Casnicute sexy (183)
Raspunsuri - Pagina 5
Danelutza spune:
Buna dimineata, multumesc pentru cafea si va doresc o zi buna
, nu ca a mea
si probabil vor urma multe altele
, dar sper sa fie bine pina la urma 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 

Elvetia in miniatura
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danelutza Buna dimineata, multumesc pentru cafea si va doresc o zi buna , nu ca a mea si probabil vor urma multe altele , dar sper sa fie bine pina la urma ![]() |
Danutza care-i baiu?hai la blonda sa te tuce.nu mai plange .te rog eu.
o mie de pupici cu lipici ptr tine si printesa ta

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui CRISMIR MIHA,vazut pozele,foarte dragute doamnele iesence ![]() ![]() ...sanatate multa,vezi ti-am pasat raceala ca si eu o luasem de la cuscra'ta |
Si cuscra o avea luata de la Musteata?
Hmmm...ne-a lucrat doamna Georgica...
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui monica-elizabet dragelor azi alexutul meu a avut reprezentatie la flaut, au cantat in cor cu flautii acompaniati de pian, eu eram uda toata...am plans de emotii ![]() |
Bravo Alex!

Nu stiam ca e si flautist! Cate mai stie sa faca Alexutul tau mey?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui alexa si mami si un vin fiert pt miha ce frumos va distrati iesencelor! bravos! da' copiii nu i-ati luat de data asta? |
Multumesc de vinut Alina! Vinul dupa bere e o placere!
N-am luat copilasii,ca am fost la dezmat.

mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Danelutza Buna dimineata, multumesc pentru cafea si va doresc o zi buna , nu ca a mea si probabil vor urma multe altele , dar sper sa fie bine pina la urma ![]() |
Ce s-a intamplat cuscra draga?
Noi suntem aici,cand o sa ai nevoie de un umar prietenesc. 
mikiriki spune:
Salutare
Miha, am vazut pozele. la cat mai multe intalniri frumoase 
Danutza, 
Monica, felicitari flautistului 
Va pup pe toate. Eu am racit de tot. Sunt si obosita, dar degeaba ca nu pot sta acasa
. trag tare azi si maine si de luni sper sa am liber.
WE placut 
Miki
CRISMIR spune:
MONICA
,felicitari Alexutului!
..cred si eu ca erai
,emotii mari...cred ca ai fost tare mandra!!
DANELUTZA
,ce s-a intamplat draga mea?...sper ca nimic grav si toate supararile trec cat mai repede!
MIKI
,sanatate multa si sa auzim numai de bine!!!
sexoasele!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
monica-elizabet spune:
buna sexoaselor
multumesc pentru felicitari! alexutul face toate chestiile astea la after school, nu este performanta ce fac ei acolo dar ii invata din toate cate putin ![]()
Daneluta
da ce-ai patit...sper ca sunteti bine sanatosi
Miki, sanatate multa
miha
cum te mai simti cu gatul?
alinutza
lui si cafea mai de dimineata si acum trec la vin ![]()
Mirela, ce pregatesti bun pentru maine? 
va
pe toate sa aveti o dupa amiaza placuta
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
doinabita spune:
Danelutza

Miha , frumoase pozele!!!

Monica , felicitari artistului!!!!

Alinuta 

astia nu mai gresesc prognoza de loc.....

Bianca 

Ma bucur sa aud vesti bune despre Liana!!!!

Doina Bita

si un vin fiert pt miha