Casnicute sexy (183)
Raspunsuri - Pagina 4
mariussimiuc spune:
Helau! 
Eu is impuscata in aripa.
Ma doare gatul si capul de mor.De la farmacie nu mi-a dat decat Oscillo,pentru ca alaptez.Dar dimineata,cu toate riscurile,am bagat un paracetamol,ca nu ma puteam tine pe picioare.
Sper ca pana diseara sa-mi revin,ca e mare intalnire cu fetele de la "mandra cetate". 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mikiriki spune:
Unde sunteti ulatelor? ![]()
Miha, multa sanatate. distractie placuta la intalneala. poate te mai lasa durerile
Ieri am luat doza de medicamente pe anul asta si degeaba. M-a tinut migrena pana am adormit ( am incercat si aspirina sarcaului si degeaba
. Azi nu ma mai doare capatzana, in schimb am nas infundat, ma doare spatele....Doamne ajuta ca duminica sa fie ultima tura de dupa-amiaza. Nu-mi place deloc. Cam atat de pe frontul nemtesc ![]()
Va doresc un WE minunat. Iar e WE
, a ma trecut o saptamana.
Intru diseara dupa munca ( daca nu voi fi obosita)
pe toate
Miki
monica-elizabet spune:
buna sexoaselor,
miha, sanatate multa ai grija de tine...dinc ate stiu eu paracetamolul nu are nimik...numai sa nu faci abuz
si distractie placuta
miki
sanatate si servici usor te asteptam diseara
Daneluta pe unde esti?
Bey sa va zic...ieri vorbii cu grasu 2 vorbe(purtator de cuvant)
ca Liana
era in pat...este ok...Doamne ajuta!
ruxi mi-a behait iar azi noapte...da nu-i nimik nou...daca nu mai tusea..a.tunci era 
va
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Simo78 spune:

sa nu credeti ca am disparut pe conducta
..n-am avut net..ms de tarii si de hartii (miha aia de la tine cam nasoala
)...n-am avut net
Ma`c sa ma pregatesc si io de intalnire 
Simo
mami de Matei
Poze noi
Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Multumesc

alexa si mami spune:

ca nu am scris, aseara am ajuns destul de tirziu si f obositi. suntem bine, problema e ca dr e plecat intre 27 oct si 1 nov
cu DD inainte sanatosi sa fim.
toata gasca.
miho, ai acelasi nr de tel, ala cu 33 la sfirsit? iti dau sms cind o veni cipri?
alexa si
mami
mariussimiuc spune:
Gata,am venit de la intalnire.
Faza e ca acolo n-am avut nimic.Aaaa...ba da...am avut limbarita.
Dar acu ma doare gatul de nu mai pot. 
Daca vreti sa le cunoasteti pe fetele de la Iasi...
Alina,da acelasi numar de telefon am.Neaparat sa dai un semn cand ai sa fii apta. 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
CRISMIR spune:
MIHA,vazut pozele,foarte dragute doamnele iesence
...ce frumos ca va intalniti asa,bravo!
...sanatate multa,vezi ti-am pasat raceala ca si eu o luasem de la cuscra'ta![]()
Sa aveti un weekend placut sexoaselor
!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
monica-elizabet spune:
dragelor azi alexutul meu a avut reprezentatie la flaut, au cantat in cor cu flautii acompaniati de pian, eu eram uda toata...am plans de emotii 
a fost asa frumos...
va
ma duc sa pup artistul si pe surioara lui de noapte buna ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
alexa si mami spune:
neata!
si un vin fiert pt miha ![]()
ce frumos va distrati iesencelor! bravos! da' copiii nu i-ati luat de data asta?
moni, felicitari micutului artist!
au nimerit-o astia cu vremea
, e nor, sta sa ploua si e friiiig.
alexa si
mami

Tatiana
Mihai
FOTO