Casnicute sexy (183)
Raspunsuri - Pagina 15
Simo78 spune:
Cum adica DUBLE? 
Simo
mami de Matei
Poze noi
Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Multumesc

mariussimiuc spune:
Monule,apai bine ai venit in club. Da' salutul ochelaristilor il stii? 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Simo78 spune:
mey io-s ochelarista de la 11 ani..da nush de nici-un salut! Sa fiu atat de nasoala incat nici ochelaristii mei nu ma vor in club? 
Simo
mami de Matei
Poze noi
Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Multumesc

monica-elizabet spune:
ntz...ca atunci cand ii aveam nu-i purtam...n-am putut niciodata sa ma obisnuiesc cu ei
desi de prin clasa a II a imi trebuiau...dar am avut o chestie ciudata Ambliopia si nimeni in ro n-a avut habar de-asa ceva acum 30 de ani
de aceea ma durea mereu capul si nu suportam sa-i port...pana m-am hotarat sa ma operez si sa scap de necaz ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Simo78 spune:
acu ca stau si ma gandesc..si feras e ochelarist...salutul o fi ala de-l folosim noi? ![]()
Simo
mami de Matei
Poze noi
Multumesc

mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo78 acu ca stau si ma gandesc..si feras e ochelarist...salutul o fi ala de-l folosim noi? |
Sigur e ala.

Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
care bre ca ma facurati curioasa
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Simo78 spune:
sa ne dam jos ochelarii si sa ne
ca chiorii
nah c-am zis-o

Simo
mami de Matei
Poze noi
Multumesc

Simo78 spune:
Monica....unde-ai fugit? sa faci revers la operatie? ![]()
Simo
mami de Matei
Poze noi
Multumesc

mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo78 sa ne dam jos ochelarii si sa ne ca chiorii |
Yes beby yes...