Casnicute sexy (183)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Noi am fost la o taiere de mot. A fost frumos si.......si mai aveam un pic si-i luam motul si lui Robert. Mey...n-am mai vazut atata agitatie intr-un copchil...Daca a sta si el locului macar 2 minute cred ca e mare lucru...cand am ajuns mai erau 2 copilasi...un baietel mai mic decat el si o fetita mai mare.Fiecare la locul lui,linistiti.Cum a intrat Robert a inceput sa-i antreneze in fel si fel de...activitati si a iesit mai ceva ca la balamuc.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Noi am fost la o taiere de mot. A fost frumos si.......si mai aveam un pic si-i luam motul si lui Robert. Mey...n-am mai vazut atata agitatie intr-un copchil...Daca a sta si el locului macar 2 minute cred ca e mare lucru...cand am ajuns mai erau 2 copilasi...un baietel mai mic decat el si o fetita mai mare.Fiecare la locul lui,linistiti.Cum a intrat Robert a inceput sa-i antreneze in fel si fel de...activitati si a iesit mai ceva ca la balamuc.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Lasa MIHA ca asa e si al meu,se vede ca sunt Robertei...are energie copilul ce sa-i faci,multumim lui Dumnezeu ca e sanatos!... puiul drag !...sa va fie de bine petrecerea!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Multumesc Mirela.
Sa stii ca zic si eu asa de multe ori...decat bleg mai bine plin de energie.Dar uneori parca are mult prea multa mey. Plus ca se mai intampla sa fie si persoane care nu inteleg dom'le energia asta debordanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

La multi ani!Robertzelului de Mirela, sa fie sanatos si sa-i dea DD numai bine si tot ce-si doreste Mirelutza sa va aduca numai bucurii

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

S-a facut maine?

LA MULTI ANI ROBERT! Sa cresti mare si frumos.Sa ai parte in viata numai de bucurii si sa fii mereu iubit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

la voi da Miho...la mine si la Mirela mai sunt aproximativ 4-5 ore pana se face maine

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
cu laptic.
ROBERT
danelutza, ce-ai patit?:( da un semn de viata! te putem ajuta cumva, un sfat, o vorba buna

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Robert !
Sa cresti mare, sanatos, sa fii mereu vesel si voios, sa fiti fericiti cu totii, iar norocul sa-ti surada mereu !
Mirela, sa va traiasca flacaul si sa-l fericiti si cu o surioara

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Helau!

Cuscra...

Alina multumesc de cafeluta. Acus vin si eu cu desertul.

Pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Robert

Mirela sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii toata viata!
pe toate!

Mergi la inceput