Casnicute sexy (183)
Raspunsuri - Pagina 12
mhldvrc spune:
La multi Ani,Alexa! 

Alina, numai bucurii, sa-ti traiasca
, sa vina Cipri sanatos si petrecere frumoasa!
si 
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov2008
Danelutza spune:
La multi ani, Alexa !
Alina, sa va traiasca fata, sa fie sanatoasa, norocoasa, sa-si iubeasca fratiorul, sa va aduca doar bucurii si fericire !
Petrecere frumoasa la McD !
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 

Elvetia in miniatura
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI ALEXA! Sa cresti mare,frumoasa si sanatoasa! Sa ai parte de tot binele din lume! 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Simo78 spune:
www.pupici.ro/felicitari/data/media/7/ziua_ta_5.jpg" target="_blank">Alexa
Simo
mami de Matei
Poze noi
Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Multumesc

mariussimiuc spune:
Helau! 
Multumesc de cafea Mihaela! 
Cuscra,da de ce scrii asa mare?
Doina,neaparat da un semn pe mess.Am fo doo vorbe sa iti spun. ![]()
Alina,numa cu mancare de la Mc ne servesti azi? ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mikiriki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CRISMIR Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004) Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 http://community.webshots.com/user/CRISMIR100 |
Ce distractie. sa va fie de bine petrecerea. pe cand o surioara pt Robert?

Miki
mikiriki spune:
Salutare ![]()
Doina, cand ajunge pachetul, il trimit urgent spre voi 
Danutza, ieri m-am relaxat si m-am facut frumoasa
aseara am primit o geanta in loc de
Daca Isabella vrea sa doarma cu ceilalti copilashi la gradinitza, eu zic s-o lashi
La ora 15:30 am o intalnire-poate un job nou. Daca-mi convine poate accept ![]()
pe toate
Miki
alexa si mami spune:
fetelor.
multumesc f mult de urari, m-am emotionat f tare ![]()
miho, va servesc orice o fripturica

o berica, un vin, o tarie ...
mirela, f frumoasa petrecerea!
alexa si
mami
Bimilit spune:
LA MULTI ANI!!!!
ALEXA
sa ai parte de tot binele din lume.DD sa te pazeasca de lumea ce rea . sa ai parte de o scroafa, pardo soacra buna, nu ca aia
a lui mami![]()
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi