Casnicute sexy (183)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

m-am legat la ochi si-am trecut la partea a doua

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet

m-am legat la ochi si-am trecut la partea a doua

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

si gata gata? sau esti pe net sa culegi material?

Simo mami de Matei
Poze noi

Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Vad ca Monu nu mai raspunde. O fi la partea a treia de-acu. Ia sa ma duc sa-i dau si eu "buna seara" lu' Zmeurel.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

la mine fu cu mai multe parti si avu acelasi leit motiv
miho te jucasi de-a baba oarba cu zmeurel?
ma duc sa bag piticii la baita si sa revin cu picioarele pe pamant caci lucruri de-astea de ziceti voi aici nu se pot intampla decat dupa ora 23 sau 00 si atunci de multe ori in vis

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Nu mai pot de ras. Cred ca nu mai port ochelarii
Nu am acceptat oferta de munca, pt. ca primesc bani mai putin ( abonament + cafea, suc , papitza etc). Pe cand aici ajung in 10 minutzele la munca plus ca primesc bani pt. transport ( pe care nu-i folosesc de cat rar-duminica pe taxi ). Asa ca ajunsa acasa am stat si am rumegat toata discutia avuta cu ``posibilul`` sef si dupa 2 ore l-am sunat si i-am spus ca nu accept
Mai astept...

De cand m-am trezit tot dupa joburi ma uit. Am innebunit
Merg la dus si dupa aceea mai stau la o cafea citind presa.

Las cafelutza pregatita

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza.
Buna cafeaua Miki.Iar am baut-o toata si n-am mai lasat la fete
Mey v-am citit, vad ca sunt in urma rau cu urarile de LMA sarbatoritilor care au fost pe-aici
Asadar LA MULTI ANI la toata lumea si sa va fie sanatosi si sa va bucurati de puii vostri
Am vazut si poze de la distractii, si poze cu lighioane (brrrr....). Eu cred ca as lesina langa ele.
Cuscra sanatate multa Ruxitei. la voi dulce.
Noi suntem in parametri normali.Stefi merge la gradinita iar vinerea seara o duc la tara pana duminica pt ca am inceput cursurile la Craiova.Si am de la 8.30 la 18 in fiecare sambata. Parca am fi in Evul Mediu acolo frate....Niste pereti urati si mizerie in Universitatea aia....Groaznic.Cred ca n-a mai vazut renovari de zeci de ani...Profii...mosnegi de-aia pasionati de ceea ce fac asa ca ma cam apuca nebuniile cand ma gandesc ce vom face la examene
In rest...alergatura, oboseala.Totul contra cronometru.Ca anul asta parca n-a fost niciodata.Mai aveam inainte timp de un goblen seara, de o discutie cu mustatzea.Acum...poate trece seara si nu schimbam 10 vorbe.Vine seara, cand ajunge ii suna telefonul itr-una...
Hai ca m-am vaietat destul.Va dulce, sa stiti ca va citesc mereu din umbra dar timp sa scriu sau chef cateodata...nu prea e

P.S Ochelaristelor e tare salutul vostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Foarte tare, salutul vostru, mor de ras .

si
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)FOTOmhldvrcBrasov2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

calde si bune, sa ajunga pentru toate. We placut.

si
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)FOTOmhldvrcBrasov2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

buna dimi....buuna cafea

Simo mami de Matei
Poze noi

Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2
Multumesc

Mergi la inceput