Casnicute sexy (183)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Danelutza, asa am zis si eu, DD s-o ierte acolo unde e, dar amintirile urate au ramas. Esti o fericita ca nu ai cunoscut-o pe-a ta, ca poate era la fel de rea.

si
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)FOTOmhldvrcBrasov2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Alina,eu cred ca pana n-o sa ai o discutie serioasa cu soacra-ta n-o sa se linisteasca.
Eu de cand m-am certat acu 2 ani cu a mea,nu e lapte si miere,dar am si eu un cuvant de spus dom'le. Si-apoi,mai ales de cand nu mai sunt in relatii cu familia mea,cu atat mai mult n-o mai menajez si sa ma port cu manusi.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Hallo,

Eu nu stiu ce sa zic de soacre. Eu am una buna rau. Chiar ieri am vorbit la telefon o ora.
Mihaela, multumesc de tratatie. pacat de ceea ce-a facut soacra ta.
Alinutza, nu pot sa cred ce fel de soacra e. cum o ia pe printesa la intrebari. sa se gandeasca in primul rand ca si ea e mama. offf....nu te stressa. ai grija de burtica
Miha, ti-a dat nenea inapoi netul?
Danutza, am fost aseara intr-un lounge. A fost ok, numai ca a trebuit sa venim repede acasa pt. ca prietena mea munceste azi . dupa 3 ore jumate de colindat magazinele m-am ales cu 2 camasutze, 2 pulovere, 2 perechi de jeansi, 3 perechi de cizme si lenjerie . Multumesc de sfat. Mi-a prins bine. ieri am primit sms-uri si telefoane. iar dimineata un e-mail iti povestesc pe privat sau poate telefonic Nu sunt barbati la aerobic? la mine sunt

Sunt prin zona

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

va pe toate pt gindurile bune ce discutii nene sa ai cu ea, ca e dusa rau de tot
danelutza, ce sadica esti, auzi la ea ce minciuni baga :)))
miki, sa porti sanataosa hainutzele!
mihaela, super tare, metalica, yesssss
mi-a zis alexa ca azi e ziua lu' cipri. vedem azi bucurestiul, zice ta'su?!

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna sexoaselor
alinutza nu te mai supara draga mea cu nimicuri din astea
in loc sa te ajute ea sa faci masa ea vroia sa fie musafir...Doamne fereste-ma
multumesc tuturor de urari, sper si eu sa fie bine...c sa mai zic....

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

la toata gasca!

ALINA,nu pune la suflet ca nu are rost...ai grija de burtica!!!..nebune soacrele astea

DANELUTZA,sanatate multa,multa mamei tale,sper sa fie totul bine pana la urma!!!

Am pus poze fetelor,a fost super tare Spiderman-ul...au fosrte impresionati copilasii dar si parintii...daca aveti chef de vizionari in primul link,sunt multe poze dar..a fost greu sa selectez

la toate si sa auzim numai de bine!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CRISMIR

la toata gasca!
Am pus poze fetelor,a fost super tare Spiderman-ul...au fosrte impresionati copilasii dar si parintii...daca aveti chef de vizionari in primul link,sunt multe poze dar..a fost greu sa selectez
la toate si sa auzim numai de bine!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

SUPERBE!!!!

si

Mergi la inceput

Buna dimineata! Un capucino, , www.csid.ro/images/default/old_img/Fresh_Fruit_Juice.jpg" target="_blank">fresh si aceasta www.youtube.com/watch?v=xzEJgCUGdAs&feature=related" target="_blank">melodie.

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineata si multumesc de cafea Mihaela

Mirela multumesc, ma duc sa bag un ochi la poze

Alina citeodata trebuie sa fiu sadica, ca altfel uita soata ca sint linga el

Miki bravos pentru cumparaturi. Ce-ai mai facut ieri, pe unde te-ai mai...

Va tuc si va doresc o zi minunata.
Isabella miine are ultima zi de gradinita, dupa care ne asteapta o saptamina de vacanta, cu iesiri prin magazine, noi doua adicatelea , iar marti mergem la o aniversare de trei anisori , iar de miercuri, daca nu ploua, trebuie sa inventez alte iesiri . De pe 2 noiembrie, va ramine sa manince la gradinita. Dar... trebuie sa intru cu o intrebare serioasa in educatoare... , de ce Isabella va sta doar pina la ora 13, iar ceilalti copii pina la 15.30 ? Asta ca sa aiba motiv ploada sa ma boceasca, ca doar ea pleaca acasa si nu doarme la gradinita ? Sau mai bine o intreb, daca de pe 2 noiembrie are nevoie si de cearsaf pentru salteluta de dormit . Cred ca ultima intrebare e mai buna si fara dureri de cap

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!
Miky, noi asteptam , mai avem putin din ultimul gel.
Danelutza, sanatate multa mamei tale mai fac si doctorii greseli, imi spusesera si mie la fel acum cativa ani, de nu mai puteam sa ajung acasa de la policlinica ....
Voi ce faceti fetelor? eu am de pus niste castraveciori la murat.
Va puppppppppppppppppp!!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput