Casnicute sexy (183)
Raspunsuri - Pagina 13
mariussimiuc spune:
Super petrecerea lui Robert!
Si cum a ajuns nenea ala pe casa mey? 
Alina,multumim!
Eu ma servesc cu de toate!
Hac! 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:

LA MULTI ANI! Alexa
sa cresti mare si sanatoasa
Alinutza sa va aduca numai bucurii si printesica si fratiorul ei
sa va traiasca si sa fie sanatosi
petrecere frumoasa
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Danelutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Cuscra,da de ce scrii asa mare? |
ca sa pot citi mai bine

Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 

Elvetia in miniatura
Danelutza spune:
| citat din mesajul lui mikiriki Danutza, ieri m-am relaxat si m-am facut frumoasa La ora 15:30 am o intalnire-poate un job nou. Daca-mi convine poate accept |
Bafta la intilnire

Eu as lasa-o sa doarma, doar ca vreau sa vad daca doar ea pleaca acasa la ora 13 sau mai sint si altii, ca daca e doar ea...
ma dau la educatoare 

Elvetia in miniatura
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Danelutza
ca sa pot citi mai bine ![]() |
Credeam ca bati apropouri ca tre sa-mi schimb ochelarii.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Danelutza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Credeam ca bati apropouri ca tre sa-mi schimb ochelarii. |

nu poci sa rid mey, ca si ai mei trebuiesc schimbati

Elvetia in miniatura
monica-elizabet spune:
bey cuscrelor zapa mai sunteti 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Danelutza spune:
| citat din mesajul lui monica-elizabet bey cuscrelor zapa mai sunteti ![]() |
te asteptam sa intri in rindul nostru

Elvetia in miniatura
Danelutza spune:
Cuscra iote ceva 
ce n-ai vazut de mult ![]()

Elvetia in miniatura
monica-elizabet spune:
al cui bre al cui? zii ca stii ca mi-s curioasa si pofticioasa ![]()
ma credeti ca de suparare am slabit 1 kg de ieri pana azi? nu ca nu-mi doream asta...dar m-am ascutit la fatza nu in alta parte ![]()

monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post