Casnicute sexy (183)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Cum adica DUBLE?

Simo mami de Matei
Poze noi

Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Monule,apai bine ai venit in club. Da' salutul ochelaristilor il stii?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

mey io-s ochelarista de la 11 ani..da nush de nici-un salut! Sa fiu atat de nasoala incat nici ochelaristii mei nu ma vor in club?

Simo mami de Matei
Poze noi

Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ntz...ca atunci cand ii aveam nu-i purtam...n-am putut niciodata sa ma obisnuiesc cu ei desi de prin clasa a II a imi trebuiau...dar am avut o chestie ciudata Ambliopia si nimeni in ro n-a avut habar de-asa ceva acum 30 de ani de aceea ma durea mereu capul si nu suportam sa-i port...pana m-am hotarat sa ma operez si sa scap de necaz

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

acu ca stau si ma gandesc..si feras e ochelarist...salutul o fi ala de-l folosim noi?

Simo mami de Matei
Poze noi

Multumesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simo78

acu ca stau si ma gandesc..si feras e ochelarist...salutul o fi ala de-l folosim noi?

Sigur e ala.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

care bre ca ma facurati curioasa

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

sa ne dam jos ochelarii si sa ne ca chiorii

nah c-am zis-o

Simo mami de Matei
Poze noi

Multumesc

Mergi la inceput

Monica....unde-ai fugit? sa faci revers la operatie?

Simo mami de Matei
Poze noi

Multumesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simo78

sa ne dam jos ochelarii si sa ne ca chiorii

Yes beby yes...

Mergi la inceput