cadou sa-i ia, si acum era mai mai sa renunte, ca daca nu e bairam nu e nici cadou .
hai ca ma 'nervai si ma ia cipri la bataie.
toata gasca.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineata si multumesc Mihaela de tratatie

Monule sanatate multa domnisoarei Ruxi

Cuscra dar de ce l-ai suparat pe nenea cu net-ul ? Am gasit mesajul tau aseara, stii cum e, prietena la nevoie se cunoaste , dar eu imi dadusem seama de mult ce fel de "pretena" e, asa ca... i-am dat delete

Miki multumesc de telefon. Am vazut pozele, misterul e frumos tare iar tu esti o sexoasa cu ochelari . Ai fost la discoteca aseara sau unde ? Iote ce curioasa e baba . Cred ca iesiri din astea ar trebui sa ai mai des, eu pe-al meu l-am amenintat cind m-a suparat, ca martea cind merg la aerobic sint si barbati acolo si-mi gasesc un amant . Sa-l fi vazut ce serios ma intreba, chiar sint si barbati ? I-am raspuns ca nu, dar ii pot gasi facind o plimbare la lac
Ce ti-ai cumparat frumos ieri ?

Alina ai grija de tine si de burtica, iar pe soacra da-o in... pisicii masii . Ce individa rea, auzi, cica daca nu-i petrecere nu-i mai cumpara fetei cadou, pai atunci sa stea acasa la ea si sa nu deranjeze lumea si sa te mai si enerveze.

Mihaela , dar ce soacre mai aveti fetelor, eu multumesc lui Dumnezeu ca nu am cunoscut-o si nici ea pe mine . Oricum spunea sotul ca pentru feciorul ei nu ar fi fost buna nici o nora, inclusiv eu , asa ca... dumnezeu sa o ierte si sa stea linistita acolo unde este.

Mirela asteptam poze de la petrecerea flacaului

Va multumesc inca o data ca sinteti alaturi de mine , va pupicesc dulce si va doresc o zi minunata, ca la mine ploua

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

o cafea, un www.mayra.ro/assets/images/INT1/fresh_in.jpg" target="_blank">fresh si www.youtube.com/watch?v=5cGvzApDZKI&feature=related" target="_blank">tube, imi plac foarte mult, iar cand sunt suparata sau mi-e rau, ii ascult si uit de toate.

si

Mergi la inceput